GündemKayıp Rojin'in son görüntüleri ortaya çıktı! Dikkat çeken detay

Kayıp Rojin'in son görüntüleri ortaya çıktı! Dikkat çeken detay

10.10.2024 - 00:29 | Son Güncellenme:

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde 13 gün önce kaybolan Rojin Kabaiş'in yurttan ayrıldığı görüntüler ortaya çıktı.

Van YYÜ Eğitim Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği birinci sınıf öğrencisi olan Rojin Kabaiş, üniversiteye yeni kayıt yaptırdıktan sonra Diyarbakır'dan Van'a geldi. 27 Eylül 2024 günü kaldığı yurtta yemek yedikten sonra Van Gölü sahiline inmek üzere yurttan ayrılan Kabaiş'e ait yeni görüntüler ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Kayıp Rojinin son görüntüleri ortaya çıktı Dikkat çeken detay

DİKKAT ÇEKEN DETAY

Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde üstünde eşofmanları olan Rojin'in turnikeden geçtiği görülüyor. Ayağında sarı renkli terlikleri bulunan ve o sırada telefonla ilgilenen Rojin'in güvenlik kameralarına yansıyan bu görüntüleri ilk kez ortaya çıktı.  Rojin'in yanında çanta ya da valiz bulunmadığı görülüyor.

Yaklaşık 13 gündür kendisinden haber alınamayan Kabaiş için arama çalışmaları, Van başta olmak üzere Türkiye'nin 81 ilinde devam ediyor.

Kayıp Rojinin son görüntüleri ortaya çıktı Dikkat çeken detay

VAN VALİSİ AÇIKLAMALARDA BULUNMUŞTU

Van Valisi Ozan Balcı, gazetecilere açıklamalarda bulunmuştu. Rojin Kabaiş'in 25 Eylül'de babasıyla beraber okumak için Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nin yurduna geldiğini ifade eden vali Balcı, “Rojin, 25 Eylül'de giriş yapıyor. 25 ve 26 Eylül'de kalıyor. 27 Eylül Cuma'da akşam çıkıyor. Yani geldikten sonra 3 gün sonra bu sahilde gezerken cep telefonuyla kulaklığı bulunuyor.

Haberin Devamı

Kayıp Rojinin son görüntüleri ortaya çıktı Dikkat çeken detay

Saat 12.00 civarında yurt görevleri haberdar ediliyor. Oradan da emniyet müdürlüğüne kayıp şahıs ilanı veriliyor. O günden itibaren emniyet müdürlüğümüz, jandarma, sahil güvenlik ve üniversiteyle beraber yoğun bir şekilde eldeki bütün iz, emare ve delilleri değerlendirerek kızımızı aramaya, bulmaya çalışıyoruz. Sadece sahilde yapmıyoruz arama taramayı. Kampüs içerisinde, çevre köylerde, hatta tüm 81 il emniyet müdürlüklerine, jandarma komutanlıklarına da kızımızın kimlik bilgileri verildi” ifadelerini kullanmıştı.