Şehit

Şehit

Son dakika şehit haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan şehit gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan şehit haber sayfamızda...

Şehit

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 53.434 şehit haberi bulunmuştur.
Uyuşturucuyla yakalandı görüntülenmek istemedi! Polis aracına böyle götürüldü
Uyuşturucuyla yakalandı görüntülenmek istemedi! Polis aracına böyle götürüldüAksaray’da uyuşturucu maddeyle yakalanan şahıs polis ekiplerince gözaltına alınırken, polis otosuna götürülmek istenen şüpheli gazetecileri fark edince ilginç bir yola başvurdu.
7.09.2024Gündem
Bakan Yerlikaya Kastamonu'da vatandaşlarla bir araya geldi
Bakan Yerlikaya Kastamonu'da vatandaşlarla bir araya geldiKastamonu'da esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kastamonu pastırmasından tadıp vatandaşlara çekme helva dağıttı.
7.09.2024Gündem
Boş kontenjan sayısı 200 bini aştı! Gözde üniversitelerde ek yerleştirme şansı
Boş kontenjan sayısı 200 bini aştı! Gözde üniversitelerde ek yerleştirme şansıÜniversite adayları için ikinci bir şans olan ek yerleştirme tercihleri bugün başladı; 11 Eylül saat 23.59’da sona erecek. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) boş kalan kontenjanlarla ilgili sayısal verileri paylaşmadı ancak yayımladığı Ek Yerleştirme Kılavuzu incelendiğinde kazanıp kayıt yaptırmayan 168 bin 86 adayla birlikte üniversitelerde 202 bin 257 kontenjanın boş kaldığı görülüyor.
7.09.2024Gündem
Ayşenur Ezgi Eygi kendini Filistin'e desteğe adamıştı... 'Olumlu bir etki yaratma tutkusuyla hareket ediyorum'
Ayşenur Ezgi Eygi kendini Filistin'e desteğe adamıştı... 'Olumlu bir etki yaratma tutkusuyla hareket ediyorum'Washington Üniversitesinde hem psikoloji hem de Orta Doğu Dilleri'nde çift dal yapan Türk-Amerikan vatandaşı Ayşenur Ezgi Eygi, İsrail'in işgaline karşı Filistin'e destek vermek için gittiği Batı Şeria'da İsrail askerlerince öldürüldü.
6.09.2024Gündem
Bağımsızlık yolunda adım adım koşuyoruz!
Bağımsızlık yolunda adım adım koşuyoruz!9 Eylül Uluslararası İzmir Yarı Maratonu yarın, yerli ve yabancı 2 bin 500 sporcunun katılımıyla gerçekleşecek. Katılımcılar ilk kurşunun atıldığı bölgeden, Cumhuriyet Meydanı ile son düşman askerinin denize döküldüğü İnciraltı sahili arasında koşacak.
6.09.2024Ege
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, KKTC Cumhurbaşkanı ile görüştü! 'Bu Ada'da bir huzur var'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, KKTC Cumhurbaşkanı ile görüştü! 'Bu Ada'da bir huzur var'Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Amacımız, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin ekonomik ve sosyal kalkınmasına destek olmaktır. Halkın refah seviyesinin artmasına katkıda bulunmaktır, daha rekabetçi, katma değeri daha yüksek bir ekonominin oluşumunu desteklemektir." açıklamasında bulundu.
6.09.2024Ekonomi
Golbol Kadın Milli Takımı, altın madalyayı Gazze'deki şehitlere armağan etti!
Golbol Kadın Milli Takımı, altın madalyayı Gazze'deki şehitlere armağan etti!Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda altın madalya kazanan ve finalde İsrail'i mağlup eden Golbol Kadın Milli Takımı, yurda döndü.
6.09.2024Diğer
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayşenur Ezgi Eygi açıklaması!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ayşenur Ezgi Eygi açıklaması!Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İsrail'in Batı Şeria'daki işgal karşıtı sivil bir protestoya karşı yaptığı barbarca müdahaleyi lanetliyor, saldırıda hayatını kaybeden vatandaşımız Ayşenur Ezgi Eygi'ye Allah'tan rahmet niyaz ediyorum” dedi. Türkiye'den peş peşe tepkiler geldi.
6.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oyun platformları gençleri zehirliyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oyun platformları gençleri zehirliyorİstanbul’da 'Eğitim Öğretim Yılı Açılışı, Eğitim Teknolojileri AR-GE ve Kalite Zirvesi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Oyun platformları şiddeti teşvik etme yanında, aile yapımızı bozan sapkın akımların özendirilmesine de aracılık ediyor." dedi.
6.09.2024Gündem
Adalet Bakanı Tunç'tan yeni anayasa mesajı
Adalet Bakanı Tunç'tan yeni anayasa mesajıAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Bizim darbecilerin yazdığı bir anayasa değil de milletin temsilcilerinin Meclis’te uzlaşarak bir toplumsal sözleşme hüviyetinde yeni bir anayasayı yapmak milletimize olan borcumuz. İnşallah 28'inci dönem parlamentosu, bu borcu yerine getirerek Türkiye Yüzyılı'nın başlangıcında Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına başlarken yeni bir anayasayla yolumuza devam ederiz" dedi.
6.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: EOKA çetelerinin yaptıkları tarihin sayfalarında duruyor
