15.03.2025 - 13:12 | Son Güncellenme:
Furkan KAVUKLU/KAYSERİ (DHA)-
Olay, Melikgazi ilçesi Selçuklu Mahallesi Akça Sokak'taki 3 katlı bir binanın bodrum katında meydana geldi. Suriye uyruklu anne M.A. ve çocukları D.A. ve M.A.'dan haber alamayan yakınları, eve gitti.
KAHREDEN HABER
Ailenin yakınları, eve girdiklerinde anne ile 2 çocuğunu hareketsiz halde buldu. İhbarla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekipler, anne ile 2 çocuğunun hayatını kaybettiğini belirledi.
İNCELEME BAŞLATILDI
Sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendikleri belirlenen M.A., D.A. ve M.A. otopsileri yapılmak üzere Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.
Ünlü oyuncu Melisa Döngel, aşk hayatıyla magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Önceki gün görüntülenen oyuncu samimi açıklamalarda bulundu.