Kılıçdaroğlu

Kılıçdaroğlu

Son dakika kılıçdaroğlu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kılıçdaroğlu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kılıçdaroğlu haber sayfamızda...

Kılıçdaroğlu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 31.482 kılıçdaroğlu haberi bulunmuştur.
CHP 20. Olağanüstü Kurultayı başladı
CHP 20. Olağanüstü Kurultayı başladıCHP'nin tüzük değişikliği gündemiyle toplanan 20. Olağanüstü Kurultayı başladı.
6.09.2024Gündem
CHP’de kurultay bugün başlıyor
CHP’de kurultay bugün başlıyorCHP’nin 20. Olağanüstü Kurultayı bugün Ankara Ticaret Odası Congresium Salonu’nda saat 10.00’da toplanacak.
6.09.2024Gündem
CHP lideri Özel'den 'cumhurbaşkanı adaylığı' sorusuna yanıt
CHP lideri Özel'den 'cumhurbaşkanı adaylığı' sorusuna yanıtCHP Genel Başkanı Özgür Özel, cumhurbaşkanı adaylığı tartışmalarına ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.
3.09.2024Gündem
‘İsim konuşmak doğru değil’
‘İsim konuşmak doğru değil’CHP lideri Özel, önceki Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile önceki gün akşam yemekte buluştu.
3.09.2024Gündem
Kurultay öncesi tüzük mesaisi
Kurultay öncesi tüzük mesaisiCHP lideri Özgür Özel, tüzük konusunda önce PM üyelerinin, ardından da milletvekillerinin görüşlerini aldı. Yapılan toplantılarda ön seçim, kontenjan ve dönem kuralı tartışıldı.
3.09.2024Gündem
Özel-Kılıçdaroğlu yemekte buluştu
Özel-Kılıçdaroğlu yemekte buluştu CHP’de tüzük kurultayı öncesinde önemli bir buluşma gerçekleşti.
2.09.2024Gündem
CHP lideri Özel, Kılıçdaroğlu ile yemekte bir araya geldi
CHP lideri Özel, Kılıçdaroğlu ile yemekte bir araya geldiCHP Genel Başkanı Özgür Özel, partinin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile akşam yemeğinde bir araya geldi.
1.09.2024Haberler
CHP lideri Özel, Kılıçdaroğlu ile yemekte bir araya geldi
CHP lideri Özel, Kılıçdaroğlu ile yemekte bir araya geldiCHP Genel Başkanı Özgür Özel, partinin önceki Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile akşam yemeğinde bir araya geldi.
1.09.2024Gündem
Genel başkana üç dönem kuralı yok
Genel başkana üç dönem kuralı yokTüzük Komisyonu’nca hazırlanan taslak metin, yarın PM’de ele alınacak. Metne göre, kurultay takvimi ve ilçe-il kongreleri takvimi MYK’ca saptanacak. Üç dönem kuralı getirilecek, Genel Başkan bu kuraldan muaf tutulacak.
1.09.2024Gündem
Kılıçdaroğlu ve Özel nikah şahidi oldu
Kılıçdaroğlu ve Özel nikah şahidi olduCHP Genel Başkanı Özgür Özel ile eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun'un oğlunun nikah şahitliğini yaptı.
31.08.2024Gündem
Son dakika... Dilruba Kayserilioğlu'nun sokak röportajı! AK Partili Zengin: Cahilce sözler ama tutuksuz yargılanmalı
Son dakika... Dilruba Kayserilioğlu'nun sokak röportajı! AK Partili Zengin: Cahilce sözler ama tutuksuz yargılanmalıCNN Türk'te açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, CHP'deki Özgür Özel dönemine ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Zengin'in gündeminde çok konuşulan Dilruba Kayserilioğlu soruşturması da vardı.
31.08.2024Haberler
Dilruba Kayserilioğlu'nun sokak röportajı! AK Partili Zengin: Cahilce sözler ama tutuksuz yargılanmalı
Dilruba Kayserilioğlu'nun sokak röportajı! AK Partili Zengin: Cahilce sözler ama tutuksuz yargılanmalıCNN Türk'te açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, CHP'deki Özgür Özel dönemine ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi. Zengin'in gündeminde çok konuşulan Dilruba Kayserilioğlu soruşturması da vardı.
31.08.2024Gündem
'Cesedimi çiğnemeden hapse atamazsınız'
'Cesedimi çiğnemeden hapse atamazsınız'CHP Genel Başkanı Özel, ‘‘Bir önceki Genel Başkan’ımızı hapse atmak için mevcut Genel Başkan’ın cesedini çiğnemeniz lâzım. 1 milyon 460 bin Cumhuriyet Halk Partisi’nin kayıtlı üyesi Kemal Bey’i yargılatmaz’’ dedi.
30.08.2024Gündem
CHP Genel Başkanı Özel, sokak röportajındaki ifadeleri sonrası tutuklanan kişiyi ziyaret etti
