Gündemİki kentte feci kaza! 7 ölü, 5 yaralı

İki kentte feci kaza! 7 ölü, 5 yaralı

24.08.2024 - 14:04 | Son Güncellenme:

Erzincan’da TIR ile otomobilin çarpıştığı kazada, 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde meydana gelen kazada iki otomobilin çarpışması sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi de yaralandı.

Hasan K. (32) idaresindeki 71 ACY 134 ve Petr B'nin kullandığı 778 AAV 05 plakalı TIR'lar ile Eren Ç. yönetimindeki 04 T0 256 plakalı otomobil, Erzincan-Sivas kara yolu Sakaltutan Geçidi'nde çarpıştı.

Haberin Devamı

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda sağlık, polis, AFAD ve itfaiye ekibi sevk edildi.

İki kentte feci kaza 7 ölü, 5 yaralı
 

Sağlık ekipleri, sürücü Eren Ç. (23) ile Ömer C. (36) ve eşi Aysun Fatma C'nin (31) hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaralanan Batuhan C. (3) ile sürücü Hasan K. ve tırdaki Burak U. (26) ise Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

İki kentte feci kaza 7 ölü, 5 yaralı

Yaralı çocuk, hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bu arada, eşi ve çocuğuyla kazada hayatını kaybeden Ömer C'nin, Ağrı İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru olduğu öğrenildi.

KARI- KOCANIN KIRŞEHİR'E TAYİNLERİ ÇIKMIŞ

Erzincan Sakaltutan mevkisinde meydana gelen trafik kazasında Ağrı Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Ömer Cihan, eşi Aysun Fatma ve çocukları Batuhan hayatını kaybetti. Kırşehir Emniyet Müdürlüğü’ne tayini çıkan polis memur Ömer Cihan’ın ailesiyle yola çıktığı öğrenildi. Aysun Fatma Cihan’ın Ağrı Belediye Başkanlığı özel kalem müdürlüğünde görev yaparken Kırşehir'de görevlendirildiği belirlendi.

Haberin Devamı

Bu arada taksi sürücüsü Eren Kılıç’ın bekar olduğu cenazesinin işlemlerden sonra Ağrı’ya getirileceği belirtildi.

İki kentte feci kaza 7 ölü, 5 yaralı

YOZGAT'TA İKİ ARAÇ ÇARPIŞTI: 3 ÖLÜ, 3 YARALI

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesine bağlı Devecipınar köyü yolunda meydana geldi. H.B. (31) yönetimindeki 38 KP 264 plakalı Tofaş marka otomobil ile M.K. (51) idaresindeki 07 AFA 068 plakalı Ford marka otomobille çarpıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma ekipleri geldi.

İki kentte feci kaza 7 ölü, 5 yaralı


Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapılırken kazada sürücü H.B. ile aynı araçta bulunan F.B.’nin (24) olay yerinde hayatını kaybettiği sağlık ekiplerince belirlendi. Kazada yaralanan diğer sürücü ile araçlardaki 3 kişi de olay yerine gelen ambulanslar ile Boğazlıyan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İki kentte feci kaza 7 ölü, 5 yaralı

Yaralılardan İ.K. (70) ise hastanedeki müdahalelere rağmen kurtarılamadı.