30.04.2018 - 10:44 | Son Güncellenme:
Fethiye merkezden çıktığınızda ortalama 1 saat sonra Kabak Koyu’nun hemen üstünde bulunan Faralya’da olursunuz. Kabak Koyu’na araç girişi yasak olduğu için size oraya götüren minibüsler ile ulaşım sağlanıyor.
Kabak Koyu’nun hemen yukarısında kalan Faralya’da pansiyonlar mevcuttur. Her sabah uyandığınızda muhteşem koy manzarası ile karşılaşmak isteyenler için mükemmel bir tercihtir. Dilerseniz, Kabak Koyu’nda çeşitli bungalowlar ve çadır kuracağınız yerler de mevcuttur. Tabi bir de cebinizi düşünerek erken rezervasyon yaptırmanızı tavsiye ederiz, çünkü fiyatlar tarih yaklaştıkça bir hayli artıyor.
Kabak Koyu’nda plaja gidip kendinizi berrak sulara bırakmak veya biraz güneşlenip bronz bir tene sahip olmak istiyorsanız bilmeniz gereken en önemli şey plajda ne şezlong ne de şemsiyenin bulunmamasıdır. Mat, hasır ya da altınıza serecek bir şeyler götürebilirsiniz.
Hayır, Kabak Koyu’nda yapabileceğiniz daha pek çok şey mevcut. Örneğin;
Survivor 2023 şampiyonu Nefise Karatay, yeni bir ilişkiye yelken açtı. Karatay, sürpriz aşkın ilk karelerini sosyal medya hesabından paylaştı.