Gündem FETÖ sanığından silahlı saldırı

FETÖ sanığından silahlı saldırı

11.08.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

İstanbul’da bir kamu kurumunun alt yapı ihalesini alan müteahhit C.D., iş aktini feshettiği taşeron firma sahibi baba oğul tarafından vuruldu. Tetiği çeken şüphelinin FETÖ sanığı olduğu öğrenildi.

FETÖ sanığından silahlı saldırı

İş adamı C.D. geçtiğimiz yıllarda bir kamu kurumuna ait alt yapı ihalesi aldı. C.D. aldığı ihalenin bir kısmı için taşeron bir firmayla anlaştı. Müteahhit iş adamı bir süre sonra Naim D. ve oğlu Yusuf D.’nin sahibi olduğu firmanın iş akdini iptal etti.

Haberin Devamı

Taşeron firma sahibi Naim D. oğlu Yusuf’la 15 Mayıs günü iş adamı C.D.’nin Tuzla’daki firmasına giderek tartıştı. Tartışma sonrası iş adamı C.D.’ye zorla 10 milyonluk senet imzalatan baba oğuldan baba Naim D. iş adamının yazıhanesinden ayrılırken oğluna dönerek “Vur oğlum” dedi. Babasının bu talimatı sonrası Yusuf D., silahını çekerek iş adamını bacağından vurdu.

Olay sonrası baba ve oğlunun peşine düşen polis, Yusuf D.’nin Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapmasında tutuklanıp serbest kaldığını ve örgüt üyeliği suçlamasıyla yargılanmasının devam ettiğini belirledi. Polis, 3 ay sonra Yusuf D.’yi Kocaeli’de yakaladı. İstanbul’a getirilerek Organize Suçlarla Mücadele Şube’de sorgulanıp adliyeye sevk edilen Yusuf D.nin babası Naim D.’nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü öğrenilirken kardeşinin de FETÖ’den aranma kaydı olduğu öğrenildi.