GündemKomşusunu bıçaklayan hırsızı uyardı, canından oldu

Komşusunu bıçaklayan hırsızı uyardı, canından oldu

11.09.2008 - 15:13 | Son Güncellenme:

.

Komşusunu bıçaklayan hırsızı uyardı, canından oldu

ADANA’da aynı pasajda cep telefonu bayiliği yapan komşusunu bıçaklayan hırsızlık zanlısını uyaran 40 yaşındaki Cahit Çiftçi, saldırganın bıçak darbeleriyle öldü.

Haberin Devamı

İddiaya göre, dün Alidede Mahallesi’ndeki Küçük Mısır Çarşısı’na gelen kimliği saptanamayan bir kişi, cep telefonu bayii 25 yaşındaki Zeki Kılıç’ın işyerinden cep telefonu çalıp kaçmak isterken yakalandı. Kılıç ve beraberindekiler zanlıyı dövüp elindeki cep telefonunu geri aldı. Dayak yiyen zanlı, olay yerine çağrılan polisin gelmesi beklenirken esnafın dalgınlığından yararlanarak kaçtı. Bugün 2 arkadaşıyla pasaja gelen zanlı, kendini döven Zeki Kılıç’a saldırdı. Kılıç’ı sırt, kalça ve karnından yaralayan zanlı ile arkadaşları, işyerinin de camlarını kırmaya başladı. Bu sırada gürültüyü duyup dışarı çıkan zücaciyeci Cahit Çiftçi, komşusunun kanlar içinde yerde yattığını fark edince saldırganlara, “Ne yapıyorsunuz, ayıp değil mi?” diye çıkıştı. Bunun üzerine 3 zanlı, Çiftçi’ye de saldırıp bıçakladı.

Haberin Devamı

Saldırganları uyarınca bıçaklanan Cahit Çiftçi, götürüldüğü Özel Üniversal Hastanesi’nde yaşamını kaybetti. Zeki Kılıç ise Adana Devlet Hastanesi’nde tedaviye alındı.

Cinayetle ilgili soruşturma başlatan polis, eşkalleri belirlenen 3 zanlının peşine düştü.