GündemEski Eminönü Belediye Başkanı hayatını kaybetti

Eski Eminönü Belediye Başkanı hayatını kaybetti

18.10.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Eski Eminönü Belediye Başkanı ve Saadet Partisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Lütfi Kibiroğlu, tedavi gördüğü hastanede 70 yaşında hayatını kaybetti.

Eski Eminönü Belediye  Başkanı hayatını kaybetti

Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde kanser tedavisi gören Kibiroğlu, dün öğle saatlerinde vefat etti.
Kibiroğlu’nun cenazesi bugün öğle namazından sonra Fatih Camii’nde düzenlenecek törenin ardından Merkezefendi Mezarlığı’nda toprağa verilecek.
1947’de Konya’nın Akşehir ilçesinde doğan Kibiroğlu, ilk, orta ve lise eğitimini Akşehir’de tamamladı ve 1968’de yükseköğrenimini yapmak üzere İstanbul’a yerleşti. 1994’te İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi seçilen Lütfi Kibiroğlu, 1999 yerel seçimlerinde Eminönü Belediye Başkanı oldu. Kibiroğlu, 2005’te Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin kurucu üyesi oldu ve İstanbul temsilciliği görevini üstlendi.