Gündem Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç yaralandı

Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç yaralandı

02.07.2024 - 15:33 | Son Güncellenme:

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç, yaralandı. Anne ise mahalledeki sahipsiz köpeklerden rahatsız olduklarını ifade etti.

Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç yaralandı

Özerli Mahallesi'nde yaşayan Ali Burak Soylu (18), dün akşam saatlerinde markete giderken sahipsiz köpeğin saldırısına uğradı.

Haberin Devamı

Köpekten kaçarken düşerek vücudunun değişik yerlerinden yaralanan genç, çevredekilerin yardımıyla hastaneye götürüldü.

Tedavisinin ardından evine getirilen Ali Burak Soylu, AA muhabirine, markete giderken sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradığını söyledi.

Köpekten korktuğunu ve her geçtiğinde tedirgin olduğunu anlatan Soylu, "Markete giderden bir köpek bana doğru saldırdı. Ayağımı tutmaya çalıştı. Biraz yerde sürükledim." dedi.

Soylu, sahipsiz köpeklerin toplanmasını istediğini dile getirdi.

-GENCİN ANNESİ DE KÖPEKLERİN TOPLATILMASINI İSTEDİ

Anne Hacer Soylu (43) da mahalledeki sahipsiz köpeklerden rahatsız olduklarını ifade etti.

Köpek sorununun çözülmesini istediğini belirten Hacer Soylu, "Yaşadığımız sitenin etrafında çok köpek var. Onların toplanmasını, yetkililerin sesimizi duymasını istiyoruz. Beni bile kovalıyorlar. Ayağımızdan kapabilir, ısırabilir, başımıza her şey gelebilir. Sitenin çocukları korkuyor. Bu yüzden köpeklerin toplanmasını talep ediyorum." diye konuştu.

Haberin Devamı

Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç yaralandı

Mahalle sakini Gülsüm Arıcan (58) da köpeklerin daha önce torunlarına saldırdığını, bu nedenle mahallede rahat dolaşamadıklarını kaydetti.