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: EOKA çetelerinin yaptıkları tarihin sayfalarında duruyorResmi temaslarda bulunmak üzere KKTC'ye giden Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, dijital medyada tarihin senaryolarla değiştirilmeye çalışıldığını vurgulayarak, “Enosis de EOKA çetelerinin de yaptığı mezalim de tarihin sayfalarında duruyor. İnsanların hafızalarında duruyor. Ne yaparlarsa yapsınlar, tarihi gerçekler ortada” dedi.
6.09.2024Gündem
'Kamu personeleyim' dedi! Polise ilginç bir teklifte bulundu
'Kamu personeleyim' dedi! Polise ilginç bir teklifte bulunduAksaray’da ehliyetsiz araç kullanırken polise yakalanan genç sürücünün yakını olan kadın polis memurlarına hem kamu personeli olduğunu söyledi, hem de yasal olmayan işlem teklifinde bulundu.
6.09.2024Haberler
'Kamu personeleyim' dedi! Polise ilginç bir teklifte bulundu
'Kamu personeleyim' dedi! Polise ilginç bir teklifte bulunduAksaray’da ehliyetsiz araç kullanırken polise yakalanan genç sürücünün yakını olan kadın polis memurlarına hem kamu personeli olduğunu söyledi, hem de yasal olmayan işlem teklifinde bulundu.
6.09.2024Gündem
İsrail 10 günlük saldırının ardından Cenin'den devasa yıkım bırakarak çekildi
İsrail 10 günlük saldırının ardından Cenin'den devasa yıkım bırakarak çekildiİsrail güçleri, işgal altındaki Batı Şeria'nın kuzeyindeki Cenin'den 10 gündür sürdürdüğü işgal ve baskınlar sonrasında, devasa bir yıkım bırakarak çekildi.
6.09.2024Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine başsağlığı mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit ailesine başsağlığı mesajıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın kuzeyindeki Pençe Harekat Bölgesi'nde şehit olan Piyade Binbaşı Osman Ayan'ın ailesine başsağlığı dileklerini iletti.
5.09.2024Gündem
Şehit Binbaşı Osman Ayan son yolculuğuna uğurlandı
Şehit Binbaşı Osman Ayan son yolculuğuna uğurlandıPençe 1-2 Harekat Bölgesi'nde kalp krizi geçirip kaldırıldığı hastanede şehit olan Piyade Binbaşı Osman Ayan (39), memleketi Isparta'da toprağa verildi.
5.09.2024Gündem
Öldüğü 9 ay sonra fark edildi
Öldüğü 9 ay sonra fark edildiMalatya’da ağır hasarlı bir binada sadece kemikleri kalmış erkek cesedi bulundu.
5.09.2024Haberler
Öldüğü 9 ay sonra fark edildi! Sadece kemikleri kalmış
Öldüğü 9 ay sonra fark edildi! Sadece kemikleri kalmışMalatya’da ağır hasarlı bir binada sadece kemikleri kalmış erkek cesedi bulundu.
5.09.2024Gündem
MSB kaynaklarından teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili açıklama
MSB kaynaklarından teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili açıklama Milli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Kara Harp Okulu’nda yapılan yemin töreninden sonra sosyal medyaya yansıyan görüntülere ilişkin yeni bir açıklama geldi.
5.09.2024Haberler
Son dakika: MSB kaynaklarından teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili açıklama
Son dakika: MSB kaynaklarından teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili açıklamaMilli Savunma Bakanlığı kaynaklarından, Kara Harp Okulu’nda yapılan yemin töreninden sonra sosyal medyaya yansıyan görüntülere ilişkin yeni bir açıklama geldi.
5.09.2024Gündem
Şehit Binbaşı Osman Ayan'ın cenazesi, memleketi Isparta'da
Şehit Binbaşı Osman Ayan'ın cenazesi, memleketi Isparta'daPençe 1-2 Harekat Bölgesi'nde şehit olan Piyade Binbaşı Osman Ayan'ın (39) cenazesi, memleketi Isparta'ya getirildi.
5.09.2024Gündem
Teröristlerin inlerine girildi! 8 odalı sığınak imha edildi
Teröristlerin inlerine girildi! 8 odalı sığınak imha edildiBingöl'ün Yayladere ilçesinde bulunan terör örgütü PKK/KCK'ya ait 8 odalı sığınakta ve yaşam malzemeleri ele geçirildi.
5.09.2024Gündem
MSB acı haberi duyurdu: Piyade Binbaşı Osman Ayan şehit oldu
MSB acı haberi duyurdu: Piyade Binbaşı Osman Ayan şehit olduMilli Savunma Bakanlığı, Piyade Binbaşı Osman Ayan'ın şehit olduğunu açıkladı.
5.09.2024Gündem
Şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Güney'e veda
Şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Güney'e veda Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde silah kazası sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Yavuz Güney (28), memleketi Ordu'nun Ünye ilçesinde toprağa verildi.
4.09.2024Gündem
Emniyet müdür yardımcısı vücut geliştirmede derece yaptı
Emniyet müdür yardımcısı vücut geliştirmede derece yaptıTürkiye 2024 Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası'nda 3. olan 51 yaşındaki Bolu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Türker Uygur, "Bundan sonraki süreçte hedefim dünya şampiyonluğu" dedi.
4.09.2024Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Şehit ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.