GündemUkrayna’dan tahıl taşıyan gemi Tekirdağ’a ulaştı

Ukrayna’dan tahıl taşıyan gemi Tekirdağ’a ulaştı

16.08.2022 - 12:49 | Son Güncellenme:

“Tahıl Koridoru Anlaşması” çerçevesinde Ukrayna’dan yola çıkan tahıl yüklü gemi, Tekirdağ’a ulaştı.

İstanbul'da Türkiye, Rusya, Ukrayna ve Birleşmiş Milletler (BM) arasında 22 Temmuz'da imzalanan tahıl koridoru anlaşmasının ardından Ukrayna'dan yola çıkan tahıl yüklü gemi, Tekirdağ'a ulaştı. Anlaşma çerçevesinde “Sormovsky” isimli gemi tahıl koridoru anlaşmasından sonra Tekirdağ’a ulaşan ilk gemi oldu.

Haberin Devamı

Tahıl sevkiyatı çerçevesinde Belize bandralı ve 3 bin 50 ton buğday taşıyan Sormovsky isimli gemi Çernomorsk’tan Tekirdağ’a limanına ulaştı. Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesi açıklarında demirleyen gemide gerekli kontroller tamamlandıktan sonra geminin limana yanaşması sağlanarak Ukrayna’dan gelen tahılların boşaltma işlemi başlatılacak.

4 gün önce Milli Savunma Bakanlığı, tahıl sevkiyatı çerçevesinde Belize bandralı ve 3 bin 50 ton buğday taşıyan Sormovsky isimli gemi Çernomorsk'tan Tekirdağ'a, gitmek üzere hareket etti açıklamasına bulunmuştu.

KEŞFETYENİ
Sevgilisinden doğum günü partisi! Pastadaki yazı dikkat çekti
Sevgilisinden doğum günü partisi! Pastadaki yazı dikkat çekti

Cadde | 18.04.2025 - 07:45

Son dönemin en popüler oyuncularından biri olan Sıla Türkoğlu 26 yaşında. Sevgilisi Ata Ayyıldız, Sıla Türkoğlu için doğum günü partisi düzenledi.

Yazarlar