Gündemİzmir’de 2. zirve! ‘Mesleki Eğitim’ masaya yatırılıyor

İzmir’de 2. zirve! ‘Mesleki Eğitim’ masaya yatırılıyor

09.10.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi ve İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi öncülüğünde, yazar Abbas Güçlü moderatörlüğünde düzenlenecek olan ikinci “Mesleki Eğitim Zirvesi” buluşması, 9 Ekim Çarşamba günü Özel İzmir AOSB Nedim Uysal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda gerçekleşecek.

İzmir’de 2. zirve ‘Mesleki Eğitim’ masaya yatırılıyor

Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Özay Şendir ve İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cem İnam’ın açılış konuşmalarıyla başlayacak olan zirve kapsamında düzenlenen oturumlarda sektör temsilcileri sorunları masaya yatıracak; ‘daha nitelikli mesleki eğitim’ için görüşlerini paylaşacak.

Haberin Devamı

İzmir’de 2. zirve ‘Mesleki Eğitim’ masaya yatırılıyor

Öğrenciler de katılacak

İlk oturumda; Norm Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Fatih Uysal, Petrofer Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Taşkın ve Socar Türkiye Rafineri ve Petrokimya İş Birimi İnsan Kaynakları Başkan Yardımcısı Levent Kocagül; ikinci oturumda ise İzmir Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Karace, Karabağlı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Karabağlı ve Atik Metal Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Atik yer alacak. “Nasıl Bir Mesleki Eğitim?” sorusuna yanıtı arayan zirveye öğrenciler de katılacak. Milliyet Gazetesi öncülüğünde ve yazar Abbas Güçlü moderatörlüğünde düzenlenen “Mesleki Eğitim Zirvesi”nin ilki, geçtiğimiz mayıs ayında İzmir Ticaret Odası’nda yoğun katılımla gerçekleşmiş, sektör ve eğitim dünyasından konukları ve öğrencileri ağırlamıştı. Zirve, önümdeki süreçte ülkemizin farklı illerinde de düzenlenmeye devam edecek.