Hizmet

Hizmet

Son dakika hizmet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan hizmet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan hizmet haber sayfamızda...

Hizmet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 111.684 hizmet haberi bulunmuştur.
Saç ekiminin süper yıldızı: Türkiye
Saç ekiminin süper yıldızı: TürkiyeTürkiye saç ekimi turizminde Avrupa ve uzak pazarlarda yükselişini sürdürüyor. Avrupa’da Almanya ve İspanya’dan, uzak bölgelerde Amerika ve Avustralya’dan gelen hasta sayılarında ciddi artış var. Turizm Bakanlığı ile birlikte gerçekleştirilecek çalışmalar düzenlemek de ülkemiz adına oldukça faydalı olabilir.
7.09.2024Pazar
Kurşun asker ordusu vitrininde
Kurşun asker ordusu vitrinindeOsmanlı ve Türk askerlerinden oluşan kurşun asker koleksiyonuyla dikkat çeken Nabi Cerit, “İftihar vesilem tek temaya dayalı bir koleksiyon olması,” diyor.
7.09.2024Pazar
Bakan Memişoğlu hastane açılış töreninde konuştu: En önemli hedeflerimizden biri de üreten sağlık
Bakan Memişoğlu hastane açılış töreninde konuştu: En önemli hedeflerimizden biri de üreten sağlıkSağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, "Aile sağlığı ve temel sağlık hizmetlerini daha iyi ve etkin hale getireceğiz. Amacımız doğru yerde ve doğru zamanda etkin tedavi hizmetleri sunmaktır." dedi.
7.09.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Lafla çevrecilik yapmıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Lafla çevrecilik yapmıyoruzKocaeli'nde konuşan Cumhjurbaşkanı Erdoğan, "Lafla çevrecilik yapmıyoruz. Haliç'i temizlediğimiz gibi İzmit Körfezi'ni de pırıl pırıl yapacağız." ifadelerini kullandı.
7.09.2024Gündem
BUGÜNKÜ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI: 7 Eylül 2024 Cumartesi bugünkü boğa, yengeç, ikizler, aslan, başak, balık, oğlak burcu yorumları
BUGÜNKÜ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI: 7 Eylül 2024 Cumartesi bugünkü boğa, yengeç, ikizler, aslan, başak, balık, oğlak burcu yorumlarıAstrolojinin büyülü dünyası, her gün hayatımızı yönlendiren küçük ipuçları sunuyor. Yıldızların ve gezegenlerin konumlarıyla şekillenen günlük burç yorumları belli oldu. İşte, 7 Eylül 2024 Cumartesi günlük koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burç yorumları...
7.09.2024 Bilgi Rehberi
Robotlar eve geliyor
Robotlar eve geliyorIFA 2024’te boy gösteren robotlar ev hizmetinden bahçe bakımına birçok görevi üstlenmeye hazırlanıyor. Bazı robotlar evde devriye gezip evcil hayvanlara göz kulak olurken kimisi ütü yapıyor, kimisi de bahçeyle ilgileniyor.
7.09.2024Ekonomi
Şirketler lider kadroları güçlendiriyor
Şirketler lider kadroları güçlendiriyorTürkiye’nin önde gelen şirketleri yönetici kadrolarını belirlemeyi sürdürüyor. Şirketler hedeflerine yönelik atamalarını devam ettirdi.
Turizmde zirveye yükselişin öyküsü
Turizmde zirveye yükselişin öyküsü“Nevşehir Avanosluyum. Bir gün Japonya’ya gittim. 5 yıl kalıp Japonca öğrendim. Dönünce Dorak’ta bir yıl ofis boyluk, bir yıl rehberlik yaptım. İki arkadaşımla şirketi borçlarıyla devraldık. Bugün 3 bin kişiye istihdam sağlayan bir grup haline geldik. 20 ülkede ofislerimiz var. Yılda 10 milyon geceleme gerçekleştiriyoruz.”
Yapay zekayla geleceğe çağrı
Yapay zekayla geleceğe çağrı“Ceyber şu anda sadece bir iletişim merkezi değil. Biz bu işin gitgide yapay zeka ve teknolojiyle beraber çok daha evrimleşeceğine inanıyoruz. Her zaman bir insan faktörü olacak ama gitgide bu dijital dönüşümde en hızlı etkilenecek sektörlerden biri çağrı merkezleri olacak...”
