GündemKurşunu bitince karısını vuramadı

Kurşunu bitince karısını vuramadı

22.10.2008 - 19:44 | Son Güncellenme:

MANİSA'nın Alaşehir İlçesi'nde 37 yaşındaki E.T., kendisine boşanma davası açan eşinin kaldığı ablasına ait evi av tüfeğiyle basıp kurşun yağdırdı. E.T.'nin birkaç el ateş açtıktan sonra silahını doğrultup tetiğe bastığı eşi Sevda T., tüfekte fişeğin bitmesiyle mutlak ölümden döndü

Kurşunu bitince karısını vuramadı

Olay, bugün saat 17.00 sıralarında Sakarya Mahallesi, Osman Akça Caddesi, Numara 47'de meydana geldi. Antalya'da oturan 32 yaşındaki Sevda Tunç, aralalarında şiddetli geçimsizlik bulunan 8 aylık eşi E.T.'ye boşanma davası açtı. Ardından da evi terkederek Manisa'nın Alaşehir İlçesi'ndeki ablası Gülli Acar'ın evine yerleşti. Eşinin evi terketmesi üzerine çılgına dönen E.T., arkasından Alaşehir'e geldi. Konuşmak için eşinin kaldığı baldızına ait eve giden E.T., yanında getirdiği ruhsatsız av tüfeğiyle kapıya ateş edip, tekmeleyerek, içeri girdi. İçeride de bir el ateş eden E.T., tüfeği bu sırada karşısına çıkan eşi Sevda Tunç' doğrultu. Genç kadının, kollarını açarak, “Öldür, kurtulayım” diye bağırması üzerine E.T., tetiğe dokundu. Ancak, kurşunu biten tüfek ateş almadı. Bunun üzerine otomobilinden kurşun almak için dışarı çıkan E.T., silah seslerini duyan çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen polisler tarafından gözaltına alındı.
Şans eseri ölümden dönen Sevda Tunç, “Öfkeden gözü dönmüş gibiydi. Çok korktum. Tetiğe bastığında bir an her şey bitti dedim. Neyseki tüfek ateş almadı” dedi. Öfkeli koca E.T.'nin işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.