GündemYer: Bartın! Eşinden boşanan kadının sır ölümü

Yer: Bartın! Eşinden boşanan kadının sır ölümü

25.08.2024 - 12:21 | Son Güncellenme:

Bartın'da eşinden boşanan bir çocuk annesi kadın evinde ölü bulundu. Ekipler konu ile ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Yer: Bartın Eşinden boşanan kadının sır ölümü

Edinilen bilgiye göre, Bartın'ın Kemerköprü Mahallesi, 247. sokakta yaşayan 24 yaşındaki D.D., evinde arkadaşları tarafından ölü bulundu.

Haberin Devamı

Bir çocuk annesi olduğu ve bir süre önce eşinden boşandığı öğrenilen D.D.'nin cenazesi yapılan otopsi ve defin işlemlerinin ardından son yolculuğuna uğurlandı.

İlk belirlemelere göre intihar ettiği tespit edilen kadının ölümüyle ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

BANDIRMA'DA BİR KADIN EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Olay, Bandırma ilçesi Sunullah Mahallesi 20031 sokakta meydana ageldi. Fatma Çelik (41) aile bireyleri tarafından odasında ölü olarak bulundu. İhbar üzerine eve 112 Acil Sağlık Ekipleri ve Polis Ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin kontrolleri sonrasıda ikamet ettiği evin çocuk odasında tekli koltukta sırt üstü yatar bir vaziyette Fatma Çelik'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Haberin Devamı

Yer: Bartın Eşinden boşanan kadının sır ölümü

Olay yeri ineleme ekipleri ve savcılığın yaptığı incelemeler sonrasında Fatma Çelik'in cenazesi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi.