KobiBaşak, üç yeni traktör modelini piyasaya sürdü

Başak, üç yeni traktör modelini piyasaya sürdü

11.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Başak Traktör, 2022 Bursa Tarım Fuarı’nda üç yeni modelini ilk defa çiftçilerin beğenisine sundu. Markanın 5115 modeli Bursa Valisi Yakup Canbolat ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın katıldığı törenle çiftçilere tanıtıldı. 5115 modelinin zorlu tarla işlerinde çiftçilerin işini kolaylaştıracağını ifade eden Başak Traktör Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Bayramoğlu şunları söyledi:

Başak, üç yeni traktör modelini piyasaya sürdü

“BURTARIM 2022 Fuarı’nda yüzde 100 Türk mühendisler tarafından tasarlanan üç modelimizi vitrine çıkardık. Bu traktörlerimizden 5120 Stage V ve 5115 Stage V Emisyon değerleri ile çevreye duyarlı bir seri. 24 ileri, 24 geri vitesi ve 8 hidrolik valf çıkışı ile her ekipmanı kullanabilme özelliklerine sahip. Yeni olarak duyurduğumuz üçüncü traktörümüz ise çiftçimizin bahçe işlerinde en büyük yardımcısı olacak olan 2050 BB modeli” dedi.

Haberin Devamı

Gökhan Bayramoğlu, yeni piyasaya sürülen 3 traktör için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı Ar-Ge merkezinde mühendislerle önemli çalışmalar yapıldığını sözlerine ekleyerek, “Deneyimli ve uzman kadrolarımızın tasarım ve analiz çalışmalarının ardından yeni ürünlerimizi fonksiyon, performans ve ömür testlerine tabi tuttuk. Prototip ürünlerin testlerinin başarıyla tamamlaması sonrası bu üç modelin seri üretimine geçildi” diye konuştu.