Alman

Alman

Son dakika Alman haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Alman gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Alman haber sayfamızda...

Alman

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 63.604 alman haberi bulunmuştur.
Alman aşırı sağcı siyasetçi seçmenlerine 'kubotan' dağıtacak!
Alman aşırı sağcı siyasetçi seçmenlerine 'kubotan' dağıtacak!Almanya'da aşırı sağcı Almanya için Alternatif Partili (AfD) siyasetçi Lena Kotre, Brandenburg eyalet seçimlerinde seçmenlere bir savunma aleti olan ve bazı ülkelerde silah kategorisine alınan "kubotan" dağıtacağını açıkladı.
19.09.2024Dünya
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Güneyde Türkiye olmadan Avrupa kıtasının güvenliği imkansızdır
NATO Genel Sekreteri Stoltenberg: Güneyde Türkiye olmadan Avrupa kıtasının güvenliği imkansızdırNATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, görev süresinin sona ermesi dolayısıyla yaptığı veda konuşmasında Avrupa'ya uyarıda bulunarak, "Güneyde Türkiye, kuzeyde Norveç ve batıda ABD, Kanada ve İngiltere olmadan Avrupa kıtasının güvenliğini tasavvur etmek imkansızdır" dedi.
19.09.2024Dünya
Günün En Çok Oynanan Maçları
Günün En Çok Oynanan MaçlarıMisli’de günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli’de yaşayabilirsiniz.
19.09.2024Futbol
Almanya İsrail'e silah ihracatını durdurdu mu?
Almanya İsrail'e silah ihracatını durdurdu mu?Berlin yönetimi İsrail'e silah satışını durdurduğu haberlerini kabul etmiyor. Ancak Almanya'nın saldırı ve savunma sistemleri arasında ayrım yaptığı ve Gazze'de kullanılabilecek silahların ihracatında keskin düşüş dikkat çekiyor.
19.09.2024Dünya
A Milli Takım'da Atakan Karazor gelişmesi! Karar Montella'da
A Milli Takım'da Atakan Karazor gelişmesi! Karar Montella'daA Milli Takım'da Atakan Karazor gelişmesi yaşanıyor. 27 yaşındaki oyuncunun milli takım formasını giymesi için şartlar sağlandı.
19.09.2024Milli Takım
Milan'dan Edin Terzic hamlesi! Zlatan Ibrahimovic'le özel görüştü
Milan'dan Edin Terzic hamlesi! Zlatan Ibrahimovic'le özel görüştüBorussia Dortmund'daki koltuğunu Nuri Şahin'e devreden Edin Terzic'in yeni adresi Milan oluyor. Terzic, Zlatan Ibrahimovic'le görüşme gerçekleştirdi. İşte yaşananlar...
Bayern Münih'te Kompany'den Sacha Boey'e destek: Hedefini aklından çıkarmamalı
Bayern Münih'te Kompany'den Sacha Boey'e destek: Hedefini aklından çıkarmamalıGalatasaray'dan Bayern Münih'e transfer olan Sacha Boey, Alman devinde talihsizlikler yaşamaya devam ediyor. Sakatlanan yıldız futbolcuya teknik direktörü Vincent Kompany'den destek geldi.
Stuttgart kaptanı Atakan: Devler Ligi'nde güzel işler yapacağız
Stuttgart kaptanı Atakan: Devler Ligi'nde güzel işler yapacağızŞampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'e deplasmanda 3-1 yenilen Alman ekibinin kaptanı gelecek için umut dolu konuştu.
Real Madrid - Stuttgart maçına Halil Umut Meler damgası! Ancelotti'den tepki
Real Madrid - Stuttgart maçına Halil Umut Meler damgası! Ancelotti'den tepkiŞampiyonlar Ligi'nin ilk maçında milli futbolcumuz Arda Güler'in formasını giydiği Real Madrid sahasında Stuttgart'ı ağırladı. Halil Umut Meler'in yönettiği maç 3-1 İspanyol ekibinin üstünlüğüyle sonuçlandı. Meler'in özellikle ilk yarıdaki penaltı kararının VAR'dan dönmesi maçın en çok konuşulan konusu oldu. Ayrıca Arda Güler de bu mücadelede bir ilki yaşadı.
Almanya'da 2 Türk'ün öldüğü yangına ilişkin açıklama! 'Acilen aydınlatın'
Almanya'da 2 Türk'ün öldüğü yangına ilişkin açıklama! 'Acilen aydınlatın'Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç, Almanya'da iki Türk vatandaşının hayatını kaybettiği yangınla ilgili, "Alman makamlarının bu hadiseyi tüm yönleri ile acilen aydınlatması gerekmektedir. Bizler de bu olayın aydınlatılması için süreci yakından takip edeceğiz." açıklamasında bulundu.
17.09.2024Gündem
Alman çiftin Türkiye inadı şaşırttı! 5 ayda dediklerini yaptılar
Alman çiftin Türkiye inadı şaşırttı! 5 ayda dediklerini yaptılar Almanya'da yaşayan bir çift, her yıl geldikleri Türkiye'ye bu yıl Türk arkadaşlarıyla girdiği iddia üzerine Almanya'dan bisikletle geldi. 5 ay boyunca Almanya ve Türkiye dahil 9 ülkeyi gezerek, zorlu bir maceranın ardından Antalya Belek'e ulaşan çift, arkadaşlarına büyük sürpriz yaptı.
