15.10.2015 - 10:00 | Son Güncellenme:
Kiralık Aşk dizisinde sürpriz ayrılık! Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kiralık Aşk'ta senaryo gereği bir ayrılık yaşandı.
Başrollerini Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Nergis Kumbasar, levent ülgen, Melisa Şenolsun, Leyla Lydia Tuğutlu ve Onur Büyüktopçu gibi isimlerin paylaştığı yapımda Ender Sakallı’nın hayat verdiği Vedat karakteri senaryo gereği şirketten kovularak diziden ayrıldı.
Ömer ve Defne arasında tutku yükseldi.
İz’in gelişi, Ömer’le Defne cephesinde işleri kızıştırdı. Tutku yükseldi! Onları hiç beklemedikleri, şahane bir noktaya sürükledi.
KİRALIK AŞK SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Bu arada Deniz, planını uygulamaya koydu. Ömer’i gerçekten nakavt edebilecek mi? Koleksiyon, Deniz’in eline geçerse her şey biter. Yasemin’in tarafını seçmesi şart artık. Günden güne sıkışıyor. Koray ise yeni kankasını buldu. Kim acaba?