GündemGözler Kabine Toplantısı'ndan çıkacak olan kararlarda! Kabine Toplantısı ne zaman, tedbirler esnetilecek mi?

Gözler Kabine Toplantısı'ndan çıkacak olan kararlarda! Kabine Toplantısı ne zaman, tedbirler esnetilecek mi?

23.01.2021 - 14:49 | Son Güncellenme:

Gözler önümüzdeki hafta içerisinde gerçekleştirilecek olan Kabine Toplantısı'na çevrildi. Cuma namazı çıkışında muhabirlerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan restoranların sıkı önlemler çerçevesinde yeniden açılmasına dair taleplerinin sorulması üzerine şu an çok iyi giden bir süreç var bunu tersine çevirmek istemeyiz açıklamasında bulunmuş. Kabine Toplantısı'nda bu konu ele alınır, eldeki verilere göre bir değerlendirme yapılır açıklamasında bulunmuştu. Peki Kabine Toplantısı bu hafta hangi gün gerçekleştirilecek?

Gözler Kabine Toplantısından çıkacak olan kararlarda Kabine Toplantısı ne zaman, tedbirler esnetilecek mi

Kabine Toplantısı ne zaman yapılacak sorusu merak konusu olmaya devam ediyor. Aralık ayının başından itibaren yeniden hayatımıza giren koronavirüs yasaklarının ne zaman sona ereceği araştırma konusu olmaya devam ederken yasaklardan en fazla etkilenen sektörlerin başında restoran, kafe ve lokantalar geliyor. Dün Cuma namazı çıkışı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a restoran işletmecilerinin talebi sorulmuş. Başkan Erdoğan bu soruya şu an iyiye giden bir süreç var bunu tersine çevirmek istemeyiz. Elimizden gelen verilere bakar bunu Kabine Toplantısı'nda değerlendiririz açıklamasında bulunmuştu.

Haberin Devamı

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Kabine Toplantısı bu hafta Pazartesi günü bir araya gelecek. Kabine toplantısında normalleşme adımları, koronavirüs tedbirlerinin esnetilmesi ve aşı çalışmalarının masaya yatırılması bekleniyor.

Kabine Toplantısının 25 Ocak Pazartesi saat 15:30'da Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde toplanması bekleniyor.

ALINAN KARARLARI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DUYURACAK

Pazartesi günü bir araya gelecek olan Kabine Toplantısı'nda alınacak olan kararların toplantının sona ermesinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanması bekleniyor.