GündemTBMM Başkanı Şentop'un Cezayir temasları

TBMM Başkanı Şentop'un Cezayir temasları

29.01.2023 - 16:10 | Son Güncellenme:

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Kotdivuar Cumhuriyeti (Fildişi Sahili) Ulusal Meclis Başkanı Adama Bictogo ve Umman Şura Meclis Başkanı Halid bin Hilal bin Nasır el-Maveli, Burkina Faso Geçiş Dönemi Yasama Meclisi Başkanı Ousmane Bougouma ile bir araya geldi.

TBMM Başkanı Şentopun Cezayir temasları

Cezayir’de resmi temaslarını sürdüren TBMM Başkanı Şentop, Kotdivuar Cumhuriyeti Ulusal Meclis Başkanı Adama Bictogo ile Cezayir’de bir görüşme gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

TBMM’den görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada, “Görüşmede, iki ülke arasındaki ilişkilerin ve iş birliği alanlarının son yıllarda hızla gelişmesinden duyulan memnuniyet ifade edildi” denildi.

TBMM Başkanı Şentopun Cezayir temasları

UMMAN ŞURA MECLİS BAŞKANI NASIR EL-MAVELİ İLE GÖRÜŞTÜ

Cezayir’de resmi temaslarını sürdüren TBMM Başkanı Şentop, Umman Şura Meclis Başkanı Halid bin Hilal bin Nasır el-Maveli ile bir araya geldi. TBMM’den görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada, “Görüşmede, hükümetler nezdinde kurulan yakın iş birliğinin Parlamentolar arasında da sağlanması temennisi ifade edildi” denildi.

TBMM Başkanı Şentopun Cezayir temasları

TBMM BAŞKANI ŞENTOP, BURKİNA FASO MECLİS BAŞKANI BOUGOUMA İLE GÖRÜŞTÜ

TBMM Başkanı Şentop, Burkina Faso Geçiş Dönemi Yasama Meclisi Başkanı Ousmane Bougouma ile bir araya geldi. TBMM’den görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada, “Görüşmede, Parlamentolar arası diyalog ve ikili ilişkiler ele alındı” denildi.

Haberin Devamı

TBMM Başkanı Şentopun Cezayir temasları