GündemSon dakika... İstanbul'da gasp dehşeti! Başından vurularak öldürüldü

Son dakika... İstanbul'da gasp dehşeti! Başından vurularak öldürüldü

15.06.2021 - 12:50 | Son Güncellenme:

Gelen son dakika haberine göre; Ataşehir'de gaspçı olduğu belirtilen kişilerin saldırısına uğrayan Sibel Koçan başından vurularak öldürüldü. Öte yandan Koçan'ın eski kocasının olaydan birkaç saat sonra intihar ettiği öğrenildi. İntihar eden kişinin aynı zamanda şirketin ortağı olduğu belirtildi.

Ataşehir’de bir holdingin yöneticiliğini yapan Sibel Koçan isimli 40 yaşındaki işkadını maskeli 3 gaspçının silahlı saldırısında can verdi. Koçan’ı çalışanların maaşını ödemek için bankadan çektiği 3 milyon lira parayla geldiği holding binası önünde başından vurarak öldüren gaspçı saldırganlar Koçan'ın yanında bulunan içi para dolu çantayı da alarak kaçtı.

Haberin Devamı

Küçükbakköy Mahallesi, Başar Sokak'taki holding binası önünde saat 10.00 sıralarında meydana gelen olayda holding yöneticisi ve yönetim kurulu üyesi Sibel Koçan(40), işçilerin maaşını ödemek için bir bankadan 3 milyon lira para çekip holding binası önüne geldiğinde silahlı saldırıya uğradı. Lüks cipinden yanında bulunan para dolu çantayla inen işkadının yanına kendisini bankadan itibaren takip ettiği değerlendirilen 3 gaspçıdan birisi yanaşıp ateş etti.

Kafasına isabet eden kurşunla Sibel Koçan kanlar içinde yere yığılırken, içerisinde 3 milyon lira bulunduğu ileri sürülen çantayı alan diğer gaspçı ateş eden gaspçıyla birlikte direksiyonunda üçüncü gaspçının bulunduğu araca binerek kaçtı. Çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılan Koçan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayıp hayatını kaybederken, polis saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Haberin Devamı

Son dakika... İstanbulda gasp dehşeti Başından vurularak öldürüldü

ESKİ EŞİ DE BİR KAÇ SAAT SONRA İNTİHAR ETTİ

Öte yandan bu olaydan bir kaç saat sonra ise Sibel Koçan'ın eski eşi ve holdingin ortaklarından 41 yaşındaki Süleyman Aydın da Ataşehir 'de 32. katta bulunan bir rezidansın balkonundan düşerek hayatını kaybetti. Polis kayıtlarına intihar olarak geçen ikinci olayla ilgilide kovuşturma başlatan polisin çalışması devam ediyor.

Son dakika... İstanbulda gasp dehşeti Başından vurularak öldürüldü

Süleyman Aydın

ARAÇ İKİZ PLAKA ÇIKTI

Bu arada kaçan saldırganların kullandığı aracın ikiz plaka olduğu belirlendi. Polis kaçan saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Görgü tanığı Ayhan Morkoç, "Bir kadının vurulduğunu gördük. 3 el silah sesi duyduk. Arabaya bineceği sırada vurulmuş, pusu kurmuşlar herhalde" diye konuştu. Polis kaçan silahlı saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Son dakika... İstanbulda gasp dehşeti Başından vurularak öldürüldü

GASP DEHŞETİ KAMERADA

Yaşanan silahlı gasp dehşeti güvenlik kamerasına yansıdı .Görüntülerde Sibel Koçan ve yanındaki Aydın Mert'in yanında hafif ticari araç duruyor. Araçtan 2 kişi iniyor. Direksiyon da ise diğer saldırgan yer alıyor.  2 kişi araçtan inerek para dolu çantayı almaya çalışıyor. Bu sırada gaspçılarla Sibel Koçan ve yanındaki kişi arasında arbede yaşanıyor. Saldırganlar ateş ettikten sonra çantayı alıp kaçıyor.