GündemYer: Antalya! Kaza yapan otomobil, apartman bahçesine uçtu

Yer: Antalya! Kaza yapan otomobil, apartman bahçesine uçtu

04.08.2024 - 14:42 | Son Güncellenme:

Antalya’da hafif ticari araç ile çarpışıp apartman bahçesine uçan otomobildeki 2 kişi, yaralandı. Otomobildeki çocukların yaşadığı panik yüzlerine yansırken, hafif ticari araçta hasar oluştu.

Yer: Antalya Kaza yapan otomobil, apartman bahçesine uçtu

Kaza, saat 13.00 sıralarında Konyaaltı ilçesi Siteler Mahallesi 1318 sokak ile 1319 sokak kesişiminde meydana geldi. Eşi Nurdan Milli, 2 kızı ve arkadaşının kızıyla yola çıkan Atilla Milli idaresindeki 07 BIC 093 plakalı otomobil, 1319 Sokak'tan çıkan 34 FML 644 plakalı Hasan Güren idaresindeki hafif ticari araca çarptı.

Haberin Devamı

Çarpışmanın etkisiyle kontrolden çıkan otomobil önce kaldırıma çarptı, ardından site duvarını aşarak apartman bahçesine uçtu. Kazayı görenler otomobildekilere yardıma koşarken, durum 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbarla kaza yerine itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kolundan yaralanan Nurdan Milli ile büyük kızı, tedbir amaçlı hastaneye götürüldü.

'YAYLAYA GİDİYORDUK'

Otomobildeki çocukların yaşadığı panik yüzlerine yansırken, hafif ticari araçta hasar oluştu. Trafik polislerinin test yaptığı 2 sürücüde de alkole rastlanmadı.

Yer: Antalya Kaza yapan otomobil, apartman bahçesine uçtu

Kazayı anlatan Atilla Milli, "Yolu tam yarıladığımız zaman diğer araçla çarpıştık. Çarpmayla arabanın önü döndü ve kaldırıma vurduktan sonra da apartman bahçesine uçtuk. Yaylaya gidiyorduk" dedi.

Yazarlar