Ümraniye

Ümraniye

Son dakika ümraniye haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan ümraniye gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan ümraniye haber sayfamızda...

Ümraniye

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.005 ümraniye haberi bulunmuştur.
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü askıya alındı
İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü askıya alındıİstanbul Boğazı’nda sabah saatlerinde yoğun sis etkili oldu. Sis nedeniyle İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği çift yönlü ve geçici olarak askıya alındı.
16.10.2024Gündem
‘Devlet Bey el uzatmak iyidir’
‘Devlet Bey el uzatmak iyidir’CHP lideri Özgür Özel, partisinin grup toplantısında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan’ın partisine yönelik söylemlerine yanıt vererek “Bu parti konuşmak için ya da kendi milliyetçiliğini ispat için Devlet Bey’den icazet almayacak. Bu parti demokratik bir açılım yapmak için DEM’den de bir çağrı beklemeyecek” dedi. Özel özetle şunları söyledi:
16.10.2024Gündem
Ertuğrul Sağlam'dan Marcao müjdesi: 12 kilo verdi
Ertuğrul Sağlam'dan Marcao müjdesi: 12 kilo verdiYeşil-siyahlı takımın Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, golcü oyuncu Marcao ile ilgili olarak "Kendisiyle görüştük. Takıma acilen dahil olmak istiyor. Bisikletle antrenmanlara başladı. Şu ana kadar 12 kilo verdi. Motivasyonu yerinde 1 hafta içeresinde takımla antrenmanlara başlayacağını düşünüyoruz" dedi.
15.10.20241.Lig
Hedefte polisler var!
Hedefte polisler var!Çok sayıda suç kaydı bulunan şüphelilerin yarattığı toplumsal tehdit, asayiş vakalarına müdahale eden kolluk kuvvetlerine yansımaya başladı.
14.10.2024Gündem
Yeni hava durumu raporu yayımlandı! Meteoroloji uyarmıştı: İstanbul ve birçok ilde sağanak
Yeni hava durumu raporu yayımlandı! Meteoroloji uyarmıştı: İstanbul ve birçok ilde sağanakMeteroloji Genel Müdürlüğü (MGM) yeni hava durumu haritası yayımladı. İstanbul'da sağanak bir anda bastırdı. Meteoroloji uyarı üstüne uyarı yapmıştı. Bu illerde yaşayanların tedbirli olması istendi. İşte il il yeni hava durumu tahminleri...
12.10.2024Gündem
DENEYAP Makeathon Yarışmasında uzay keşfi heyecanı
DENEYAP Makeathon Yarışmasında uzay keşfi heyecanıTEKNOFEST Adana, “DENEYAP Makeathon Yarışması” ile bilim ve inovasyon dolu bir şölene sahne oldu. Bu yıl 2’ncisi düzenlenen ve ana teması “Uzayın Keşfi” olan yarışmaya Türkiye genelindeki 81 ilde bulunan 130 farklı DENEYAP Teknoloji Atölyesinde eğitim gören veya mezun olan ortaokul ve lise öğrencileri katıldı. Genç mucitler, uzay görevleri üzerine geliştirdikleri projelerle hem teknik hem de yaratıcı becerilerini ortaya koyarak Türkiye’nin uzay teknolojileri alanındaki geleceğine yön verdiler.
12.10.2024Teknoloji
Son dakika! Polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti için iddianame hazırlandı
Son dakika! Polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti için iddianame hazırlandıPolis Şeyda Yılmaz'ın katili için iddianame hazırlandı! 26 farklı suç kaydı olduğu tespit edilen Yunus Emre Geçti hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma tamamlandı.
12.10.2024Gündem
Ruh Sağlığı Kanunu elzem mi?
Ruh Sağlığı Kanunu elzem mi?İstanbul Fatih’te 2 genç kızı vahşice katleden Semih Çelik’in psikolojik sorunlarının olduğunun ortaya çıkması bazı ülkelerde hayata geçirilen ‘Ruh Sağlığı Yasası’nı gündeme getirdi. Psikiyatristler, bu yasanın ‘elzem’ olduğu görüşünde. Hukukçular ise olası suçları önlemede yasanın tedbir olacağını söylüyor.
10.10.2024Gündem
Şehit Şeyda Yılmaz’a hakaret etmişti: İstenen ceza belli oldu
Şehit Şeyda Yılmaz’a hakaret etmişti: İstenen ceza belli olduÜmraniye'de Yunus Emre Geçti tarafından şehit edilen polis memuru Şeyda Yılmaz hakkında sosyal medya hesapları üzerinden 'Dünya bir pislikten temizlendi' şeklinde yorum yapan Uğur Bostan hakkında soruşturma tamamlandı. Bostan hakkında 7 yıl 7 aya kadar hapis talebinde bulundu.
9.10.2024Gündem
İstanbul'da asansör faciası! 25 yaşındaki kadın işçi feci şekilde can verdi
İstanbul'da asansör faciası! 25 yaşındaki kadın işçi feci şekilde can verdiÜmraniye'de bir tatlı işletmesinin halatları kopan asansörü düştü. O sırada asansör içerisinde bulunan yabancı uyruklu genç kadın personel hayatını kaybetti.
9.10.2024Gündem
Emniyetten İstanbul'da motosiklet sürücülerine yönelik denetim
Emniyetten İstanbul'da motosiklet sürücülerine yönelik denetimİstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kentin birçok noktasında motosikletli şahıslara yönelik denetim gerçekleştirdi. Beyoğlu’nda yapılan uygulamada "dur" ihtarına uymayan motosikletlinin artçısı eliyle plakaya kapattı, sürücü ise uygulamadan kaçtı.