Uzun vadeli yatırımda farklı bir alternatif
Uzun vadeli yatırımda farklı bir alternatifRe-Pie Portföy Pazarlama ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Aslı Öztürk ile özellikle bireysel yatırımcının ufak rakamlarla, normalde parçası olamayacakları yatırımlara katılımını mümkün kılan Girişim Sermayesi Yatırım Fonları (GSYF) ile Gayrimenkul Yatırım Fonları’nı (GYF) konuştuk...
E-ihracatçının sağ kolu yapay zeka
E-ihracatçının sağ kolu yapay zekaEkonomideki rolü gittikçe büyüyen yapay zeka uygulamaları, e-ihracatçı için de büyük fırsatlar yaratıyor. Ticaret Bakanlığı, e-ihracatçılara yönelik kılavuzunda, sahip olduğu kullanıcı sayısı, bilinirlik ve kullanıcı dostu arayüzü bakımdan en önemli araçlardan olan ChatGPT başta olmak üzere yapay zekanın ihracatçıya sunduğu katkılarla ilgili bilgiler paylaşıyor. Yapay zeka, müşteri davranışlarını analiz etmek, kişiselleştirilmiş ürün önerileri sunmak ve müşteri hizmet süreçlerini en uygun hale getirmeyi önemli ölçüde kolaylaştırıyor. Popüler yapay zeka uygulaması ChatGPT ile müşteriler için kişiselleştirilmiş alışveriş deneyimleri ve öneriler geliştirilebildiği gibi yurtdışında kullanılacak markanın ismi, logosu ve hikayesi gibi ögeler, komutlar aracılığıyla oluşturulabiliyor.
Dünyanın zirvesine en önden bir bilet
Dünyanın zirvesine en önden bir biletBulut tabanlı eğlence biletlemesi yapan dünyadaki ilk 5 oyuncudan biri olabilmeyi hedefleyen Biletinial, Avrupa’yı da gözüne kestirdi. Ulaş Uslu, bir unicorn olma yolculuğundaki hedeflerini anlatıyor...
İstanbul’a yakın İtalyan güneşi açtı
İstanbul’a yakın İtalyan güneşi açtıMerve Yomralıoğlu Sargın yazlık ev olarak kullandıkları mekânı, İtalyan iş ortaklıklarının merkez şehri Parma’dan esinlenerek Parma Sole’ye yani ‘Parma Güneşi’ne çevirdiklerini anlatıyor. “Parma Sole hem İstanbul’da hem değil” sloganıyla, Şile’de gastronomi ve turizme hizmet veriyor...
‘Bankacılığın geleceğini şekillendiriyoruz’
‘Bankacılığın geleceğini şekillendiriyoruz’Bankacılık sektörü, hızla gelişen teknoloji ve değişen müşteri beklentileri doğrultusunda büyük bir dönüşüm yaşıyor. Akbank, bu dönüşüm sürecinde öncü rol üstlenerek, dijitalleşme ve inovasyon alanlarında önemli adımlar atıyor.
Kaptan’ın rotası daha iyi bir dünya
Kaptan’ın rotası daha iyi bir dünyaTAV Havalimanları CEO’su Serkan Kaptan, “Teknolojinin bizi taşıyacağı ufuklara rağmen, insan tüm stratejilerin odağında olmak zorunda. Seyahat etmek, yüz yüze görüşmek, yeni deneyimler kazanmak vazgeçilmez önemde. Havayolu erişilebilir oldukça dünyanın daha iyi bir yer olmasına da katkı sunuyor” diyor.
Bakan Fidan: Bölgede huzur ve istikrar hepimizin çıkarına
Bakan Fidan: Bölgede huzur ve istikrar hepimizin çıkarınaDışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Türkiye olarak Kosova'nın birliğine, bütünlüğüne, güvenliğine, huzuruna, refahına gerçekten büyük önem veriyoruz." açıklamasında bulundu.
