GündemStajyer öğrencinin feci ölümü! Arıtma havuzuna düştü

Stajyer öğrencinin feci ölümü! Arıtma havuzuna düştü

06.12.2023 - 17:16 | Son Güncellenme:

Konya'da stajyer öğrenci Ulaş Dumlu (17), gittiği fabrikada arıza gidermek için çıktığı elektrik direğinden arıtma havuzuna düşerek hayatını kaybetti.

Stajyer öğrencinin feci ölümü Arıtma havuzuna düştü

Ereğli ilçesi ERMES Bilim Teknik Koleji Elektrik-Elektronik Bölümü son sınıf öğrencisi Ulaş Dumlu, stajyer olarak çalıştığı elektrik firması ile bir fabrikaya gitti. Dumlu, saat 15.00 sıralarında arıza gidermek için çıktığı elektrik direğinde dengesini kaybetti.

Haberin Devamı

Dumlu, 'çöktürme' olarak bilinen arıtma havuzuna düştü. İhbarla bölgeye ekipler gönderildi. Sağlık ekiplerince Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Dumlu, kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

KEŞFETYENİ
Sevgilisinden doğum günü partisi! Pastadaki yazı dikkat çekti
Sevgilisinden doğum günü partisi! Pastadaki yazı dikkat çekti

Cadde | 18.04.2025 - 07:45

Son dönemin en popüler oyuncularından biri olan Sıla Türkoğlu 26 yaşında. Sevgilisi Ata Ayyıldız, Sıla Türkoğlu için doğum günü partisi düzenledi.

Yazarlar