GündemCumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli arasındaki görüşme sona erdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Bahçeli arasındaki görüşme sona erdi

13.12.2022 - 16:02 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye ziyarette bulundu. İki lider yılın 7. görüşmesini gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkmenistan ziyareti öncesi MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Ankara'nın Çankaya ilçesi Beytepe’deki evi Devletbey Konağı'nda ziyaret etti. Bahçeli, Erdoğan’ı evinin giriş kapısında karşıladı.

Haberin Devamı

Erdoğan ve Bahçeli, gazetecileri selamladıktan sonra görüşmeye geçti. Basına kapalı olarak gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. Görüşmenin ardından Bahçeli, Erdoğan'ı yine aracına kadar uğurladı.

SON GÖRÜŞME 9 KASIM'DA GERÇEKLEŞMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, MHP lideri Bahçeli ile son olarak 9 Kasım'da bir araya gelmişti.

Siyasetin gündemindeki konuları değerlendiren iki isim başörtüsüne anayasal güvence getirecek teklifi ele almış, önümüzdeki dönemde Cumhur İttifakı'nın atacağı adımlarla ilgili de görüş alışverişinde bulunmuştu.

İKİ GÜNLÜK TÜRKMENİSTAN ZİYARETİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu önemli görüşme öncesinde saat 14'te Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Başkanı Vyacheslav Volodin'i kabul etti. Görüşme Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde gerçekleşti.

Haberin Devamı

Erdoğan saat 18'de ise Türkmenistan'a hareket etti. İki gün sürecek ziyareti kapsamında Türkiye-Azerbaycan-Türkmenistan Üçlü Devlet Başkanları Zirvesi'ne katılacak.

1/7

2/7

3/7

4/7

5/7

6/7

7/7