Aeromobil

Aeromobil

Son dakika Aeromobil haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Aeromobil gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Aeromobil haber sayfamızda...

Aeromobil

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 18 aeromobil haberi bulunmuştur.
Uçan taksi 5-10 yıl içinde hizmete girecek
Uçan taksi 5-10 yıl içinde hizmete girecekUçan bir araba olarak tasarlanan AeroMobil’in 2020 yılında piyasaya sürülmesi planlanıyor.
20.02.2018Dünya
Asırlık hayal gerçek oluyor!
Asırlık hayal gerçek oluyor!Uçan otomobil için ön siparişler başlıyor!
12.04.2017Otomobil
Milliyet Tv Haber Bülteni 11.05.2015
Milliyet Tv Haber Bülteni 11.05.2015Tedavi gördüğü Hastanede hayatını kaybeden 12 Eylül askeri darbesinin lideri, 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren’in ailesi, Meclis'te tören yapılmaması kararı aldı. Cenaze töreni ailenin isteği doğrultusunda Genelkurmay Başkanlığı’nda yapılacak Genelkurmay Başkanlığı, ameliyat olan Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in raporunun sona ermesinden sonra, görevine dönmeyeceğiyle ilgili çıkan spekülasyonlar konusunda açıklama yaptı. Türk şirketine ait Cook Islands bayraklı "Tuna 1" isimli kuru yük gemisi Libya açıklarında saldırıya uğradı. Geminin Türk asıllı 3. Kaptanı ölürken mürettabattan yaralıların olduğu açıklandı 1,3 milyon Bağ-Kur’lu borçlarından kurtulacak. Borçlu Bağ-Kurluların tek yapması gereken dilekçeyle başvurmak Çanakkale’deki Kocabaş Çayı’nın renk değiştirip, kızıl akmaya başlaması köylüleri korkutuyor. Erzurum'da kent merkezinden geçiş yapan HDP seçim otobüsünün içindeki partililerle, çevredeki vatandaşlar arasında gerginlik çıktı Meksika’da yaşanan tren kazası 1 kişinin ölümüyle sonuçlandı Kara trafiğinden bunalanlar için geliştirilen uçan arabadan kötü haber geldi.Aeromobil isimli uçan araba, test sürüşü esnasında yere çakıldı. Makedonya’da güvenlik güçleri ile silahlı bir grup arasında dün sabah başlayan çatışma sona erdi. Çatışmada 8 polis hayatını kaybetti İngiliz aktör Michael Enright, sinema kariyerine IŞİD militanlarıyla savaşmak için ara verdi. 51 yaşındaki aktör son 2 aydır Suriye’de YPG üyelerinden savaş eğitimi alıyor
11.09.2019Haberler
Uçan araba yere çakıldı
Uçan araba yere çakıldı2017'de satışa sunulması beklenen Aeromobil isimli uçan araba test sürüşü esnasında yere çakıldı. Araçtaki hasarın büyük olduğu bildirildi.
11.05.2015Ekonomi
O Bir Uçan Araba! Geliyor…
O Bir Uçan Araba! Geliyor…Gerektiği zaman uçabilen otomobiller için hazır mısınız?
18.03.2015Otomobil
Milliyet Tv Haber Bülteni-05.12.2014
Milliyet Tv Haber Bülteni-05.12.2014SGK'nIn yeni yılda yaşama geçireceği '5 bin anneye 5 bin bakıcı' projesinin detayları belli oldu. Liselerde, Osmanlıca dersi zorunlu oluyor… Mısır Çarşısı'nda 7 kişinin öldüğü, 127 kişinin yaralandığı patlamaya ilişkin davada savcı görüşünü açıkladı. IŞİD'in bombalı saldırısında yaşamını yitiren YPG'li Fırat Acar'ın cenazesinin Cizre’de toprağa verilmesinin ardından olaylar çıktı. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan zehirli ayakkabı tehlikesi büyüyor… Bedelli askerliğin çıkmasıyla, bedelliden yararlanacak olanlar kuyumcuların yolunu tuttu. Uçan araba Aeromobil’de sona gelindi… Sultangazi’de otomobilin içindeki elektrik malzemelerini çalan hırsız, sigarasını içtikten sonra girdiği camdan çıkarak kayıplara karıştı. ABD’de iki siyahi gencin polis tarafından öldürülmesinin ardından yaşanan protesto gösterilerinde sular durulmuyor…. İsrail’de elektrik direğine tırmanan bir çocuk akıma kapılıp, metrelerce yüksekten kafa üstü yere çakıldı.
