Fenerbahçe Opet

Fenerbahçe Opet

Son dakika Fenerbahçe Opet haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Fenerbahçe Opet gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Fenerbahçe Opet haber sayfamızda...

Fenerbahçe Opet

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.099 fenerbahçe opet haberi bulunmuştur.
Fenerbahçe Opet, İlkem Yapı Tarsusspor'u farklı geçti!
Fenerbahçe Opet, İlkem Yapı Tarsusspor'u farklı geçti!ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 4'üncü haftasında Fenerbahçe Opet, İlkem Yapı Tarsusspor deplasmanında 100-71'lik skorla kazandı.
19.10.2024Basketbol
Fenerbahçe EuroLeague'de hata yapmadı! Farklı galibiyet
Fenerbahçe EuroLeague'de hata yapmadı! Farklı galibiyetFenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımı, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi C Grubu'nun ikinci haftasında konuk ettiği İspanya temsilcisi Casademont Zaragoza'yı 84-64 yendi.
16.10.2024Basketbol
Valerie Garnier: Galatasaray derbilerinin öneminin farkındayız!
Valerie Garnier: Galatasaray derbilerinin öneminin farkındayız!Fenerbahçe Opet Başantrenörü Valerie Garnier, Galatasaray maçının ardından konuştu.
13.10.2024Basketbol
Bursaspor, Kahramanmaraşspor'u 3 golle geçti!
Bursaspor, Kahramanmaraşspor'u 3 golle geçti!TFF 3. Lig'in 6'ncı haftasında Bursaspor, Kahramanmaraşspor'u 3-0 mağlup etti.
13.10.20243.Lig
Slovenya, Kazakistan deplasmanında galip!
Slovenya, Kazakistan deplasmanında galip!UEFA Uluslar Ligi B Ligi Grup 3'ün 4'üncü haftasında Slovenya, Kazakistan'ı 1-0'lık skorla geçti.
13.10.2024Futbol
Fenerbahçe Opet, Galatasaray Çağdaş Faktoring'i mağlup etti!
Fenerbahçe Opet, Galatasaray Çağdaş Faktoring'i mağlup etti!Fenerbahçe Opet, ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 3'üncü haftasında Galatasaray Çağdaş Faktoring'i 82-73 mağlup etti.
13.10.2024Basketbol
Potada Fenerbahçe'nin konuğu Galatasaray
Potada Fenerbahçe'nin konuğu GalatasarayBasketbolda Fenerbahçe Opet ile Galatasaray Çağdaş Faktoring ligin 3. haftasında yarın karşı karşıya gelecek.
12.10.2024Basketbol
Fenerbahçe Opet'ten 29 sayı fark!
Fenerbahçe Opet'ten 29 sayı fark!Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Opet, deplasmanda Fransa'nın Villeneuve takımını 81-52 mağlup etti.
9.10.2024Basketbol
Zonguldakspor Basket, Fenerbahçe maçına çıkamayacak! Karar federasyona bildirildi
Zonguldakspor Basket, Fenerbahçe maçına çıkamayacak! Karar federasyona bildirildiKadınlar Basketbol Süper Ligi'ne yükselen Zonguldakspor Basket 67 Takımı, Fenerbahçe karşılaşmasına çıkamayacaklarını Türkiye Basketbol Federasyonu'na bildirdi.
4.10.2024Basketbol
Sultanlar Ligi, Galatasaray - VakıfBank maçıyla başlıyor!
Sultanlar Ligi, Galatasaray - VakıfBank maçıyla başlıyor!Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi'nin 41. sezonu yarın Galatasaray Daikin - VakıfBank maçıyla başlayacak.
4.10.2024Voleybol
Alperi Onar: Tüm kulvardaki kupaları kazanmak istiyoruz
Alperi Onar: Tüm kulvardaki kupaları kazanmak istiyoruzFenerbahçe Opet Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier, kaptan Alperi Onar ve yönetici Kemal Danabaş, FIBA Kadınlar Süper Kupa maçı sonrası konuştu.
3.10.2024Basketbol
Valerie Garnier: Galibiyet bizim için biraz farklı ve özel!
Valerie Garnier: Galibiyet bizim için biraz farklı ve özel!Fenerbahçe Opet Başantrenörü Valerie Garnier, Beşiktaş maçının ardından konuştu.
3.10.2024Basketbol
TFF'den Fenerbahçe Opet'e tebrik mesajı!
TFF'den Fenerbahçe Opet'e tebrik mesajı!Türkiye Futbol Federasyonu, FIBA Kadınlar Süper Kupa'yı kazanan Fenerbahçe Opet'i tebrik etti.
3.10.2024Basketbol
Bakan Bak'tan Fenerbahçe Opet'e tebrik mesajı!
Bakan Bak'tan Fenerbahçe Opet'e tebrik mesajı!Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, FIBA Kadınlar Süper Kupa'da şampiyon olan Fenerbahçe Opet'i tebrik etti.
