Gündem Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerinde 19 terörist etkisiz hale getirildi

Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerinde 19 terörist etkisiz hale getirildi

01.05.2022 - 10:51 | Son Güncellenme:

Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerinde terör örgütüne bir darbe daha vuruldu. İki bölgede 19 terörist etkisiz hale getirilirken MSB'den açıklama yapıldı. Öte yandan Bakanlık, terör örgütüne ait sığınak, mağara ve barınakların imha edildiği görüntüleri de paylaştı.

Terör örgütüne yönelik operasyonlar tüm hızıyla devam ederken son bilgiler de gelmeye devam ediyor. Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgesinde terör örgütüyle çıkan çatışmada toplam 19 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi. Konuyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı'ndan da açıklama yapıldı.

Haberin Devamı

MSB'den yapılan açıklamada, "Teröristleri görüldükleri yerde vurmaya devam ediyoruz! Zeytin Dalı bölgesine saldırı hazırlığında olan 16, Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açan 3 olmak üzere toplam 19 PKK/YPG’li terörist Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından etkisiz hâle getirildi." denildi.

Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerinde 19 terörist etkisiz hale getirildi

"TERÖR YUVALARI BİRER BİRER TEMİZLENİYOR"

Öte yandan MSB'den yapılan bir diğer paylaşımda ise terör örgütüne ait tüm sığınak, barınak ve mağaralara girerek tek tek temizlendiği bildirildi. Bakanlık operasyondan bir de görüntü paylaştı. Açıklamada, "Güçlü, Cesur ve Kahraman! Pençe-Kilit Operasyonu ile Irak’ın kuzeyindeki terör inlerine giren Kahraman Mehmetçik, bölgedeki arama-tarama faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor. Tüm sığınak, barınak ve mağaralara girilerek terör yuvaları birer birer temizleniyor." ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Barış Pınarı ve Zeytin Dalı bölgelerinde 19 terörist etkisiz hale getirildi