11.09.2019Haberler
Uçan arabalar geliyor
Uçan arabalar geliyorSlovakya’da bulunan bir firmanın ürettiği Aeromobil adlı uçan otomobil, 29 Ekim’de Avustralya’da tanıtılacak. Dolu deposu ile karada 850, havada 700 kilometre yol kat edebilen Aeromobil adlı uçan araba, havalandığı sırada kanatlarını açarak adeta bir uçak görünümüne kavuşuyor. Havada saatte 200 km, karada 160 km hız yapan Aeromobil’in 24 yıldan beri geliştirildiğini belirten yetkililer aracın yaklaşık 202 bin TL’den satışa çıkacağını kaydetti.
11.09.2019Haberler
Uçan araba hayalleri gerçek mi olacak?
Uçan araba hayalleri gerçek mi olacak?Uçan arabalar yakında geliyor. Slovakya’da bulunan bir firmanın ürettiği Aeromobil adlı uçan otomobil, 29 Ekim’de Avustralya’da tanıtılacak.
9.10.2014Otomobil
Uçan araba geliyor!
Uçan araba geliyor!Slovakyalı fütürist firma Aeromobil, 24 yıllık bir çalışmanın ardından yerdeki trafik kaçmak için havada giden otomobil yaptı.
9.10.2014Ekonomi
Uçarak geliyor
Uçarak geliyorSlovakya üretimi AeroMobil havada 200 kilometre, karada da 160 kilometre hız yapabiliyor. Bir depo ile uçarken 700, karada ise 850 kilometre yol kat ediyor.
8.10.2014Gündem
Uçan otomobilin yaratıcısı geliyor
Uçan otomobilin yaratıcısı geliyorGeleneksel olarak her yıl düzenlenen “Pazarlama Zirvesi”, bu yıl da ilginç konuklara ev sahipliği yapacak.
1.10.2014Ekonomi
Uçan otomobiller geliyor
Uçan otomobiller geliyorSlovak bir mühendis trafik sıkışıklığı için ilginç bir otomobil üretti. "Uçan otomobil" hem asfalt üzerinde, hem de havada gidebiliyor.
11.09.2019Haberler
Uçan otomobil üretmeyi başardı!
Uçan otomobil üretmeyi başardı!Slovakyalı mühendis Stefan Klein, Aeromobil adını verdiği uçan arabayı üretmeyi başardı. Klein, uçan aracın ıssız yerlerde yaşayan toplumlara yardımcı olmasını umut ediyor.
2.01.2014Otomobil
Uçan araba gerçek oldu
Uçan araba gerçek olduSlovakyalı mühendis Stefan Klein, Aeromobil adını verdiği uçan arabayı üretmeyi başardı. Klein, uçan aracın ıssız yerlerde yaşayan toplumlara yardımcı olmasını umut ediyor.
11.09.2019Haberler
Otomobiller uçup gidecek!
Otomobiller uçup gidecek!Çinli bir şirket uçan otomobil üretmek için patent aldı. Henüz ilk aşamalarında olan proje başarıya ulaşırsa trafik sorunu tarihe karışabilir.
29.11.2013Gündem
Otomobiller   uçup gidecek!
Otomobiller uçup gidecek!Çinli bir şirket uçan otomobil üretmek için patent aldı. Henüz ilk aşamalarında olan proje başarıya ulaşırsa trafik sorunu tarihe karışabilir
29.11.2013Gündem
Uçan Arabalar Gerçek Oluyor!
Uçan Arabalar Gerçek Oluyor!Bir mühendis, arabaları uçurmayı başardı!
11.11.2013Populer Bilim

Benzer Haber Etiketleri

Aeromobil ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.