GündemSON DAKİKA! Narin'in amcası Salim Güran'ın son ifadesi ortaya çıktı! Nevzat Bahtiyar'ın iddialarına cevap

SON DAKİKA! Narin'in amcası Salim Güran'ın son ifadesi ortaya çıktı! Nevzat Bahtiyar'ın iddialarına cevap

13.09.2024 - 23:53 | Son Güncellenme:

Narin Güran cinayetine ilişkin gözaltına alınan tutuklanan Salim Güran'ın ifadesi ortaya çıktı. CNN TÜRK kanalında paylaşılan bilgilere göre; Salim Güran, Nevzat Bahtiyar'la olan ilişkisine ve HTS kayıtlarına dair de açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe mahallesinde 21 Ağustos’ta kaybolan ve 8 Eylül’de Eğertutmaz Deresi’nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran’ın ölümüne ilişkin Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturmada sürüyor.

Haberin Devamı

Narin'in tutukluluğu devam eden amcası Salim Güran'ın son ifadesi ortaya çıktı. Salim Güran şu ifadeleri kullandı:

Narin kaybolduğu gün sabah erken kalkıp tarlaya gittim. Saatin kaç olduğunu hatırlamıyorum. Uzatma borularını tarlaya serdim. Tarlaya gittikten sonra Çarıklı köyüne gittim. Ersin Karadaş'ı aradım. Borularını o almıştı. Boruları tarlaya dağıttım. Boruları bıraktıktan sonra üst geçidin oraya Ramazan'la gittim. Sıcak ekmek alıp geri geldim. Ersin'in numarasını şuan hatırlamıyorum ancak telefonumda numarası kayıtlı. Tavaşantepe'nin oradaki sondaj bölümüne gittik. Kahvaltı yaptık birlikte. Ondan sonra aynı kişileri tarlaya getirdik. Biz kahvaltımızı orada yaparız çoğunlukla. 08.30 civarında tarlada çalışmaya başladık. Kahvaltıdan sonra boruları sermeye devam ettik.

Haberin Devamı

Çarıklı'nın karşısındaki Opet'ten yakıt aldım. Nakit verdim. Sonra tarlaya gittim. Oradayken elektrikçiler geldi.

SON DAKİKA Narinin amcası Salim Güranın son ifadesi ortaya çıktı Nevzat Bahtiyarın iddialarına cevap

Nevzat Bahtiyar

NEVZAT BAHTİYAR'I TANIYOR MU?

Kendisi benim arkadaşım olur. Aramız iyidir. Köylümüzdür. Saatleri tam hatırlamamakla beraber 14.30 -20.00 saatleri arasında Ramazan Atasoy'la ara ara bir araya geldik. Nevzat Bahtiyar'ının aleyhimde söylediği şeyleri kesinlikle yalandır. Söylemiş olduğu olay gerçekleştirmemiştir. Bu beyanları kabul etmiyorum. Ben Nevzat'a 'Arif'in kızını öldürdüm' demedim.

SON DAKİKA Narinin amcası Salim Güranın son ifadesi ortaya çıktı Nevzat Bahtiyarın iddialarına cevap

HTS KAYITLARINA CEVAP VERDİ

Ben kesinlikle Nevzat'la olay günü görüşmedim. Bu hususu da kabul etmiyorum. 15.21 ile 15.46 saatleri arasında Nevzat'la aynı lokasyonda bulunmadım. Kesinlikle görüşmedim. Baz analizleri yanlıştır. Ben hayat kadınları ile görüşme sağladığımdan ve bu hususun açığa çıkmaması adına bu kayıtları sildim. Başka bir amacım yoktur. Çünkü ben sürekli telefonumda bulunan dijital verileri siliyorum. Narin'in ölümün ilişkin herhangi bir delili yok etme amacı taşımıyorum.

İŞÇİSİ RAMAZAN ATASOY İLE NE KONUŞTU?

Bahsetmiş olduğunuz görüşme içeriğini hatırladım. Ben bahse konu mısır arazisinin sulamasını yaparken kullandığım trafonun elektiriğini bazen kaçak yapmak için bir alet kullanıyordum. Olay günü de o aleti Ramazan Atasoy'a bırakmış olduğum taş dibinden alması için aradım. Görüşme içeriği tamamen bununla alakalıdır. Narin'in ölümü ile bir alakası yoktur.

Haberin Devamı

ARAÇTA NEDEN NARİN'İN DNA ÖRNEKLERİ BULUNDU?

Araç benim adıma değildir. Kardeşim Fuat'a aittir. Benim aracım akzalı olduğundan ben bu aracı kullanmaktayım. Aracın kağıları ve camları sürekli açıktır. Çocuklar sürekli arabaya binerler.

ANNE MAŞALLAH GÜRAN İLE ARASINDA İLİŞKİ VAR MI?

Böyle bir şey kesinlikle yoktur.