Anıtkabir

Anıtkabir

Son dakika Anıtkabir haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Anıtkabir gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Anıtkabir haber sayfamızda...

Anıtkabir

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.849 anıtkabir haberi bulunmuştur.
İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerinden Anıtkabir'e ziyaret
İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerinden Anıtkabir'e ziyaretTFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Anıtkabir'i ziyaret etti...
19.09.2024Süper Lig
Hakkarili babanın kızı için yaptıkları ders kitabına konu oldu: Hayalini gerçekleştirmek için çabaladı
Hakkarili babanın kızı için yaptıkları ders kitabına konu oldu: Hayalini gerçekleştirmek için çabaladıHakkari'nin Yüksekova ilçesinde 3 yıl önce Anıtkabir'i görmek isteyen kızı Hira'nın (12) hayalini kardan Anıtkabir yaparak gerçekleştiren inşaat işçisi Mehmet Şerif Karahan (35), 'Yılın Babası' başlığı ile ilkokul ders kitabına konu oldu.
18.09.2024Eğitim
Özgür Özel: Seçim zamanı susturdular, şimdi konuşuyor
Özgür Özel: Seçim zamanı susturdular, şimdi konuşuyorCHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin belediyelerini ziyaret etmek üzere Balıkesir’e geldi. Özel’in ilk durağı Susurluk oldu. Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel'i makamında ziyaret eden Özel’e, CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin de eşlik etti. Semizel’den çalışmalarla ilgili bilgi alan Özel, daha sonra belediye binası önünde nokta miting düzenledi.
16.09.2024Gündem
Özel’den teğmenlere destek: ‘Büyük bir teessür içinde izliyorum’
Özel’den teğmenlere destek: ‘Büyük bir teessür içinde izliyorum’CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin 101’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla beraberindeki heyetle birlikte eski CHP genel başkanları Deniz Baykal ve Bülent Ecevit’in dün Devlet Mezarlığındaki kabirlerini ziyaret etti.
10.09.2024Gündem
CHP lideri Özel'den teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili açıklama
CHP lideri Özel'den teğmenlerin kılıçlı yeminiyle ilgili açıklama CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Sen Türk Silahlı Kuvvetleri'nin, Anayasal düzenin, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşları olan bu rejimin dostuysan, o kılıçtan niye ürküyorsun? O kılıçtan vatan, millet düşmanları ürkecek. Türkiye'nin düşmanları ürkecek. Atatürk düşmanı varsa, o ürkecek" dedi.
9.09.2024Gündem
CHP 20. Olağanüstü Kurultayı başladı
CHP 20. Olağanüstü Kurultayı başladıCHP'nin tüzük değişikliği gündemiyle toplanan 20. Olağanüstü Kurultayı başladı.
6.09.2024Gündem
Yargıtay üyeleri Anıtkabir’i ziyaret etti
Yargıtay üyeleri Anıtkabir’i ziyaret ettiYargıtay Başkanı Ömer Kerkez ve beraberindeki heyet, 2024-2025 adli yılının açılışı dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti.
3.09.2024Gündem
Yargıtay üyeleri Anıtkabir’i ziyaret etti
Yargıtay üyeleri Anıtkabir’i ziyaret ettiYargıtay Başkanı Ömer Kerkez ve beraberindeki heyet, 2024-2025 adli yılının açılışı dolayısıyla Anıtkabir’i ziyaret etti.
3.09.2024Gündem
Yargıtay üyeleri Anıtkabir'i ziyaret etti
Yargıtay üyeleri Anıtkabir'i ziyaret etti Yargıtay Başkanı Ömer Kerkez ve Yargıtay üyeleri, 2023-2024 adli yıl açılışı nedeniyle Anıtkabir'i ziyaret etti.
2.09.2024Gündem
Fener alayları geceyi aydınlattı
Fener alayları geceyi aydınlattı30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle önceki gün başlayan coşkulu kutlamalar gece de devam etti.
1.09.2024Gündem
İBB 30 Ağustos Zafer Bayramı için İstanbul'da etkinlikler düzenledi
İBB 30 Ağustos Zafer Bayramı için İstanbul'da etkinlikler düzenlediİstanbul Büyükşehir Belediyesince 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliklerle kutlandı. İşte detaylar...
30.08.2024Gündem
Emine Erdoğan'dan 30 Ağustos mesajı! "Zafer, millet olma bilincinin adıdır"
Emine Erdoğan'dan 30 Ağustos mesajı! "Zafer, millet olma bilincinin adıdır"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konseri ile ilgili paylaşım yaptı.
30.08.2024Gündem
İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonu
İstanbul'da 30 Ağustos Zafer Bayramı resepsiyonuİstanbul Valiliğince, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla resepsiyon verildi. Şişli'de bir otelde düzenlenen programda Vali Davut Gül ve eşi Gülden Gül, 1. Ordu ve Garnizon Komutanı Orgeneral Metin Tokel ve eşi Zennure Tokel ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu konukları girişte karşıladı.
30.08.2024Gündem
Bakan Kacır paylaştı! Büyük Zafer'in 102. yılında Gökdoğan uçağı tam isabetle vurdu!
Bakan Kacır paylaştı! Büyük Zafer'in 102. yılında Gökdoğan uçağı tam isabetle vurdu!Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, sosyal medyasından paylaştı. Gökdoğan hedefi tam isabetle vurdu. İşte detaylar...