CHP Genel Başkanı Özel, sokak röportajındaki ifadeleri sonrası tutuklanan kişiyi ziyaret ettiCHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'de sokak röportajında kullandığı ifadeler nedeniyle tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu'nu Aliağa Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü'nde ziyaret etti.
29.08.2024Gündem
Kılıçdaroğlu hakkında iddianame: 3.5 yıl hapis ve siyaset yasağı istemi
Kılıçdaroğlu hakkında iddianame: 3.5 yıl hapis ve siyaset yasağı istemiEski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında, 'zincirleme şekilde suçu ve suçluyu övme' suçundan 3,5 yıla kadar hapis ve siyaset yasağı istenen iddianame kabul edildi. Kılıçdaroğlu, 3 Aralık'ta hakim karşısına çıkacak.
29.08.2024Gündem
Bolu Belediye Başkanı Özcan’a kınama cezası
Bolu Belediye Başkanı Özcan’a kınama cezasıCHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) dün Parti Genel Merkezi’nde toplandı.
29.08.2024Gündem
Kılıçdaroğlu hakkında iddianame hazırlandı
Kılıçdaroğlu hakkında iddianame hazırlandıAnkara Cumhuriyet Başsavcılığınca, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında “suçu ve suçluyu övme” suçundan iddianame hazırlandı.
29.08.2024Gündem
Irak ile vize muafiyeti kararı Resmi Gazete’de
Irak ile vize muafiyeti kararı Resmi Gazete’deIrak Cumhuriyeti’nin 15 yaşından küçük ve 50 yaşından büyük umuma mahsus pasaport hamili vatandaşlarına vize muafiyeti sağlanması hakkında Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı.
28.08.2024Gündem
Bakan Tunç'tan 'İstanbul'da yabancı uyruklu çocuğa saldırı' açıklaması
Bakan Tunç'tan 'İstanbul'da yabancı uyruklu çocuğa saldırı' açıklamasıAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul’da metroda satış yapan yabancı uyruklu bir çocuğa fiziksel saldırıda bulunan şüpheli hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığını duyurdu.
28.08.2024Gündem
CHP Lideri Özel: Türkiye tarihi dönüm noktasında
CHP Lideri Özel: Türkiye tarihi dönüm noktasındaBalıkesir’deki programına devam eden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 31 Mart’ta halkın kendilerine kredi verdiğini ve bunu iyi kullanarak, Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidarı için fırsatı çok doğru değerlendirmeleri gerektiğini söyledi.
28.08.2024Gündem
Kılıçdaroğlu'na siyasi yasak istemi! CHP kaynakları duyurdu
Kılıçdaroğlu'na siyasi yasak istemi! CHP kaynakları duyurduCHP kaynakları, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında 3,5 yıl hapis ve yasak istemi olduğunu ifade etti.
28.08.2024Haberler
Kılıçdaroğlu hakkında 'suçu ve suçluyu övme' suçundan iddianame düzenlendi
Kılıçdaroğlu hakkında 'suçu ve suçluyu övme' suçundan iddianame düzenlendiAnkara Cumhuriyet Başsavcılığınca, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında zincirleme şekilde "suçu ve suçluyu övme" suçundan iddianame hazırlandı. İşte detaylar...
28.08.2024Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş açıkladı! 'Haniye Abbas ile aynı gün Meclis'e gelecekti'
TBMM Başkanı Kurtulmuş açıkladı! 'Haniye Abbas ile aynı gün Meclis'e gelecekti'Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın TBMM'de konuşmaya yapacağı gün, İran'daki suikastta uğrayan Hamas'ın siyasi lideri Haniye'nin de Türkiye'de olmasının planlandığını açıkladı.
28.08.2024Gündem
CHP'den Tanju Özcan'a verilen ceza belli oldu! Disipline sevk edilmişti
CHP'den Tanju Özcan'a verilen ceza belli oldu! Disipline sevk edilmiştiCumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yüksek Disiplin Kurulu, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu hakkında kullandığı ifadeler nedeniyle Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a kınama cezası verdi.
28.08.2024Gündem
CHP YDK Özcan için toplanıyor
CHP YDK Özcan için toplanıyorCHP Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) bugün Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan için toplanacak.
28.08.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kılıçdaroğlu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.