Karayolları

Karayolları

Son dakika karayolları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan karayolları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan karayolları haber sayfamızda...

Karayolları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.853 karayolları haberi bulunmuştur.
Son dakika... Meteoroloji’den kar uyarısı! Yarından itibaren ay sonuna kadar devam edecek
Son dakika... Meteoroloji’den kar uyarısı! Yarından itibaren ay sonuna kadar devam edecekMeteoroloji yarından itibaren ay sonuna kadar devam edecek olan ‘kar’ uyarısında bulundu. Birçok kentte de karla karışık yağmur, sağanak ve soğuk hava da etkisini gösterecek. İstanbul’un yanı başında kar kalınlığı 15 santimetreye ulaştı, bir kent buz tuttu. İşte tüm detaylar…
22.10.2024Gündem
Otoyollardaki fiber ağ uzunluğu 7 bin kilometreyi aştı
Otoyollardaki fiber ağ uzunluğu 7 bin kilometreyi aştıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, karayollarında Akıllı Ulaşım Sistemleri kapsamında kurulacak olan sistemlerin haberleşme altyapısını oluşturma amacıyla otoyol, devlet ve il yollarına inşa edilen fiber kablo uzunluğunun 7 bin 676 kilometreye ulaştığını bildirdi. Bakan Uraloğlu, “Devlet ve il yollarına 3 bin 47 kilometre fiber kablo inşa ettik. 12 bin kilometre daha yapmayı planlıyoruz. Tüm karayolu ağımızdaki fiber ağımızı yaklaşık 20 bin kilometreye ulaştıracağız.” dedi.
22.10.2024Ekonomi
Halı sahada çıkan yangın kumaş deposuna sıçradı
Halı sahada çıkan yangın kumaş deposuna sıçradıGaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde halı sahada çıkan yangın kumaş deposuna sıçradı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İstanbul'un birçok noktasından görülen yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor.
22.10.2024Haberler
İstanbul'da korkutan yangın! Dumanlar her yerden görüldü
İstanbul'da korkutan yangın! Dumanlar her yerden görüldüGaziosmanpaşa Karayolları Mahallesi'nde halı sahada çıkan yangın kumaş deposuna sıçradı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İstanbul'un birçok noktasından görülen yangına ekiplerin müdahalesi sürüyor.
22.10.2024Gündem
Çimento bayisine uyarı: Temkinli ol, hacmi koru
Çimento bayisine uyarı: Temkinli ol, hacmi koruEkonominin soğuduğu süreçte nakit yönetiminin büyük önem kazandığını vurgulayan TÜRKÇİMENTO Başkanı Yücelik, “Çimento bayileri hacmini aşmamalı, karşılıksız riske girmemeli. Sattığı vade, aldığı vadeden kısa olmalı” dedi.
22.10.2024Kobi
Bakan Uraloğlu, 5.9'luk depremle sarsılan Kale’de!
Bakan Uraloğlu, 5.9'luk depremle sarsılan Kale’de!Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 16 Ekim’de meydana gelen ve merkez üssü Malatya’nın Kale ilçesi olan depremin ardından bölgede incelemelerde bulundu.
19.10.2024Ekonomi
Kar kapıya dayandı! Meteoroloji yeni harita yayımladı ve uyarı üstüne uyarı yaptı
Kar kapıya dayandı! Meteoroloji yeni harita yayımladı ve uyarı üstüne uyarı yaptıMeteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) yeni hava durumu raporu yayımladı ve uyarı üstüne uyarıda bulundu. Ülke genelinde soğuk hava etkisini göstermeye başladı. Yüksek kesimlere ise kar yağışı başladı. İç Ege ve İç Anadolu'da don hadisesi beklendiğinden dikkatli ve tedbirli olunması istendi. Meteoroloji'den iki ile sarı kodlu uyarı geldi. İşte il il hava durumu tahminleri...
19.10.2024Gündem
Meteoroloji bugün için de uyardı! Kar, sağanak, fırtına alarmı
Meteoroloji bugün için de uyardı! Kar, sağanak, fırtına alarmıMeteoroloji peş peşe kar, karla karışık yağmur ve sağanak uyarısında bulundu. Kar yağışı sonrası birçok kent beyaza büründü, beyaz örtü bazı illeri esir almaya devam edecek. İstanbul, Ankara, Bolu için de yeni uyarı geldi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