30.08.2024Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan 30 Ağustos programında konuştu! "Ağustos ayı tarihimizde Türk'ün zaferler ayı olarak bilinir"
Cumhurbaşkanı Erdoğan 30 Ağustos programında konuştu! "Ağustos ayı tarihimizde Türk'ün zaferler ayı olarak bilinir"Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 30 Ağustos programında konuştu. Son günlerde toplumun sinir uçlarıyla oynayan çeşitli kışkırtmalara şahitlik edildiğine dikkati çeken Erdoğan" Dilinden, kaleminden ve klavyesinden nefret akan, zehir akan beşinci kol aparatlarının tuzağına düşmeyeceğiz" dedi.
30.08.2024Gündem
Tokat'ta 4 çocuk tüyleri diken diken etti! Sokak sokak 'Şehit' türküsü söylediler
Tokat'ta 4 çocuk tüyleri diken diken etti! Sokak sokak 'Şehit' türküsü söyledilerTokat Zile'de 4 çocuk sokak sokak gezerek 'Şehit' türküsü söyledi! O anlar ise kameraya yansıdı. İşte detaylar...
30.08.2024Gündem
Suudi Arabistan’dan Türkiye'ye 30 Ağustos tebriği
Suudi Arabistan’dan Türkiye'ye 30 Ağustos tebriğiSuudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz Al Suud ve Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tebrik telgrafı gönderdi.
30.08.2024Dünya
Doğal gazda eylül tarifesinde değişiklik yok
Doğal gazda eylül tarifesinde değişiklik yokBoru Hatları ile Petrol Taşıma AŞ (BOTAŞ), eylül itibarıyla mesken ve sanayi abonelerinin kullandığı gaz ile elektrik üretim amaçlı gazın satış tarifesinde değişiklik yapılmadığını bildirdi.
30.08.2024Ekonomi
Meteoroloji uyardı! Şiddetli sağanaklar ne kadar sürecek? İşte il il hava durumu
Meteoroloji uyardı! Şiddetli sağanaklar ne kadar sürecek? İşte il il hava durumuMeteoroloji yeni hava durumu raporu yayımladı ve uyarı üstüne uyarı yaptı. Ülke genelindeki sağanak yağışlar ne kadar sürecek? İstanbul, Ankara, İzmir dahil birçok ile uyarı geldi. İşte il il hava durumu raporları...
31.08.2024Gündem
Büyük Zafer'in 102. yılı! Bakan Yerlikaya, Kütahya'da konuştu
Büyük Zafer'in 102. yılı! Bakan Yerlikaya, Kütahya'da konuştuİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kütahya'da Büyük Zafer'in 102'nci yılı töreninde konuştu. Bakan Yerlikaya "Bizler, nice hain emelleri düşmanın kursağında koymuşuz. Bin yıldır bu coğrafyadan bizi söküp atmak isteyenleri bozguna uğratmışız. İşte 30 Ağustos, bunu idrak edemeyenlerin sinelerine çelik kalemle yazılmış bir zafer, suratlarına inen bir tokattır" dedi.
30.08.2024Gündem
İşte Türk Yıldızları'ndan Anıtkabir'deki saygı uçuşundan muhteşem kareler
İşte Türk Yıldızları'ndan Anıtkabir'deki saygı uçuşundan muhteşem karelerTürk Hava Kuvvetleri akrobasi timi Türk Yıldızları, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Anıtkabir semalarında saygı uçuşu yaptı.
30.08.2024Gündem
MSB paylaştı! İşte Türk Yıldızları'nın Anıtkabir saygı uçuşu öncesi yaptıkları telsiz konuşmaları
MSB paylaştı! İşte Türk Yıldızları'nın Anıtkabir saygı uçuşu öncesi yaptıkları telsiz konuşmalarıMilli Savunma Bakanlığı paylaştı! Türk Yıldızları'nın 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Anıtkabir üzerinde gerçekleştirdiği saygı uçuşunda telsiz konuşmalarını paylaşıldı. İşte o anlarda yaşananlar...
30.08.2024Gündem
Türk Yıldızları'ndan 30 Ağustos'a özel Anıtkabir saygı uçuşu
Türk Yıldızları'ndan 30 Ağustos'a özel Anıtkabir saygı uçuşuTürk Yıldızları'ndan 30 Ağustos'a özel Anıtkabir saygı uçuşuTürk Hava Kuvvetleri akrobasi timi Türk Yıldızları, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Anıtkabir semalarında saygı uçuşu yaptı.
30.08.2024Haberler
30 AĞUSTOS ANITKABİR ZİYARET SAATLERİ 2024: Anıtkabir 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda saat kaça kadar açık, kaçta kapanacak?
30 AĞUSTOS ANITKABİR ZİYARET SAATLERİ 2024: Anıtkabir 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda saat kaça kadar açık, kaçta kapanacak?Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı Anıtkabir, 7'den 70'e ziyaretçi akınına uğruyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Türkiye'nin dört bir yanından gelen misafirler Anıtkabir'i ziyaret etmek için sabırsızlanıyor. 30 Ağustos Anıtkabir ziyaret saatleri araştırılıyor. Anıtkabir 30 Ağustos'ta saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?
30.08.2024Bilgi Rehberi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'la Kudüs'ü kim ayırabilir?
Cumhurbaşkanı Erdoğan: İstanbul'la Kudüs'ü kim ayırabilir?Milli Savunma Üniversitesi Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İsrail'in 11 aydır soykırım uyguladığı Filistinli kardeşlerimizin feryatlarına kulaklarımızı nasıl tıkarız. İstanbul'la Kudüs'ü kim ayırabilir? Gazze'yi Gaziantep'ten kim kopartabilir?" dedi.
30.08.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Anıtkabir ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.