Houston

Houston

Son dakika Houston haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Houston gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Houston haber sayfamızda...

Houston

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.795 houston haberi bulunmuştur.
Alperen Şengün NBA'de yeni sezona hazırlanıyor! Maçın en skoreri oldu
Alperen Şengün NBA'de yeni sezona hazırlanıyor! Maçın en skoreri olduNBA'de yeni sezon hazırlıkları devam ederken Houston Rockets ile Oklahoma City Thunder karşı karşıya geldi. Milli yıldız Alperen Şengün takımının en skorer ismi olmayı başardı.
10.10.2024NBA
Sahneden bir yıldız kaydı
Sahneden bir yıldız kaydıİki Grammy ödüllü soul ve gospel şarkıcısı Cissy Houston 91 yaşında hayatını kaybetti.
Alperen Şengün hızlı başladı! 17 sayılık performans
Alperen Şengün hızlı başladı! 17 sayılık performansNBA'de yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Houston Rockets, Utah Jazz ile karşı karşıya geldi. Milli basketbolcu Alperen Şengün, performansıyla ön plana çıkmayı başardı. İşte detaylar...
8.10.2024NBA
Günlerdir hiç durmadan hapşırıyor! 9 yıl önce de aynısı yaşandı: 'Çok öğretici bir vaka'
Günlerdir hiç durmadan hapşırıyor! 9 yıl önce de aynısı yaşandı: 'Çok öğretici bir vaka'Geçtiğimiz 18 Eylül günü Batman'da yaşayan Benazir Aydın bir anda hapşırmaya başladı. O günden beri hapşırığı durmayan ve günlük faaliyetlerini yerine getiremeyen genç kadın için hekimler seferber oldu. Tüm müdahalelere rağmen hapşırığı durmayan Aydın'ın yaşadıkları tıpkı günde 12 bin kez hapşıran Katelyn Thornley'inkilere benziyordu. Nöroloji Uzmanı Dr. Sevda Sarıkaya bu örneği işaret ederek çok önemli bir detaya dikkat çekti.
8.10.2024Haberler
NBA efsanelerinden Dikembe Mutombo vefat etti!
NBA efsanelerinden Dikembe Mutombo vefat etti!NBA'in unutulmaz oyuncularından Dikembe Mutombo, 58 yaşında hayatını kaybetti.
30.09.2024NBA
BOTAŞ ile Total 10 yıllık LNG anlaşması imzaladı! ‘Bu karışımı Avrupa’ya sunabilecek haldeyiz’
BOTAŞ ile Total 10 yıllık LNG anlaşması imzaladı! ‘Bu karışımı Avrupa’ya sunabilecek haldeyiz’Türkiye, doğal gazda tedarik yelpazesini genişletecek adımlar atmaya devam ediyor. Daha önce 3 küresel şirketle imzalanan anlaşmalara bir yenisi daha eklendi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ın ABD temasları sırasında BOTAŞ ile TotalEnergies, 10 yıllık LNG anlaşması imzaladı. Anlaşma ile Total, 2027 yılından itibaren her yıl yaklaşık 1,6 milyar metreküplük toplam 16 adet LNG kargosu temin edecek. BOTAŞ, LNG’nin bir kısmını ABD’deki dolum limanlarından, bir kısmını da Türkiye ve Avrupa terminallerinden teslim alabilecek.
19.09.2024Haberler
BOTAŞ ile Total 10 yıllık LNG anlaşması imzaladı! ‘Bu karışımı Avrupa’ya sunabilecek haldeyiz’
