GündemPayitaht Abdülhamid 78. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Payitaht Abdülhamid 78. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

01.03.2019 - 23:30 | Son Güncellenme:

Payitaht Abdülhamid'de heyecanlı bir bölüm geride kaldı. Abdülhamid Talat Paşa'nın ihaneti karşısında şaşkına dönüp sarsılırken, olayı araştırmak için tüm gücüyle uğraş verdi. Ahmet Paşa ise ihaneti kanıtlamak için son derece kararlıydı. Peki Payitaht 78. bölümde neler olacak? Seyirciler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı bile.

Payitaht Abdülhamid 78. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Payitaht Abdülhamid 77. bölümüyle yine ekranlarda fırtına gibi esti. Talat Paşa'nın ihaneti geceye damga vurdu. Cuma akşamları TRT ekranlarına gelen dizinin sevenleri, heyecan dolu son bölümün ardından yeni bölümde olacakları merak ediyor. İzleyiciler yeni bölüm fragmanını araştırmaya başladı ancak Payitaht Abdülhamid 78. yeni bölüm fragmanı henüz TRT tarafından yayınlanmadı. Fragman yayınlandığında sayfamızdan izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD 77. BÖLÜM ÖZETİ

Abdülhamid, Tahsin Paşa’nın ihanetiyle sarsılmıştır. Abdülhamid, kadim dostuna sonuna kadar itimat etmek isterken, Ahmet Paşa, Tahsin Paşa’nın hain olduğunu hünkara kanıtlamaya kararlıdır. Abdülhamid bu ihanetin doğru olup olmadığını anlamaya çalışırken, Vembery şeytanın tertibini yapar. Hem Tahsin Paşa’nın ağzını kapatır, hem de şehzadenin elini bağlar. Sabahattin’le yaptıkları ittifak da meyvelerini vermeye başlar.

Halil Halid Joris’in attığı ağa düşer ve Payitahtı eroin illetinden korumak için harekete geçer. Jorris’i yakalamayı umut ederek açtıkları bir kapı onları bir çıkmazsa iter.

Şivenaz, Zeynep’in Mehmet Selim’le evlenmesi için, Halil Halid’den nefret etmesini sağlayacak büyük bir tertip hazırlar. Şivenaz zaferini kutlarken, kendisine kurulmuş başka bir oyundan habersizdir . Bu oyunun kaybedeni Şivenaz olacak ve nihayet maskesi düşecektir. Şivenaz gerçek yüzü ortaya çıkınca ne yapacaktır?

Haberin Devamı

Bidar ve Naime’yi şok eden haber nedir? Halil Halid Jorris savaşında kazanan bu defa kim olacak? Abdülhamid Tahsin Paşa’nın hangi hamlesiyle ona karşı itimadını kaybedecek?