Bitlis

Bitlis

Son dakika Bitlis haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Bitlis gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Bitlis haber sayfamızda...

Bitlis

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.221 bitlis haberi bulunmuştur.
Ziraat Türkiye Kupası 2'inci Eleme Turu programı belli oldu
Ziraat Türkiye Kupası 2'inci Eleme Turu programı belli olduZiraat Türkiye Kupası 2'inci Eleme Turu programı açıklandı.
Meteoroloji’den yeni uyarı! Sağanak, hortum, dolu alarmı
Meteoroloji’den yeni uyarı! Sağanak, hortum, dolu alarmıMeteoroloji haritayı değiştirdi, 5 kent için sarı alarm geldi. 2 kentte meydana gelen hortum vatandaşları korkuttu. İstanbul, Ankara, Kocaeli, Bolu dahil birçok kent için sağanak uyarısı geldi. Sıcaklıklar 4 derece daha azalacak. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
19.09.2024Haberler
Meteoroloji yarın için saat verdi! İstanbul dahil: Tüm gün sürecek
Meteoroloji yarın için saat verdi! İstanbul dahil: Tüm gün sürecekMeteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu haritası yayımlayarak yeni uyarılarda bulundu. Bugün başlayacak olan sağanaklarla ilgili yarın İstanbul dahil birçok kenti uyardı. Önümüzdeki 1 hafta boyunca yer yer sağanak yağışları için il il uyarılarda bulundu. İşte detaylar...
19.09.2024Gündem
Bir zamanlar göldü, şimdi hayvanlar otluyor
Bir zamanlar göldü, şimdi hayvanlar otluyorBitlis'in Adilcevaz ilçesi sınırlar içerisinden bulunan ve ‘kuş cenneti’ olarak bilinen Arin Gölü, suyunun çekilmesiyle hayvanlar için otlak alınana dönüştü.
19.09.2024Gündem
SON DAKİKA VALİ HABERLERİ | Hangi illerin valileri değişti? Yeni valiler kimler oldu?  İşte vali atama kararnamesi!
SON DAKİKA VALİ HABERLERİ | Hangi illerin valileri değişti? Yeni valiler kimler oldu? İşte vali atama kararnamesi!Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni kararnameye göre 16 ilin valisi değişti. Yapılan atamalarla, birçok ilde yeni valiler görevle getirildi. Hangi illerde değişiklik yapıldığına dair detaylar merak edilirken, resmi karar listesi yayımlandı. Son dakika vali atama kararlarının akabinde gözler il il vali atama listesine çevrildi. İşte 2024 Resmi Gazete'de yayımlanan yeni vali atama kararları listesi...
19.09.2024Bilgi Rehberi
Son dakika | 16 ilin valisi değişti! Erdoğan imzaladı, Resmi Gazete'de yayımlandı...
Son dakika | 16 ilin valisi değişti! Erdoğan imzaladı, Resmi Gazete'de yayımlandı...Cumhurbaşkanlığı atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni kararnameye göre 16 ilin valisi değişti.
19.09.2024Gündem
İl il liste ortaya çıktı! Tehlike her geçen gün artıyor
İl il liste ortaya çıktı! Tehlike her geçen gün artıyorKonya Teknik Üniversitesi Obruk Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Fetullah Arık, obruk tehlikesi bulunan il sayısını geçen yıl AFAD'la birlikte 16 olarak belirlediklerini ifade ederek, "Bu illerin büyük çoğunluğunda da bu yıl obruklar görüldü." dedi.
18.09.2024Gündem
Meteoroloji hava durumu tahminini değiştirdi! Plan yapanlar dikkat! Yağışlar ne kadar sürecek?
Meteoroloji hava durumu tahminini değiştirdi! Plan yapanlar dikkat! Yağışlar ne kadar sürecek?Meteoroloji Genel Müdürlüğü yeni hava durumu haritası yayımladı ve il il uyardı. Sağanak yağışlar için tedbirli olunması hususunda açıklamalar geldi. Hafta sonu plan yapanlar dikkat! Peki yağışlar ne zaman bitiyor? İşte hava durumu ile ilgili il il detaylar...
17.09.2024Gündem
Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur eşleşmeleri belirlendi
Ziraat Türkiye Kupası'nda 2. tur eşleşmeleri belirlendiZiraat Türkiye Kupası'nda 2. eleme turu eşleşmeleri belli oldu. İşte oynanacak o maçlar...
Sıcaklıklar düşüyor! 3 gün sağanak etkili olacak
Sıcaklıklar düşüyor! 3 gün sağanak etkili olacakYurdun büyük bölümünde yarından itibaren 3 gün boyunca gök gürültülü sağanak etkili olacak, mevsim normallerinde seyreden sıcaklıklar bazı bölgelerde ise sıcaklıklar düşecek.
17.09.2024Gündem
Türkiye'nin en büyük gölünde en büyük keşif
Türkiye'nin en büyük gölünde en büyük keşifTürkiye'nin en büyük gölü olma özelliğini taşıyan Van Gölü'nde şu ana kadarki en büyük keşif gerçekleştirildi.
16.09.2024Haberler
Türkiye'nin en büyük gölünde en büyük keşif
Türkiye'nin en büyük gölünde en büyük keşifTürkiye'nin en büyük gölü olma özelliğini taşıyan Van Gölü'nde şu ana kadarki en büyük keşif gerçekleştirildi.
16.09.2024Gündem
