Dondurmaya kim hayır diyebilir?Bilinen tarihi milattan önce ikinci yüzyıla dek uzanan dondurma, Çin’de süt ve pirinçle hazırlanan ve karların arasında saklanarak soğutulan bir tatlıydı. Avrupa’ya ulaşması ise 13. yüzyılda Marco Polo’nun Çin’e ziyaretinde dondurmayla tanışması sayesinde oldu. İçeriği ve hazırlanma biçimleri değişse de dondurma yüzyıllar boyu serinleten ve mutluluk veren bir lezzet olarak hemen her kültürde varlığını sürdürdü. Bugün manda sütlüsünden sorbesine, gelatosundan Maraş gurmesine önümüzde uzanan katkısız dondurma çeşitlerinden tadımlık bir seçki hazırladık.
Lezzetin zirvedeki adı PeopleKurukafa ve Kemikler Örgütü, Palermoda eğlence, balıkta Vira Vira lezzeti, Paper Moon, Hande Yener sahnede devleşiyor, Scala 13, Uğurkan da artist oldu, son dedikodular ve...