GündemOkul servisi ile otomobil çarpıştı! Ölü ve yaralılar var

Okul servisi ile otomobil çarpıştı! Ölü ve yaralılar var

24.10.2024 - 10:10 | Son Güncellenme:

Afyonkarahisar'da öğrenci almaya giden servis aracının otomobille çarpıştığı kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 4'e yükseldi. Öte yandan hayatını yitirenlerin kimlikleri de belli oldu.

Kaza, sabah erken saatlerde Sandıklı ilçesi Alagöz köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, B.D., idaresindeki 03 AFN 701 plakalı okul servis aracı öğrenci almaya giderken henüz belirlenemeyen bir sebepten ötürü Mustafa Çimen’in kullandığı 20 AGS 934 plakalı otomobille çarpıştı.

Haberin Devamı

Şarampole devrilen otomobildeki sürücü ile Durmuş Tanrıkulu, Rasime Tanrıkulu, Yadigar Çimen ve Emine Çimen ağır yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Okul servisi ile otomobil çarpıştı Ölü ve yaralılar var

Ambulanslarla, Afyonkarahisar'daki hastanelere kaldırılan yaralılardan sürücü Mustafa Çimen, Durmuş Tanrıkulu, Rasime Tanrıkulu ve Yadigar Çimen yapılan müdahaleye rağmen kurtarılmayarak yaşamını yitirdi. Emine Çimen’in ise tedavisinin devam ettiği ve durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

PANCAR SÖKÜMÜNE GİDİYORLARMIŞ

Otomobildeki 5 kişinin Hocalar ilçesine bağlı Çepni köyünde oturdukları ve tarlaya pancar sökümü için gittikleri sırada kazanın meydana geldiği öğrenildi.

Kazayı hafif yaralı atlatan minibüs şoförü Basri D. ise ifadesi için karakola götürüldü. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)

Haberin Devamı

Kazanın ardından savcılık tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.