San Francisco

San Francisco

Son dakika San Francisco haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan San Francisco gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan San Francisco haber sayfamızda...

San Francisco

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.475 san francisco haberi bulunmuştur.
Öldüğü gecenin ses kayıtları ortaya çıktı! Marilyn Monroe'nun Kennedy sırrı
Öldüğü gecenin ses kayıtları ortaya çıktı! Marilyn Monroe'nun Kennedy sırrıHollywood efsanesi Marilyn Monroe, 62 yıl önce trajik bir şekilde hayatını kaybetmişti. Ünlü isimle ilgili yayınlanan yeni bir kitap, özel bir dedektifin aktrisin öldüğü gece aldığı ses kayıtlarını ortaya çıkardı. Kayıtlarda, Marilyn'in ölümünde Robert F. Kennedy'nin parmağı olabileceği iddia edildi. İşte detaylar...
17.09.2024Cadde
Küresel piyasalarda negatif seyir sürüyor
Küresel piyasalarda negatif seyir sürüyorKüresel piyasalarda, ABD'de açıklanan makroekonomik verilerin resesyon korkularını beslemesiyle satıcılı bir seyir hakim olurken, bugün ADP özel sektör istihdamı verileri başta olmak üzere yoğun veri gündemi yatırımcıların odağına yerleşti.
5.09.2024Uzmanpara
Masa boyu yalnızlık
Masa boyu yalnızlıkMFÖ’nün “Yalnızlık ömür boyu” şarkısı restoranlarda gerçek oldu. Tek başına yemek yeme modası dünya çapında hızla yayılırken, bu yalnızlığın pandemiye uzanan “mazeretleri” var!
5.09.2024Gündem
ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan, üst düzey Çinli general ile görüştü
ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan, üst düzey Çinli general ile görüştüABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Çin ziyaretinde ülkenin en kıdemli askeri yetkilisi General Cang Youşia ile bir araya geldi.
29.08.2024Dünya
İlk kez ziyaret etti! ABD'den 5 Kasım öncesi dikkat çeken hamle
İlk kez ziyaret etti! ABD'den 5 Kasım öncesi dikkat çeken hamleÇin'i ziyaret eden ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan, Çin Dışişleri Bakanı Vang Yi ile görüştü. İlk kez Çin'i ziyaret eden Sullivan'ın ziyaretinin ABD'de 5 Kasım'da yapılacak başkanlık seçimlerinden kısa süre önceye denk gelmesi dikkati çekiyor.
27.08.2024 Dünya
Yüzyıl Ortası Modernizmi
Yüzyıl Ortası Modernizmi1950’lerin ortalarında dünyayı etkisi altına alan bir tasarım hareketinin günümüzde popülerliğini koruması ve hatta değerini giderek artırması mümkün mü? Çalışmalarında “mid-century modern” olarak da bilinen “yüzyıl ortası modernizmi” tarzından ilham alan dünyaca ünlü tasarımcı Jonathan Adler’in “İyimserliğin modası asla geçmez!” söylemi bu soruya verilebilecek en iyi yanıt belki de...
27.08.2024Mimarlık
Küresel piyasalar karışık seyrediyor
Küresel piyasalar karışık seyrediyorKüresel piyasalarda, yoğun veri gündemi öncesinde yatırımcıların temkinli davrandığı görülürken, açıklanacak bilançolar öncesinde teknoloji hisselerindeki değer kaybı öne çıkıyor.
27.08.2024Uzmanpara
'Fed gelecek ay faizi düşürecek'
'Fed gelecek ay faizi düşürecek'San Francisco Fed Başkanı Mary Daly, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) çok büyük olasılıkla gelecek ay faizi çeyrek puan düşüreceğini söyledi.
27.08.2024Uzmanpara
'Kademeli faiz indirimlerini destekleyebilirim'
'Kademeli faiz indirimlerini destekleyebilirim'San Francisco Fed Başkanı Mary Daly, enflasyona güven arttıkça kademeli faiz indirimlerini destekleyebileceğini söyledi.
19.08.2024Uzmanpara
Küresel piyasalar haftaya karışık seyirle başladı
Küresel piyasalar haftaya karışık seyirle başladıKüresel piyasalar haftaya karışık bir seyirle başlarken, ABD'de düzenlenecek Jackson Hole Ekonomi Politikası Sempozyumu'ndan gelecek sinyaller yatırımcıların odağına yerleşti.
19.08.2024Uzmanpara
ABD'de konut fiyatları artıyor
ABD'de konut fiyatları artıyorÜlkede konut sahibi olmanın en pahalı olduğu eyalet California'da, medyan konut fiyatı haziranda yıllık yüzde 7,7 artışla 857 bin 800 dolara ulaştı.
1.08.2024Uzmanpara
ABD'de konut fiyatları yükseliyor
ABD'de konut fiyatları yükseliyorÜlkede konut sahibi olmanın en pahalı olduğu eyalet California'da, medyan konut fiyatı haziranda yıllık yüzde 7,7 artışla 857 bin 800 dolara ulaştı.
1.08.2024Ekonomi
Pink Martini İstanbul'da müzikseverlerle buluştu
Pink Martini İstanbul'da müzikseverlerle buluştuAlbümlerinde Türkçe dahil 25 dilde şarkılara yer veren ABD'li müzik grubu Pink Martini, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde konser verdi.