7.10.2024Gündem
Eğitim dostu belediyeler
Eğitim dostu belediyelerBelediyeler, öğrencilere destek olmak için hizmette yarışıyor. Kimi burs veriyor kimi ücretsiz yemek, giysi, ulaşım sağlıyor. Öğrencilerin faturalarını ödeyen, evinin taşınmasına yardım edenler bile var.
6.10.2024Gündem
Ümraniye'de asayiş denetimi yapıldı! Kimlik ve alkol kontrolü yapıldı
Ümraniye'de asayiş denetimi yapıldı! Kimlik ve alkol kontrolü yapıldıÜmraniye'de İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Trafik Şube Müdürlüğü ve Özel Harekat ekipleri ekipleri tarafından asayiş denetimi gerçekleştirildi.
6.10.2024Gündem
Bilal Erdoğan: Okçuluk bizim milli sporumuz
Bilal Erdoğan: Okçuluk bizim milli sporumuzDünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, "Geleneksel okçuluğun gelişmesiyle aynı zamanda bir neslin geleceğe emin adımlarla ilerlemesini, kendi kimliğiyle, kültürüyle, inancıyla yetişmesini hedefliyoruz. Bu yolda çok kısa sürede çok güzel neticeler aldığımız için çok mutluyuz, umutluyuz." dedi.
5.10.2024Gündem
Beşiktaş'ta Hasan Arat ve Giovanni van Bronckhorst görüştü!
Beşiktaş'ta Hasan Arat ve Giovanni van Bronckhorst görüştü!Beşiktaş'ta futbolcuların yoğun maç temposundan yorulduğu öğrenildi. Öte yandan Başkan Hasan Arat ile Giovanni van Bronckhorst'un yaptığı toplantının ayrıntıları ortaya çıktı.
5.10.2024Beşiktaş
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Ümraniye'de! "Gelecek yıl enflasyonu 20'nin altına düşürmeyi hedefliyoruz"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Ümraniye'de! "Gelecek yıl enflasyonu 20'nin altına düşürmeyi hedefliyoruz"Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Ümraniye İş Dünyası Buluşması'nda konuştu. Yılmaz "Gelecek yıl enflasyonu 20'nin altına düşürmeyi hedefliyoruz" dedi. İşte detaylar...
4.10.2024Haberler
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Ümraniye'de! "Gelecek yıl enflasyonu 20'nin altına düşürmeyi hedefliyoruz"
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Ümraniye'de! "Gelecek yıl enflasyonu 20'nin altına düşürmeyi hedefliyoruz"Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Ümraniye İş Dünyası Buluşması'nda konuştu. Yılmaz "Gelecek yıl enflasyonu 20'nin altına düşürmeyi hedefliyoruz" dedi. İşte detaylar...
4.10.2024Gündem
İstanbul'da sağanak etkili oldu
İstanbul'da sağanak etkili olduİstanbul'da kent genelinde sağanak etkili oldu.
30.09.2024Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit edilen kahraman polisimiz Şeyda Yılmaz’ın ailesi ile telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit edilen kahraman polisimiz Şeyda Yılmaz’ın ailesi ile telefonda görüştüİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan taziye ziyaretine ilişkin sosyal medyadan da bir açıklama geldi. Bakan Yerlikaya'nın açıklaması şöyle: 22 Eylül Pazar günü Ümraniye’de şehit edilen kahraman polisimiz, Şeyda Yılmaz’ın Sivas’taki baba ocağını ziyaret ettik.
28.09.2024Haberler
Bakan Yerlikaya: Şehit kızımıza sözümüz var
Bakan Yerlikaya: Şehit kızımıza sözümüz varİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Sivas programında şehit polis memuru Şeyda Yılmaz’ın ailesini ziyaret ederek, “Şehit kızımıza sözümüz, suçlularla, organize suçlarla mücadelemiz onun duası, onun da şefaatiyle hiç durmadan devam edecektir” dedi.
28.09.2024Haberler
Bakan Yerlikaya: Şehit kızımıza sözümüz var
Bakan Yerlikaya: Şehit kızımıza sözümüz varİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, şehit polis memuru Şeyda Yılmaz’ın ailesini ziyaret ederek, “Şehit kızımıza sözümüz, suçlularla, organize suçlarla mücadelemiz onun duası, onun da şefaatiyle hiç durmadan devam edecektir” dedi. Yerlikaya'nın ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan da şehit babasına telefonda taziyelerini iletti.
28.09.2024Gündem
Cezasızlık algısı ortadan kaldırılacak
Cezasızlık algısı ortadan kaldırılacakİstanbul’da 19 ayrı suçtan sabıkalı saldırganın polis Şeyda Yılmaz’ı şehit etmesinin ardından, Adalet Bakanlığı’nda toplumda cezasızlık algısını gidermek için atılacak adımlar yeniden masaya yatırıldı.
28.09.2024Gündem
Sanatın kalbi İstanbul’da atacak
Sanatın kalbi İstanbul’da atacakİstanbul Kültür Yolu Festivali başladı. Picasso’dan Da Vinci’ye, dünya çapında sanatçıların eserlerinin ağırlanacağı festival kapsamında, kentte 6 Ekim’e kadar konserler, tiyatrolar ve söyleşiler düzenlenecek.
28.09.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Ümraniye ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.