18.10.2024Gündem
Gelecek yıl kamu personeline 3,5 trilyon lira ödeme yapılacak
Gelecek yıl kamu personeline 3,5 trilyon lira ödeme yapılacakGenel bütçe kapsamındaki kamu idareleri personeline gelecek yıl 3,5 trilyon lira nakdi ödeme planlanıyor.
18.10.2024Ekonomi
Yurdun birçok bölgesine ilk kar düştü! Meteoroloji'den yeni uyarı
Yurdun birçok bölgesine ilk kar düştü! Meteoroloji'den yeni uyarıEkim ayının ortalarında birçok bölgeden kar haberleri gelmeye başladı. Kış turizminin önemli merkezlerinden Ilgaz Dağı'na ve Uludağ'a da mevsimin ilk karı düştü. Meteoroloji'nin yeni raporunda peş peşe uyarılar yapıldı.
17.10.2024Gündem
Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne demiryolu: Yoğun ilgi olduğunu memnuniyetle görmekteyiz
Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne demiryolu: Yoğun ilgi olduğunu memnuniyetle görmekteyizUluslararası Yol Federasyonu Dünya Kongresi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans aracılığıyla gerçekleştirdiği açılış konuşmasıyla İstanbul’da başladı. Törende konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Kongremizde; mobilite, dijitalleşme, iklim değişikliği ve yeşil dönüşüm konularını bütün yönleriyle tartışarak, ortak aklın çözümleriyle sektöre büyük katkılar sağlayacağız” ifadelerini kullandı.
15.10.2024Ekonomi
Ankara'da katliam gibi kaza! TIR'a ok gibi saplandı: 2 ölü 3 yaralı
Ankara'da katliam gibi kaza! TIR'a ok gibi saplandı: 2 ölü 3 yaralıAnkara'da bir otomobil lastik değiştirmek için yol kenarına park eden TIR’a arkadan çarptı. Kazada aynı araç içerisinde bulunan 5 kişiden 2'si hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.
14.10.2024Haberler
Ankara'da katliam gibi kaza! TIR'a ok gibi saplandı: 2 ölü 3 yaralı
Ankara'da katliam gibi kaza! TIR'a ok gibi saplandı: 2 ölü 3 yaralıAnkara'da bir otomobil lastik değiştirmek için yol kenarına park eden TIR’a arkadan çarptı. Kazada aynı araç içerisinde bulunan 5 kişiden 2'si hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.
14.10.2024Gündem
Eski tip ehliyetlerle ilgili uyarı: Cezası var
Eski tip ehliyetlerle ilgili uyarı: Cezası varEski tip sürücü belgesi kullanan 6 milyon 264 bin kişinin cezai yaptırımlarla karşılaşmamak için yıl sonuna kadar sürücü belgesini değiştirmesi gerekiyor.
11.10.2024Haberler
Eski tip ehliyetlerle ilgili uyarı: Cezası var
Eski tip ehliyetlerle ilgili uyarı: Cezası varEski tip sürücü belgesi kullanan 6 milyon 264 bin kişinin cezai yaptırımlarla karşılaşmamak için yıl sonuna kadar sürücü belgesini değiştirmesi gerekiyor.
11.10.2024Gündem
KPSS Ortaöğretim tercih ne zaman? 2024 ÖSYM tercih kılavuzu ile KPSS Ortaöğretim tercihleri ne zaman, hangi tarihte başlayacak?
KPSS Ortaöğretim tercih ne zaman? 2024 ÖSYM tercih kılavuzu ile KPSS Ortaöğretim tercihleri ne zaman, hangi tarihte başlayacak?ÖSYM KPSS ortaöğretim tercih tarihi araştırması sıklaştı. Sınav sonuçlarının 4 Ekim’de erişime açılmasıyla KPSS Ortaöğretim tercihleri gündeme geldi. KPSS Ortaöğretim tercih kılavuzunun ÖSYM tarafından yayınlanmasıyla birlikte detaylar belli olacak. Peki, ÖSYM KPSS Ortaöğretim tercih ne zaman? İşte, KPPS P94 puanıyla alım yapan kurumlar...
10.10.2024Bilgi Rehberi
2 çocuğun ölümüne neden olan sürücüden ilginç savunma! ‘Fenomenlik uğruna iki cana kıydı’
2 çocuğun ölümüne neden olan sürücüden ilginç savunma! ‘Fenomenlik uğruna iki cana kıydı’Mardin’de yaya geçidinde hız yaptığı otomobiliyle çarptığı İbrahim Halil Bumanhan (10) ile Orhan Kemal Duva'nın (11) ölümüne neden olan Nurullah Çiçek, savunma yaptı.
8.10.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Karayolları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.