BOTAŞ ile Total 10 yıllık LNG anlaşması imzaladı! ‘Bu karışımı Avrupa’ya sunabilecek haldeyiz’Türkiye, doğal gazda tedarik yelpazesini genişletecek adımlar atmaya devam ediyor. Daha önce 3 küresel şirketle imzalanan anlaşmalara bir yenisi daha eklendi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ın ABD temasları sırasında BOTAŞ ile TotalEnergies, 10 yıllık LNG anlaşması imzaladı. Anlaşma ile Total, 2027 yılından itibaren her yıl yaklaşık 1,6 milyar metreküplük toplam 16 adet LNG kargosu temin edecek. BOTAŞ, LNG’nin bir kısmını ABD’deki dolum limanlarından, bir kısmını da Türkiye ve Avrupa terminallerinden teslim alabilecek.
19.09.2024Ekonomi
Boban Marjanovic resmen Fenerbahçe Beko'da
Boban Marjanovic resmen Fenerbahçe Beko'daSarı-lacivertli kulüp, 9 yıldır NBA'de oynayan 2.24 boyundaki Boban Marjanovic ile 1 yıllık sözleşme imzaladığını duyurdu.
Bakan Bayraktar duyurdu! BOTAŞ ile TotalEnergies arasında LNG anlaşması
Bakan Bayraktar duyurdu! BOTAŞ ile TotalEnergies arasında LNG anlaşmasıEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Gastech 2024 vesilesiyle geldiğimiz Houston’da milli şirketimiz BOTAŞ ile TotalEnergies arasında uzun dönemli bir LNG anlaşması imzaladıklarını duyurdu.
18.09.2024Ekonomi
Bakan Bayraktar ABD'de temaslarda bulundu ve Türkiye'nin enerji dönüşüm vizyonunu anlattı
Bakan Bayraktar ABD'de temaslarda bulundu ve Türkiye'nin enerji dönüşüm vizyonunu anlattıEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, ABD'nin Texas eyaletinin Houston kentinde Bakanlar Paneli'ne katıldı. Bakan Bayraktar Türkiye'nin enerji dönüşüm vizyonunu anlattı. İşte detaylar...
17.09.2024Gündem
Türkiye enerjide merkez ülke olacak
Türkiye enerjide merkez ülke olacakBakan Bayraktar ABD’deki temaslarında Türkiye’nin enerjide merkez ülke olma hedefini anlatacak. Mısır da doğal gaz tedariğini Türk yüzer LNG depolama ve gazlaştırma gemileriyle yapmak istiyor.
16.09.2024Ekonomi
NBA draftında 7. sıradan seçilmişti! Ben McLemore, Merkezefendi'ye transfer oldu
NBA draftında 7. sıradan seçilmişti! Ben McLemore, Merkezefendi'ye transfer olduBasketbol Süper Ligi temsilcisi Merkezefendi Belediyesi Basket'te yeni transferlerden Craig Randall sağlık testlerini geçemedi. Denizli ekibi bunun üzerine NBA'de draftlarda 7'nci sırada seçilip, 9 sezon NBA'de forma giyen Ben McLemore'u kadrosuna kattı.
Kadınların isyanı
Kadınların isyanıBaşrollerini Naomi Ackie ve Channing Tatum’un paylaştıkları “Gözlerini Kırp”, eril gücün karşısına kadın mücadelesini koyarak psikolojik gerilim türünde me too hareketine selam gönderiyor.
23.08.2024Kültür Sanat
Uçakta biyolojik tehlike paniği! Pilotlar dahil herkes kusmaya başladı: Durum oldukça kötü
Uçakta biyolojik tehlike paniği! Pilotlar dahil herkes kusmaya başladı: Durum oldukça kötüABD'de uçakta biyolojik bir madde nedeniyle herkes kusmaya başladı, detaylar dünya medyasında ses getirdi.
29.07.2024Dünya
Berly Kasırgası Teksas'ta 36 can aldı
Berly Kasırgası Teksas'ta 36 can aldıTemmuz ayı ortasında ABD'nin güney eyaletine ulaşan kasırga aşırı yağış ve şiddetli rüzgar getirdi, 1000'den fazla uçuş iptal olurken milyonlarca insan günlerce elektriksiz kaldı.
26.07.2024Dünya
Taylor Swift’e Eminem darbesi!