17.09.2024Gündem
İspanya'da gündem hakem Halil Umut Meler!
İspanya'da gündem hakem Halil Umut Meler! Halil Umut Meler bu gece düdük çalacağı Real Madrid-Stuttgart maçı öncesinde İspanya'da konuşulan isim oldu. Marca ve As gazetelerinde genç hakemin geçen sezon yaşadığı şiddet olayı anlatıldı, düdüğünü asmanın kıyısından döndüğü aktarıldı.
AfD ve BSW geleneksel Alman siyasetini değiştiriyor
AfD ve BSW geleneksel Alman siyasetini değiştiriyorAlmanya'nın doğusundaki iki eyalette yapılan seçimi aşırı sağcı AfD ve sol popülist BSW'nin kazanması, ülkedeki siyasi sistemi temelden sarstı. Gözler şimdi Brandenburg eyaletinde.
17.09.2024Dünya
49 yıl sonra Almanya'yı terk etti! Türk gurbetçinin kesin dönüşü hikayesi
49 yıl sonra Almanya'yı terk etti! Türk gurbetçinin kesin dönüşü hikayesiAlmanya'da 49 yıl yaşadıktan sonra memleketi Kahramanmaraş'ı özleyen 73 yaşındaki gurbetçi, depremden sonra Almanya'yı terk edip memleketinde yaşamaya başladı.
17.09.2024Gündem
Sacha Boey için acı gerçek! 'Futbolu bırakmam söylendi'
Sacha Boey için acı gerçek! 'Futbolu bırakmam söylendi'Galatasaray'dan geçen sezon Ocak ayında tarihe geçen bonservis bedeliyle Bayern Münih'e transfer olan Fransız yıldız ağır sakatlık geçirdi. Sol dizinde menisküs yırdığı oluşan ve dün ameliyat olan Fransız sağ bekle ilgili korkutan gerçek ortaya çıktı.
17.09.2024Galatasaray
Bakan Şimşek CNN TÜRK'te tek tek açıkladı! Enflasyon, rezerv, cari açık...
Bakan Şimşek CNN TÜRK'te tek tek açıkladı! Enflasyon, rezerv, cari açık...Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek CNN Türk canlı yayınına katılıdı.
16.09.2024Haberler
Real Madrid'de Ancelotti'nin zor kararı! Ya Arda Güler ya da Luka Modric
Real Madrid'de Ancelotti'nin zor kararı! Ya Arda Güler ya da Luka ModricReal Madrid'e transfer olduğu günden bu yana manşetlerden düşmeyen Arda Güler, İspanyol devinde Şampiyonlar Ligi'ne hazırlanıyor. Stuttgart ile karşılaşacak olan Madrid'de Ancelotti'yi zor bir karar bekliyor. İşte detaylar...
Almanya'daki yangında 2 Türk vatandaşı hayatını kaybetti
Almanya'daki yangında 2 Türk vatandaşı hayatını kaybetti Dışişleri Bakanlığı, Almanya’nın Eberswalde şehrinde çıkan yangında 2 Türk vatandaşının hayatını kaybettiğini açıkladı.
16.09.2024Dünya
Antalya Havalimanı'nda yolcu trafiği rekoru!
Antalya Havalimanı'nda yolcu trafiği rekoru!Turizmde bu yıl tüm zamanların rekorunu kıran Antalya'da ağustos sonu itibarıyla 11,7 milyon yabancı turist ağırlanırken, Antalya Havalimanı’nın toplam yolcu trafiği ise 26 milyon 628 bini aştı.
16.09.2024Ekonomi
Bayern Münih'te Sacha Boey depremi!
Bayern Münih'te Sacha Boey depremi!Galatasaray'dan Alman devi Bayern Münih'e rekor bonservisle giden Sacha Boey'dan kötü haber geldi.
16.09.2024Galatasaray
Şampiyonlar Ligi yeni formatıyla start veriyor! 6 maçla başlanacak
Şampiyonlar Ligi yeni formatıyla start veriyor! 6 maçla başlanacakUEFA Şampiyonlar Ligi yeni formatıyla yarın oynanacak 6 maçla start verecek. İşte 36 takımlı yeni lig sisteminde yarın akşam oynanacak maçlar...
Angelino'dan Zalewski'ye: Galatasaray'a sakın gitme
Angelino'dan Zalewski'ye: Galatasaray'a sakın gitmeTransfer döneminin kapanmasına kısa süre kala ilgilendiği Nicola Zalewski'de Galatasaray mutlu sona ulaşamamıştı. Eski Galatasaraylı Angelino'nun Zalewski'ye söylediği iddia edilen sözleri şok etkisi yarattı.
16.09.2024Galatasaray
Galatasaray'dan ayrılanlar golleri buldu! Derrick Köhn galibiyeti getirdi
Galatasaray'dan ayrılanlar golleri buldu! Derrick Köhn galibiyeti getirdiUzun süredir Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan Derrick Köhn, Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen'de maçın kaderini değiştirdi. Öte yandan Aslan'dan ayrılan 3 isim ilk maçlarda gol attı.
16.09.2024Galatasaray
Galatasaray'da yeni transfer Roland Sallai siftah yaptı
Galatasaray'da yeni transfer Roland Sallai siftah yaptıSarı-kırmızılı ekibin yeni transferi Roland Sallai, takımıyla ilk idmanını gerçekleştirdi.
15.09.2024Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Alman ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.