6.09.2024Gündem
Ayşenur Ezgi Eygi kendini Filistin'e desteğe adamıştı... 'Olumlu bir etki yaratma tutkusuyla hareket ediyorum'
Ayşenur Ezgi Eygi kendini Filistin'e desteğe adamıştı... 'Olumlu bir etki yaratma tutkusuyla hareket ediyorum'Washington Üniversitesinde hem psikoloji hem de Orta Doğu Dilleri'nde çift dal yapan Türk-Amerikan vatandaşı Ayşenur Ezgi Eygi, İsrail'in işgaline karşı Filistin'e destek vermek için gittiği Batı Şeria'da İsrail askerlerince öldürüldü.
6.09.2024Gündem
Çeşme’de sağlık ve tatil bir arada
Çeşme’de sağlık ve tatil bir aradaÇeşme’nin ilk ve tek Özel Fizik Tedavi Rehabilitasyon ve GETAT Kliniği, hem yerli hem de yabancı hastalara hizmet vererek Çeşme turizmine katkı sağlıyor.
6.09.2024Ege
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, KKTC Cumhurbaşkanı ile görüştü! 'Bu Ada'da bir huzur var'
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, KKTC Cumhurbaşkanı ile görüştü! 'Bu Ada'da bir huzur var'Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "Amacımız, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin ekonomik ve sosyal kalkınmasına destek olmaktır. Halkın refah seviyesinin artmasına katkıda bulunmaktır, daha rekabetçi, katma değeri daha yüksek bir ekonominin oluşumunu desteklemektir." açıklamasında bulundu.
6.09.2024Ekonomi
Bakan Göktaş: 10 bin 266 çocuğumuz, 8 bin 551 koruyucu ailemizin yanında büyüyor
Bakan Göktaş: 10 bin 266 çocuğumuz, 8 bin 551 koruyucu ailemizin yanında büyüyorAile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Yürüttüğümüz çalışmalarla bugün 10 bin 266 çocuğumuz, 8 bin 551 koruyucu ailemizin yanında sevgi ve güven ortamında büyüyor. Bunun yanı sıra 1132 özel gereksinimli çocuğun da koruyucu aile şefkatinde büyümesini sağlıyoruz." dedi.
6.09.2024Gündem
Sivas'ta Yeniden Partisi'nde şok! Belediye başkanı ve meclis üyeleri istifa etti
Sivas'ta Yeniden Partisi'nde şok! Belediye başkanı ve meclis üyeleri istifa etti31 Mart yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi’nden Sivas’ın Yıldız Beldesi Belediye Başkanı seçilen Ali Aydemir, belediye meclis üyeleriyle birlikte partiden istifa ettiklerini açıkladı.
6.09.2024Gündem
Bakan Tekin, 'Gündemimize aldık' diyerek açıkladı! 4 yeni okul modeli geliyor
Bakan Tekin, 'Gündemimize aldık' diyerek açıkladı! 4 yeni okul modeli geliyorMilli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, İstanbul’da “Eğitim Öğretim Yılı Açılışı, Eğitim Teknolojileri AR-GE ve Kalite Zirvesi”nde konuşma yaptı.
6.09.2024Gündem
İYİ Parti'de istifa depremi! Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'tan açıklama
İYİ Parti'de istifa depremi! Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'tan açıklamaİYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş'ın partisinden istifa ettiği öğrenildi. Ataş, istifa kararına ilişkin açıklamalarda bulundu.
6.09.2024Gündem
'Sabuncubeli Tüneli, 6 yılda 2 milyar 850 milyon TL tasarruf sağladı'
'Sabuncubeli Tüneli, 6 yılda 2 milyar 850 milyon TL tasarruf sağladı'Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 4 bin 65 metre uzunluğundaki Sabuncubeli Tüneli'nden 6 yıl 3 aylık hizmet döneminde 91 milyon 416 bin araç geçtiğini belirterek, “Hem zamandan hem yakıttan 2 milyar 850 milyon TL'lik bir tasarruf sağlamış olduk" dedi.
6.09.2024Ekonomi
Bakan Kacır: Projeleri yatırım teşviklerimizle destekliyoruz
Bakan Kacır: Projeleri yatırım teşviklerimizle destekliyoruzSanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Kamuoyuyla detaylarını yakın zamanda paylaştığımız Dijital Dönüşüm Destek Programı ile işletmelerimizin maliyet etkin, rekabetçi üretim altyapısı oluşturmaları için ihtiyaç duydukları projeleri yatırım teşviklerimizle destekliyoruz" dedi.
6.09.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Hizmet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.