GündemKiraz Mevsimi 43. bölüm 2. fragmanı yayınlandı - İzle

Kiraz Mevsimi 43. bölüm 2. fragmanı yayınlandı - İzle

30.04.2015 - 09:27 | Son Güncellenme:

FOX TV'nin heyecanla beklenen Kiraz Mevsimi 43. bölüm 1. ve 2. fragmanı izleyiciyle buluştu. Sevenlerine keyifli dakikalar yaşatan Kiraz Mevsimi yeni bölümde Ayaz verdiği karardan dönecek mi? merak konusu oldu. İşte Kiraz Mevsimi yeni bölümü ve detayları...

Kiraz Mevsimi 43. bölüm 2. fragmanı yayınlandı - İzle

FOX TV'de büyük beğeniyle takip edilen dizisi Kiraz Mevsimi 43. bölüm 1. ve 2. fragmanı yayınlandı. Kiraz Mevsimi yeni bölümünde Öykü ve Ayaz aşkı yarım kalıyor. Mete'nin Ayaz'ı annesi ve Öykü arasında bırakması sonucu Ayaz Öykü'yü nikah masasında bırakıyor.Kiraz Mevsimi yeni bölüm fragmanında Öykü'nün gözyaşları sel olup akarken Mete beklediği fırsatı değerlendirip Öykü'ye yanaşıyor.

Kiraz Mevsimi 43. Bölüm Özeti

Ayaz tarafından terk edilen Öykü, yaşadığı bu duruma inanamaz. Mete ise amacına ulaşmanın verdiği keyifle, çok da üzerine düşmeden Öykü’ye yakınlaşma çabalarına girişir. Ayaz’ın bu yaptığına kendisi dahil kimse inanamaz. Öykü’nün Ayaz’ın bu kararı karşısında kolay pes etmeyeceği belli olmuştur. Ama çabaları acaba işe yarayacak mıdır? Rol aldıkları dizinin tanıtım gecesine yanında yeni kız arkadaşıyla gelen Ayaz; Öykü’nün kendisinden iyice uzaklaşmasını umar. Ayaz’ın arzusu; Öykü’nün de annesinin babasının da mutlu olmasıdır. Ama şu an yaşananlar Öykü’yü mutsuz etmektedir. Hep birlikte gidilen hafta sonu kampı hem büyük çekişmelere, hem de sonunda çok büyük bir sürprize neden olur!

Bölüm Tarihi: 02/05/2015

Kiraz Mevsimi 43. Bölüm 2. Fragmanı İzle



Kiraz Mevsimi 43. Bölüm 1. Fragmanı İzle