Taylor Swift’e Eminem darbesi!ABD’li rapçi Eminem, Taylor Swift’in 'Billboard 200' müzik listesindeki saltanatına son verdi. Eminem’in yeni albümü 'The Death of Slim Shady' (Coup de Grâce) listede bir numara oldu ve Swift’in 'The Tortured Poets Department' albümünü 4. sıraya düşürdü.
24.07.2024Cadde
Yazılım sorunu nedeniyle uçuş iptali 4 kattan fazla arttı
Yazılım sorunu nedeniyle uçuş iptali 4 kattan fazla arttıSiber güvenlik hizmeti veren CrowdStrike'tan kaynaklanan küresel yazılım sorununun en çok etkilediği sektörlerden birisi havacılık olurken, sorunun yaşandığı cuma günü uçuş iptalleri normalden 4 kat fazla arttı.
22.07.2024Ekonomi
Dion’dan bir direniş öyküsü
Dion’dan bir direniş öyküsüMilyonda bir görülen Katı Kişi Sendromu’na yakalanan efsanevi şarkıcı Celine Dion’un hastalıkla mücadelesi ve mesleğine geri dönme çabası “I Am: Celine Dion” belgeseline konu oldu.
17.07.2024Kültür Sanat
14.5 milyon çocuk ‘aşı’sız
14.5 milyon çocuk ‘aşı’sızBirleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) ve Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) dünya çapında 14.5 milyon çocuğun aşısız olduğunu, tek bir doz aşı bile alamadıklarını açıkladı.
16.07.2024Dünya
Alperen Şengül ile model sevgilisinin alışveriş keyfi! Lüks aracı dikkat çekti
Alperen Şengül ile model sevgilisinin alışveriş keyfi! Lüks aracı dikkat çektiNBA'de Houston Rockets forması giyen milli basketbolcu Alperen Şengün, model sevgilisi Hannah Cherry ile Nişantaşı'nda bir AVM'de görüntülendi. Alışveriş torbalarını lüks spor aracına bırakan Şengül, giyim tarzıyla da dikkat çekti.
10.07.2024Cadde
Beryl Kasırgası Texas'ı vurdu: En az altı ölü, 2.7 milyon hane elektriksiz kaldı
Beryl Kasırgası Texas'ı vurdu: En az altı ölü, 2.7 milyon hane elektriksiz kaldıABD'nin Texas eyaletini vuran Beryl Kasırgası sebebiyle en az altı kişi hayatını kaybederken, 2.7 milyon ev ve iş yeri ise elektriksiz kaldı.
9.07.2024Dünya
ABD karanlığa gömüldü! 'Beryl' Teksas'ı vurdu
ABD karanlığa gömüldü! 'Beryl' Teksas'ı vurduABD'nin Teksas kıyılarına "kategori 1" şiddetinde ulaşan Beryl Kasırgası nedeniyle 1 milyondan fazla hane ve iş yerinde elektrik kesintisi yaşadı.
8.07.2024Dünya
Beryl Kasırgası’nda bilanço kötüye gidiyor: En az 11 ölü
Beryl Kasırgası’nda bilanço kötüye gidiyor: En az 11 ölüAmerika kıtasında büyük yıkıma yol açan Beryl Kasırgası’nda hayatını kaybedenlerin sayısı en az 11’e yükseldi. Kasırga ABD’nin Texas eyaletine ulaştı, uçuşlar çift yönlü olarak askıya alındı.
8.07.2024Dünya
NBA yıldızından Bodrum kaçamağı
NBA yıldızından Bodrum kaçamağıNBA ekiplerinden Houston Rockets’da forma giyen 21 yaşındaki Alperen Şengün, yeni sezon öncesi Bodrum’da stres attı.
30.06.2024Cadde
New Orleans Pelicans'ın Alperen Şengün için takas teklifine Houston Rockets'tan ret!
New Orleans Pelicans'ın Alperen Şengün için takas teklifine Houston Rockets'tan ret!NBA’de Houston Rockets forması giyen Alperen Şengün, diğer takımların da dikkatini çekmeye devam ediyor. Yıldız basketbolcuya takas teklifi gelirken Houston Rockets'ın cevabı da ortaya çıktı. İşte detaylar...
21.06.2024NBA

Benzer Haber Etiketleri

Houston ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.