28 Mart günün menüsü (Aniden gelen misafir)28 Mart günün menüsü biraz telaşlı olacak. Evinize aniden gelen misafir için harika bir sofra hazırlamanız için 28 Mart günün menüsü hazırladık. Hemen herkesin en az bir kere yaşadığı durum için 28 Mart günün menüsü ve ani gelen misafir menüsü…
Kütür kütür turşunun sırrı sirke mi, limon mu? '4-5 tane nohut atın, bir avuç yiyin'Lahana, salatalık, biber, pancar ve erik gibi sebze-meyveler kullanılarak 100'ün üzerinde çeşidi yapılan turşu, Türk mutfağının olmazsa olmazları arasında. Enfes tadının yanı sıra sağlığımıza da birbirinden kıymetli katkılar sunan turşuyu pek çok kişi de evde yapmayı tercih ediyor. Peki, turşunun kıtır kıtır olmasının sırrı sirkede mi yoksa limonda mı saklı? İşin ustası formülünü verdi.
Türk turşusu dünyayı fethettiTurşu ihracatı ilk 9 ayda 260 milyon dolara yükseldi. 136 ülke Türk turşusu aldı. Yıl sonu ihracat hedefi 500 milyon dolar. İç pazarda ise yabancı turşular büyük hacimde tüketilmeye başlandı.
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye CevaplarıA Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
'Farkındalık yaratmak istedim'‘Dost Mikroplar’ kitabının yazarı Fitoterapist Ecz. Elif Kaya, “Doğruyu yanlışı ayıklamaya çalışıp, toplum sağlığı açısından önemli bir farkındalık yaratmak istedim” dedi
Kışa kapak olsun!Evde kışlık hazırlığı yapmak son dönemde yükselişe geçti. Salçalar, reçeller kaynatılıyor, turşular hazırlanıyor. Her biri özenle kavanozlanıp mutlaka sosyal medyada paylaşılıyor.
MHP'li Vural Erdoğan'a: Beyaz Saray'da değilsinMHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “millet” tanımı yaptığını belirterek, “Zannedersin ki Obama’nın metnini almış. Beyaz Saray değil, oturduğun koltuk Abraham Lincoln’ün koltuğu da değil. Türkiye’yi bir otel zannediyor. Sen kimsin millet tarifi yapıyorsun. Siyaset terzisi almış eline biçiyor, kesiyor” dedi.