GündemMalatya'da dehşet! Kurşun yağdırdı: 3 ölü, 2 yaralı

Malatya'da dehşet! Kurşun yağdırdı: 3 ölü, 2 yaralı

30.07.2024 - 15:34 | Son Güncellenme:

Malatya'da polis memuru Murat Baytok, babasına ait markette aile içi anlaşmazlık nedeniyle çıkan tartışmada beylik tabancasıyla annesi Gülhan Baytok (59) ile akrabaları Abdullah Çay (35) ve Şeref Çay’ı (60) öldürüp, 2 kişiyi de yaraladı.

Olay, öğle saatlerinde Yavuz Selim Mahallesi’nde meydana geldi. Babasının işlettiği markete giden polis memuru Murat Baytok ile burada annesi ve akrabaları arasında aile içi anlaşmazlık nedeniyle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Murat Baytok, yanındaki beylik tabancasını çekip, rastgele ateş açtı.

Haberin Devamı

Malatyada dehşet Kurşun yağdırdı: 3 ölü, 2 yaralı

Mermilerin isabet ettiği Baytok’un annesi Gülhan Baytok (59) ile Abdullah Çay, Şeref Çay, Remziye Çay ve Kadriye Çay yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahaleleri olay yerinde yapılan 5 yaralı, ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı.

Tedaviye alınan yaralılardan Gülhan Baytok, Abdullah Çay ve Şeref Çay, doktorların çabasına karşın kurtarılamadı. Olayın ardından Murat Baytok meslektaşlarına teslim oldu.

Malatyada dehşet Kurşun yağdırdı: 3 ölü, 2 yaralı

 Polis ekipleri, markette incelemede bulunurken, İl Emniyet Müdürü Arif Çankal da olay yerine gelerek bilgi aldı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

SAMSUN'DA DEHŞET

Öte yandan Samsun'da alacak-verecek tartışmasında bir kişi bıçaklanarak hastanelik olurken, bıçaklı saldırgan yakalandı.

Olay, Samsun'un Atakum ilçesi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, alacak-verecek tartışmasında bıçaklı saldırıya uğrayan İ.Ş. yaralandı. Hastaneye kaldırılan İ.Ş., tedavi altına alındı. Bıçaklı saldırıyı düzenleyen M.Ç., Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. Bugün Samsun Adliyesine sevk edilen M.Ç. çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yazarlar