Kültür Sanat Bülent Ortaçgil ile “Kadın Sesi Değmiş Şarkılar”

Bülent Ortaçgil ile “Kadın Sesi Değmiş Şarkılar”

10.12.2012 - 16:26 | Son Güncellenme:

Birsen Tezer, Jehan Barbur ve Ceyl’an Ertem, muzikicinefes.com ev sahipliğinde Bülent Ortaçgil ile aynı sahneyi paylaşacak ve milyonların kalbinde yer eden Ortaçgil şarkılarına kadın sesi değecek.

Bülent Ortaçgil ile “Kadın Sesi Değmiş Şarkılar”

Usta müzisyen Bülent Ortaçgil; Birsen Tezer, Jehan Barbur ve Ceyl’an Ertem ile birlikte, çok özel bir projeye imza atıyor. “Kadın Sesi Değmiş Şarkılar” adıyla muzikicinefes.com ev sahipliğinde, garajistanbul’da 20 Aralık Perşembe akşamı 21:30’da gerçekleşecek konserde, birbirinden değerli dört müzisyen ilk kez aynı sahneyi paylaşacak ve büyük ustanın eserlerini birlikte yorumlayacak.

Haberin Devamı

Bülent Ortaçgil, Birsen Tezer, Jehan Barbur ve Ceyl’an Ertem ile çok özel bir projeye imza atıyor. Büyük usta, “Kadın Sesi Değmiş Şarkılar” konserinde, kalplerde yer eden şarkılarını bu üç güçlü kadın vokalle birlikte seslendirecek ve müzikseverlere unutulmaz bir ziyafet yaşatacak. Birbirinden değerli dört müzisyenin ilk kez aynı sahneyi paylaşarak büyük ustanın eserlerini birlikte yorumlayacağı ve Efes’in müzikseverlerin sevdiği şarkılara ücretsiz ve anında ulaşmasını sağlayan yasal müzik platformu muzikicinefes.com sponsorluğunda gerçekleştirilecek konser, garajistanbul’da 20 Aralık Perşembe akşamı saat 21.30’da başlayacak. Biletix üzerinden satışa sunulan konserin bilet fiyatı ise indirimli 35 TL, tam 40 TL.

Haberin Devamı

Bülent Ortaçgil “Kadın Sesi Değmiş Şarkılar” konseri, muzikicinefes.com, platformun resmi Facebook sayfası facebook.com/muzikicinefes ve “fizy” adreslerinden de canlı olarak yayınlanacak.

muzikicinefes.com’dan imzalı albüm ve davetiye kazanma fırsatı

Bu özel gecede izleyiciler arasında yer almak için konser gününe kadar muzikicinefes.com’u ve platformun resmi Facebook hesabını daha yakından takip etmek yeterli. 10 - 19 Aralık tarihleri arasında facebook.com/muzikicinefes üzerinden sorulacak sorulara en çok ve en hızlı doğru cevabı veren ilk 10 kişi konsere çift kişilik davetiye kazanacak. Konserin canlı yayını sırasında, canlı yayın sayfasında anlık sorulacak sorulara doğru cevabı ilk verenler de, sanatçılara ait imzalı albüm kazanacak.