Fransız kadın turist, Tatvan’da dehşeti yaşadı
Fransız kadın turist, Tatvan’da dehşeti yaşadıBitlis’in Tatvan ilçesine gelen Fransız kadın turist, gece saatlerinde kamp yaptığı çadırda bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası olay yerinden kaçtığı belirlenen saldırganın kimlik tespiti ve yakalanması için çalışma başlatıldı.
15.09.2024Gündem
Ayılarla tehlikeli selfie: 'Her gece aktivitemiz'
Ayılarla tehlikeli selfie: 'Her gece aktivitemiz'Sarıkamış’ta kış uykusu öncesi yiyecek bulmak için ilçe çöplüğüne inen bozayılarla selfie yapmaya çalışan genç, tehlikelere meydan okudu. Bitlis’te bulunan Nemrut Krater Gölü’nde yaşayan boz ayılar ise sürü halinde görüntülendi.
15.09.2024Haberler
Burası Türkiye! Ayılarla tehlikeli selfie: 'Her gece aktivitemiz'
Burası Türkiye! Ayılarla tehlikeli selfie: 'Her gece aktivitemiz'Sarıkamış’ta kış uykusu öncesi yiyecek bulmak için ilçe çöplüğüne inen bozayılarla selfie yapmaya çalışan genç, tehlikelere meydan okudu. Bitlis’te bulunan Nemrut Krater Gölü’nde yaşayan boz ayılar ise sürü halinde görüntülendi.
15.09.2024Gündem
'Masum yavruların hesabı sorulacak'
'Masum yavruların hesabı sorulacak'Narin ve Sıla bebeğe yönelik vahşetle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı, sorumlulardan hesap sorulması için her adımın atılacağını vurguladı. Erdoğan, Narin üzerinden toplumu kutuplaştırmaya çalışanlar olduğunu da söyledi.
15.09.2024Gündem
İstanbul Valisi Gül'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım isteyerek ameliyat olan Ada'ya ziyaret
İstanbul Valisi Gül'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım isteyerek ameliyat olan Ada'ya ziyaretİstanbul Valisi Davut Gül, Bitlis'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan pankartla yardım istemesinin ardından göz ameliyatı olan Ada Koçyiğit'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.
14.09.2024Haberler
İstanbul Valisi Gül'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım isteyerek ameliyat olan Ada'ya ziyaret
İstanbul Valisi Gül'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım isteyerek ameliyat olan Ada'ya ziyaretİstanbul Valisi Davut Gül, Bitlis'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan pankartla yardım istemesinin ardından göz ameliyatı olan Ada Koçyiğit'i tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.
14.09.2024Gündem
Türkiye Kupası,'nda 1. Tur heyecanı devam etti!
Türkiye Kupası,'nda 1. Tur heyecanı devam etti!Türkiye Kupası'nda 1. Tur heyecanı bugün oynanan 12 karşılaşmayla devam etti.
Otomobilde 8 kaçak göçmen yakalandı
Otomobilde 8 kaçak göçmen yakalandıBitlis’in Adilcevaz ilçesinde, sürücüsünün ihtara uymadığı, polisin takibiyle durdurulan otomobilde 8 kaçak göçmen yakalandı.
10.09.2024Gündem
Öğretmen servisi şarampole devrildi! Yaralılar var
Öğretmen servisi şarampole devrildi! Yaralılar varBitlis’in Adilcevaz ilçesinde öğretmen servisinin şarampole devrilmesi sonucu 10 kişi yaralandı. Kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.
10.09.2024Gündem
Ünlü oyuncu Ersin Korkut, Zapspor'a jest yaptı
Ünlü oyuncu Ersin Korkut, Zapspor'a jest yaptıÜnlü tiyatro ve sinema oyuncusu, Hakkari Zapspor antrenmanına katılarak takıma büyük jest yaptı.
10.09.2024Futbol
Ziraat Türkiye Kupası'nda perde açılıyor! İşte program
Ziraat Türkiye Kupası'nda perde açılıyor! İşte programZiraat Türkiye Kupası'nda yarın 1. tur maçları oynanacak.
Meteoroloji haritayı değiştirdi! İstanbul dahil birçok il için uyarı! Dolu, ani sel, su baskını, yıldırım...
Meteoroloji haritayı değiştirdi! İstanbul dahil birçok il için uyarı! Dolu, ani sel, su baskını, yıldırım...Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) yeni hava durumu haritası yayımladı ve tek tek illeri uyardı. İstanbul dahil birçok il için sağanak, sel, su baskını ve dolu uyarısı yapıldı. İşte Meteoroloji'nin tek tek illeri sayarak o uyarısı...
8.09.2024Gündem
Bitlis’te ipliğe dev yatırım
Bitlis’te ipliğe dev yatırımKiler Holding tarafından 85 milyon dolar yatırımla kurulan “Open-End ve Ring-İplik Üretim Tesisi” Bitlis’in kalkınmasında önemli rol oynayacak. Yüzde 65 kadın çalışan oranına sahip Tesis, ‘Sıfır Atık’ ilkeleri ve tamamen ‘yenilenebilir enerji’ ile faaliyet göstererek bölge istihdamına ‘can suyu’, Türkiye sanayisine örnek olacak.
7.09.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Bitlis ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.