3.10.2024Basketbol
FIBA Kadınlar Süper Kupa'da kazanan Fenerbahçe! Olaylı derbide Beşiktaş'ı yendiler
FIBA Kadınlar Süper Kupa'da kazanan Fenerbahçe! Olaylı derbide Beşiktaş'ı yendilerTaraftarların sahaya yabancı madde atması sonrası ertelenen Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki FIBA Kadınlar Süper Kupa maçı, bugün kaldığı yerden devam etti. Mücadeleyi 79-63'lük skorla kazanan taraf sarı-lacivertli ekip oldu.
3.10.2024Basketbol
Fenerbahçe Opet - Beşiktaş maçından kareler
Fenerbahçe Opet - Beşiktaş maçından karelerFenerbahçe Opet, FIBA SuperCup Women maçında Beşiktaş ile karşı karşıya geldi.
3.10.2024Basketbol
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisindeki olaylardan kareler
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisindeki olaylardan karelerFenerbahçe Opet ile Beşiktaş Kadın Basketbol Takımları arasında oynanan FIBA Süper Kupa maçı tribünlerde yaşanan olayların ardından ertelendi.
2.10.2024Basketbol
FIBA Kadınlar Süper Kupa'daki Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde ortalık karıştı! Maç ertelendi
FIBA Kadınlar Süper Kupa'daki Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde ortalık karıştı! Maç ertelendiBasketbolda Fenerbahçe Opet ile Beşiktaş arasında oynanan FIBA Kadınlar Süper Kupa mücadelesi, seyircilerin sahaya yanıcı ve patlayıcı madde atması nedeniyle ertelendi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, olayları yatıştırmak için tribüne çıktı. İşte detaylar...
2.10.2024Basketbol
Magdalena Stysiak: Ebrar Karakurt'u hakeme şikayet ettim
Magdalena Stysiak: Ebrar Karakurt'u hakeme şikayet ettimFilenin Sultanları, Milletler Ligi çeyrek finalinde Polonya'ya kaybederek turnuvayı kapattı. Aynı zamanda Fenerbahçe Opet'te forma giyen Magdalena Stysiak, Türkiye ve Ebrar Karakurt hakkında konuştu.
26.06.2024Voleybol
CEV Şampiyonlar Ligi'nde format değişti! Altın set kararı
CEV Şampiyonlar Ligi'nde format değişti! Altın set kararıCEV Şampiyonlar Ligi'nde uzun süredir uygulanan formatta değişikliğe gidildi. Buna göre eski sistem geri döndü.
17.06.2024Voleybol
Türkiye'nin rakipleri dişli! Ronaldo'nun Portekiz ile son tangosu
Türkiye'nin rakipleri dişli! Ronaldo'nun Portekiz ile son tangosuTemsilcimiz EURO 2024’e genç bir oyuncu grubuyla katılıyor. Ay-yıldızlılar, 25.8 yaş ortalamasıyla bu turnuvadaki yirmi dört takım arasında en genç ikinci ve bu genç isimler tecrübesiz de değil. Rakiplerimiz arasında en dikkat çeken ise Portekiz ve onun kaptanı Ronaldo.
Fenerbahçe Opet 7 ayrılığı birden açıkladı! Kadro yapılanması
Fenerbahçe Opet 7 ayrılığı birden açıkladı! Kadro yapılanmasıSultanlar Ligi ve Kupa Voley şampiyonu Fenerbahçe Opet, 7 ayrılığı resmi olarak açıkladı. Takımda kalan isimler belli oldu.
12.06.2024Voleybol
Gabriel Paulista'nın İstanbul'a geliş saati belli oldu
Gabriel Paulista'nın İstanbul'a geliş saati belli olduBeşiktaş'ın anlaşmaya vardığı Brezilyalı stoperin saat 00.05'te İstanbul'a geleceği açıklandı.
12.06.2024Beşiktaş
Fenerbahçe Opet, Stefano Lavarini ile yollarını ayırdı
Fenerbahçe Opet, Stefano Lavarini ile yollarını ayırdıFenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, başantrenör Stefano Lavarini ile yollarını ayırdı.
12.06.2024Voleybol
Giovanni van Bronckhorst için Beşiktaş itirafı! İstediği transferleri açıkladı
Giovanni van Bronckhorst için Beşiktaş itirafı! İstediği transferleri açıkladıBeşiktaş'ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst için Hollanda'dan çarpıcı bir değerlendirme geldi. Mikos Gouda, 49 yaşındaki teknik direktörün Beşiktaş'a istediği transferleri açıkladı.
8.06.2024Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Fenerbahçe Opet ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.