GündemKatil koca 'aldattı', üst komşu 'sevgiliyiz' dedi! Savcılık gerçeği ortaya çıkardı

Katil koca 'aldattı', üst komşu 'sevgiliyiz' dedi! Savcılık gerçeği ortaya çıkardı

22.08.2024 - 14:47 | Son Güncellenme:

Küçükçekmece’de, boşanma aşamasında olduğu eşi tarafından sokak ortasında sırtından bıçaklanarak öldürülen 23 yaşındaki Öznur Akkaya'nın ölümüne ilişkin soruşturmada yeni detaylar ortaya çıktı.

Küçükçekmece’de 14 Ağustos günü meydana gelen olayda 23 yaşındaki Öznur Akkaya boşanma aşamasında olduğu eşi Gökhan Akkaya tarafından sırtından bıçaklanarak öldürmüştü. Eşini bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçmaya çalışan Gökhan Akkaya çevredeki vatandaşlar tarafından yakalanarak polise teslim edildi. İfadesi alınan saldırgan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haberin Devamı

Katil koca aldattı,  üst komşu sevgiliyiz dedi Savcılık gerçeği ortaya çıkardı

ÖLMEDEN 8 GÜN ÖNCE ŞİKAYET ETMİŞ

Kanlar içerisinde yerde yattığı görüntülerle gündeme gelen Öznur Akkaya cinayetiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Öznur Akkaya’nın öldürülmeden 8 gün önce savcılığa giderek eşi Gökhan Akkaya hakkında, “kasten yaralama” suçundan şikayetçi olarak uzaklaştırma kararı aldırdığı ortaya çıktı.

Katil koca aldattı,  üst komşu sevgiliyiz dedi Savcılık gerçeği ortaya çıkardı

“BARIŞMAK İSTEMEYİNCE SİNİRLENİP BIÇAKLADIM”

Gökhan Akkaya’nın savcılıkta verdiği ifadedeki detaylar da dikkat çekti. Eşinin üst komşusuyla mesajlarını okuduğunu söyleyen Akkaya, “Eşimin üst komşumuz olan 24 yaşındaki Abdulatif Ali isimli şahısla mesajlaştığını görünce aramızda tartışma çıktı. Eşimin telefonunu kırdım. Abdullatif’i eşimi rahatsız etmemesi için uyardım. 3 Ağustos’ta eşimin evden kaçtığını anlayınca polise başvurdum. Daha sonra eşimin üst kat komşumuz olan Abdulatif Ali isimli şahısla kaçtığını öğrendim. Abdulatif Ali isimli şahsın Mehmet Akif Mahallesi’nde akrabalarının olduğunu, İkitelli’de olabileceği düşüncesiyle eşimi burada aramaya başladım” dedi.

Haberin Devamı

Olay günü eşi ve Abdulatif Ali’yi gördüğünü anlatan Akkaya, “Dolmuşta gördüm ve araçtan indirdim. Abdulatif olay yerinden uzaklaştı. Eşimle barışmak amacıyla konuşmaya başladım. Fakat eşim kabul etmeyince sinirlenip bıçakladım” dedi. 

Katil koca aldattı,  üst komşu sevgiliyiz dedi Savcılık gerçeği ortaya çıkardı

“SEVGİLİYİZ” DEDİ

Olayda ismi geçen Abdulatif Ali’nin de tanık olarak ifadesi alındı. Öznur Akkaya’yı 4 aydır tanıdığını söyleyen Ali, “Kendisi sevgilim olurdu. Öznur 3 Ağustos’ta evden kaçarak yanıma geldi. Olay günü 20:45 sıralarında işten çıkarak yemek yemek için İkitelli’ye gittik. Akabinde Gökhan isimli şahıs dolmuş içerisinde bizi gördü. Bizi dolmuştan indirdi. Beni oradan uzaklaştırdı. Ben de ihbarda bulunmak için polis merkezine gittim” dedi.

Katil koca aldattı,  üst komşu sevgiliyiz dedi Savcılık gerçeği ortaya çıkardı

SAVCILIK ARAŞTIRMASI TANIĞIN YALAN SÖYLEDİĞİNİ ORTAYA ÇIKARDI

Hem Gökhan Akkaya’nın hem de Abdulatif Ali’nin iddialarını araştıran savcılık her iki ifadeyi de yalanlayacak bir bilgiye ulaştı. Öznur Akkaya’nın 15 Haziran’da intihara teşebbüs ettiğini tespit eden savcılık intihar öncesi dönemi araştırmaya başladı. Yapılan soruşturma sonucunda ise Öznur Akkaya’nın 1 Temmuz günü Abdulatif Ali’nin kendisine cinsel tacizde bulunduğunu belirterek şikayetçi olduğu ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Abdulatif Ali’nin daha önceden de, “cinsel taciz”, “tehdit” ve hırsızlık” suçlarından suç kaydı olduğu ortaya çıktı.