GündemLisede bıçaklı kavga: 3 yaralı

Lisede bıçaklı kavga: 3 yaralı

15.04.2010 - 14:08 | Son Güncellenme:

Adana’da dün 23 Nisan provalarında iki okulun öğrencileri arasında çıkan tartışmanın ardından bugün çıkan kavgada biri öğrenci 3 kişi bıçakla yaralandı.

Lisede bıçaklı kavga: 3 yaralı

Dün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı provalarında, Paksoy Lisesi ile Motor Meslek Lisesi öğrencileri arasında tartışma çıktı.

Kadın öğretmenlerine laf atıldığını ve hakaret edildiğini iddia eden Paksoy Lisesi öğrencisi bir grup, Motor Meslek Lisesi öğrencisiyle tartışmaya başladı.

Tören görevlilerinin araya girmesiyle iki grup ayrıldı.

Bugün, aralarında öğrencilerin de bulunduğu bir grup, Paksoy Lisesi’ne gitti ve törenlerde görevli öğretmenin bulunduğu sınıfa girmeye çalıştı.

Paksoy Lisesi’ndeki öğrencilerin de karşılık vermesi üzerine çıkan bıçaklı kavgada, öğrencilerden Muhammed M. (14), meslek lisesinden atıldığı belirtilen Mustafa Ö. (16) ve Emrah Ü. (16) bıçaklandı.

Kulağının arkasından yaralanan Muhammed M. ve kalçasından yaralanan Mustafa Ö. Adana Numune Hastanesine, bacağından yaralanan Emrah Ü. ise Adana Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kavganın ardından kaçan 3 meslek lisesi öğrencisi, ara sokaklarda yakalandı.

KEŞFETYENİ
İbrahim Tatlıses, Aleyna Dalveren'in düğününe katıldı! Altınlar havalarda uçuştu
İbrahim Tatlıses, Aleyna Dalveren'in düğününe katıldı! Altınlar havalarda uçuştu

Cadde | 17.04.2025 - 11:17

Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, geçtiğimiz akşam evlendi. Aşiret düğünü yapan ismin sosyal medya paylaşımları ağızları açık bıraktı. İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer de kilolarca altının yarıştığı düğüne katıldı.