GündemKabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Saat belirlendi! Kabine Toplantısı ne zaman bitecek, kararlar ne zaman açıklanır?

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Saat belirlendi! Kabine Toplantısı ne zaman bitecek, kararlar ne zaman açıklanır?

13.04.2021 - 08:50 | Son Güncellenme:

Beklenen gün geldi. Bugün Kabine Toplantısı olacak. Ramazan ayının ilk gününde yeni tedbirler masaya tek tek yatırılacak. Peki bu konular arasında neler var? Milyonlarca vatandaş bu sorunun cevabını araştırıyor. Peki Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Kabine Toplantısı'nda hangi konular konuşulacak, kararlar ne zaman açıklanacak? İşte bugün gündemdeki en önemli haber olan Kabine Toplantısı gelişmeleri...

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak Saat belirlendi Kabine Toplantısı ne zaman bitecek, kararlar ne zaman açıklanır

Ülke gündemini yakından takip eden vatandaşlar Kabine Toplantısı haberlerini kaçırmak istemiyor. Özellikle internet üzerinden araştırma yapan vatandaşlar Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Kabine Toplantısı'nda hangi konular konuşulacak, kararlar ne zaman açıklanacak? sorularını peş peşe sorguluyor.

Haberin Devamı

Koronavirüs Bilim Kurulu'nun toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Yakın temas ve hareketliliği azaltıcı bir döneme girmek durumundayız" dedi. Bakan Koca, "Ramazan’ın başlamasıyla birlikte ne gibi tedbirler alınabilir, önerilerimiz neler olabilir diye genel kapsayıcı bir şekilde alternatifli hazırlık yapıldı, öneri yapıldı. Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında Kabine toplantısı var. Bu kapsayıcı alternatif önerileri sunmuş olacağız. O çerçevede sayın Cumhurbaşkanımız alınan kararları uygun gördükleri halde açıklarlar" diye konuştu. Şimdi gözler Bilim Kurulu’nun önerilerinin görüşüleceği Kabine toplantısı sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı açıklamaya çevrildi.

Haberin Devamı

KABİNE TOPLANTISI KONULARI

Ramazan ayı boyunca;

Seyahat yasağı
Tam kapanma
Okulların durumu
Restoran, kafe gibi yiyecek-içecek sektörünün faaliyeti
20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşları sokağa çıkma saatleri

olacağı öngörülüyor.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Kabine Toplantısı bugün 15:00'da başlayacak.

KABİNE TOPLANTISI KARARLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Kabine Toplantısı kararları, toplantı sona erdikten sonra Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak.