Gündem Son dakika... İzmir'de yakalandılar! Aralarında FETÖ üyesi de vardı

Son dakika... İzmir'de yakalandılar! Aralarında FETÖ üyesi de vardı

09.12.2020 - 12:23 | Son Güncellenme:

Gelen son dakika haberine göre; İzmir'in Urla ilçesinde yasa dışı yollarla Yunanistan'a geçmek isteyen 7 sığınmacı ile FETÖ üyeliği nedeniyle kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi yakalandı, geçişi organize ettikleri suçlamasıyla 2 kişi gözaltına alındı. Yapılan sorgulamada K.D. isimli kadın (fotoğrafta) hakkında FETÖ üyeliği nedeniyle Kütahya 2. Ağır Ceza Mahkemesinden verilmiş kesinleşmiş hapis cezası kararı bulunduğu tespit edildi. İşte haberin detayları...

Son dakika... İzmirde yakalandılar Aralarında FETÖ üyesi de vardı

Jandarma ekipleri, bir grup sığınmacının Demircili sahilinden Sakız Adası'na geçirileceği bilgisi üzerine yürüttükleri operasyonda M.K'nin kullandığı kamyoneti Kuşçular Mahallesi'nde durdurdu.

Haberin Devamı

Kamyonette sürücü M.K ve O.U'nun yanı sıra 5 Suriye, 1 Irak ve 1 Lübnan uyruklu sığınmacı ile 1 Türk kadının bulunduğu belirlendi.

Son dakika... İzmirde yakalandılar Aralarında FETÖ üyesi de vardı

Yapılan sorgulamada K.D. isimli kadın hakkında FETÖ üyeliği nedeniyle Kütahya 2. Ağır Ceza Mahkemesinden verilmiş kesinleşmiş hapis cezası kararı bulunduğu tespit edildi.

K.D. ile yasa dışı geçişi organize ettikleri iddiasıyla M.K. ve O.U. gözaltına alındı. Sığınmacılar ise Geri Gönderme Merkezi'ne sevk edildi.