23.07.2024Kültür Sanat
Demokratlar başkanını arıyor! Simpsons yine tahmin etti mi?
Demokratlar başkanını arıyor! Simpsons yine tahmin etti mi?ABD Başkanı Biden’ın yarıştan çekilmesi sonrası Demokrat Parti’nin yeni başkan adayının kim olacağı büyük merak konusu. Kamala Harris açık ara en öne çıkan isim olurken, parti içinde de destek artıyor.
23.07.2024Dünya
ABD'de ilklerin siyasetçisi Kamala Harris kimdir?
ABD'de ilklerin siyasetçisi Kamala Harris kimdir?Annesi Hindistan, babası Jamaika doğumlu olan hukukçu Kamala Harris, 5 Kasım'da ipi göğüslerse ABD'nin ilk kadın ve Asya kökenli başkanı olacak. Otobiyografik kitabı 'The Truths We Hold'da çocukluğu ve ailesine dair birçok detay var.
22.07.2024Dünya
KAMALA HARRİS KİMDİR? Bıden'ın ABD Başkan Adayı Kamala Harris'in biyografisi ve hayatı!
KAMALA HARRİS KİMDİR? Bıden'ın ABD Başkan Adayı Kamala Harris'in biyografisi ve hayatı!ABD Başkanı Joe Biden, son dakika yapılan açıklamayla başkanlık seçiminde adaylıktan çekildiğini açıkladı. Biden, Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i aday olarak desteklediğini duyurdu. Peki, Kamala Harris kimdir? İşte Bıden'in ABD Başkan Adayı Kamala Harris'in biyografisi ve hayatı!
21.07.2024Bilgi Rehberi
ABD'de gözlerin çevrildiği isim! Kamala Harris kimdir?
ABD'de gözlerin çevrildiği isim! Kamala Harris kimdir?ABD Başkanı Joe Biden'ın 5 Kasım'daki başkanlık seçiminde adaylıktan çekildiğini açıkladı. Biden, Başkan Yardımcısı Kamala Harris'i aday olarak onayladığını ve desteklediğini bildirdikten sonra gözler Harris'e çevrildi.
21.07.2024Dünya
'Şu anda fiyat istikrarına sahip değiliz'
'Şu anda fiyat istikrarına sahip değiliz'San Francisco Fed Başkanı Mary Daly, faiz indirimi çağrısında bulunmadan önce enflasyonun ABD Merkez Bankası'nın (Fed) %2'lik hedefine geri dönmekte olduğuna dair daha fazla güven aradığını söyledi.
19.07.2024Uzmanpara
'Enflasyonun hedefe gittiğine güven arttı'
'Enflasyonun hedefe gittiğine güven arttı'San Francisco Fed Başkanı Mary Daly, enflasyonun ABD Merkez Bankası'nın (Fed) faiz oranlarını düşürmek için belirlediği %2'lik hedefe doğru ilerlediğine dair güvenin arttığını söyledi.
16.07.2024Uzmanpara
ABD'nin kanlı suikast tarihi! 150 yılda 10 kez denediler, işte ölenler ve kurtulanlar
ABD'nin kanlı suikast tarihi! 150 yılda 10 kez denediler, işte ölenler ve kurtulanlarSeçim kampanyası kapsamında Pennsylvania'da suikast girişimine uğrayan Trump, hafif yaralandı. İşte ABD tarihinde suikaste uğrayan başkanlar ve başkan adayları.
14.07.2024Dünya
'Faizin düşürülmesini destekliyorum'
'Faizin düşürülmesini destekliyorum'San Francisco Fed Başkanı Mary Daly artık faiz oranlarının düşürülmesini desteklediğini söyledi.
12.07.2024Uzmanpara
Küresel piyasalar karışık seyrediyor
Küresel piyasalar karışık seyrediyorKüresel piyasalarda, ABD'de tüketici enflasyonunun yavaşladığına işaret eden verilerin ardından rekor seviyelerden gelen kar satışlarıyla karışık bir seyir izlenirken, bugün gözler ABD'de üretici enflasyonuna çevrildi.
12.07.2024Uzmanpara
Romantik ve melankolik
Romantik ve melankolikChris Isaak başta “Wicked Game” olmak üzere klasikleşmiş şarkılarını yarın İstanbul’da seslendiriyor. Müzisyen 1950’lere damgasını vuran rockabilly’nin enerjisini, blues’un derinliğini ve pop müziğin melodi odaklı yapısını bir araya getiren özgün bir tarza sahip.
11.07.2024Kültür Sanat
Efsaneleşen anne uyarıları rafa kalktı! Sakız vücutta yıllarca kalmıyor, televizyon göz bozmuyormuş
Efsaneleşen anne uyarıları rafa kalktı! Sakız vücutta yıllarca kalmıyor, televizyon göz bozmuyormuşAnneler çocukları için en iyisini bilirler ancak sağlık tavsiyeleri söz konusu olduğunda gerçeği kurgudan ayırmak her zaman kolay olmayabilir. İşte tam da bu yüzden Kaliforniya Üniversitesi San Francisco (UCSF) Sağlık Birimi'nden gelen yeni bir rapor, çocukların büyürken sıklıkla duyduğu yaygın sağlık efsanelerini çürüttü.
7.07.2024Püf Noktası
'Tek risk enflasyon değil'
'Tek risk enflasyon değil'San Francisco Fed Başkanı Mary Daly, ABD Merkez Bankası'nın (Fed) enflasyonu kontrol altına alma işini bitirmeyi hedeflerken özen göstermesi gerektiğini söyledi ve işsizliğin giderek artan bir risk olduğuna dikkat çekti.
25.06.2024Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

San Francisco ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.