GündemErdoğan’ın ardından MHP lideri Bahçeli’den de 'iç cephe' uyarısı geldi: Şansını denemek isteyen buyursun gelsin

Erdoğan’ın ardından MHP lideri Bahçeli’den de 'iç cephe' uyarısı geldi: Şansını denemek isteyen buyursun gelsin

02.10.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin yeni yasama yılının ilk grup toplantısında bölgesel ve küresel son gelişmelere işaret ederek Türkiye’nin birlik ve beraberliğini korumasının önemine işaret etti.

Erdoğan’ın ardından MHP lideri Bahçeli’den de iç cephe uyarısı geldi: Şansını denemek isteyen buyursun gelsin

Bahçeli özetle şöyle konuştu:

Haberin Devamı

GÖZ YUMMAYIZ: Olmaz denilen ne varsa olmaya başlamıştır. İnsani krizler bir volkan ağzı gibi patlamaktadır. Kaotik dünyaya karşı milli ve manevi cephemizin tahkimatı başlıca vazifemizdir. Sarsılmaya çalışılan iç cephemiz, dağıtılmak istenen birliğimiz ve dirliğimizdir, buna göz yumamayız, yummayacağız. Şansını denemek isteyen varsa buyursun gelsin. Bizi birbirimize düşürüp yutmayı planlayanların boğazına dururuz, yağlı urgan olur boğazlarına dolanırız.

SAKIN OLA: Küresel tezgâha yakasını kaptırıp iç barış ve huzur ortamımızı karıştırmak için fırsat kollayanlara tavsiyemdir. Sakın ola Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu ilkeleri ve kuruluş iradesi üzerinde tahribat ve oynamalara heves edilmesin. Sahte ve sanal gündemlere kaptırılacak yakamız yoktur. Türkiye’mize sahip çıkacak, Cumhur İttifakı’nı yaşatacağız. Devşirilmiş ve DEM’lenmiş fosillere meydanı boş bırakmayacağız. Yüzeysel farklılıklara takılıp armudun sapı, üzümün çöpü araştırması yapmayacağız. Türkiye Yüzyılında yeni bir mucizenin hep birlikte imzacısı ve imtiyaz sahibi olacağız.

Haberin Devamı

SÜREK AVI SINIRLARIMIZA DAYANACAK: ABD takviyeli İsrail terör devleti, Ortadoğu’nun tamamına musallat olmuş, suikast ve saldırılarını otomatiğe bağlamıştır. Savaşın stratejik olarak yaygınlaştırılmasının sadece Ortadoğu’yla sınırlı kalacağını düşünenler yanlış hesap içindedir. ABD’nin Kasım ayındaki başkanlık seçimlerine varıncaya kadar devam edegelen sürek avı etki alanını ve şiddet enerjisini genişleterek neredeyse vatanımızın sınırlarına dayanacaktır.

SALDIRILAR TÜRKİYE’YE MESAJ: İsrail’in sabotaj ve saldırılarının aynı zamanda Türkiye’ye verilmiş bir mesaj olduğunu inkar etmek söz konusu değildir. İran Cumhurbaşkanı Reisi’nin, Hamas Siyasi Büro Şefi İsmail Haniye’nin, Hizbullah Lideri Nasrallah’ın sırayla ölümleri birbiriyle bağlantılı olan vahim olaylardan bazılarıdır. Görünürde tetikçi İsrail, geri planda Türk ve İslam düşmanı küresel güçler Ortadoğu’ya ve yakın coğrafyalara darbe üstüne darbe indirmektedir.

‘MHP’yi çiğnetmem’

HEPSİNİ BEKLERİM: Provokatör CHP Genel Başkanı’nın mahkeme kapılarında bir avuç MHP düşmanıyla esip gürlemesi yüzsüzlüktür. Ne kadar Türkiye karşıtı, icazetli sima varsa, hepsi bir olmuş, bir cinayet davası münasebetiyle MHP’yi ve dava arkadaşlarımızı şerefsizce suçlamaya kalkışmışlardır. MHP malum davanın duruşmalarını dikkatle takip etmektedir. Çok söze gerek yoktur. MHP’ye organize Pensilvanya operasyonu çekenlere ne Ülkü Ocakları’nı ne de MHP’yi çiğnetmem. ‘Çiğnerim’ diyenler varsa, istedikleri yerde, bu davaya hayatını adamış inanmış bir Ülkücü olarak hepsini birden heyecanla beklerim.

Haberin Devamı

AYAĞINIZI DENK ALIN: Özgür Özel, iddiaların şahsın gibi çürüktür. Herkes haddini bilsin. Halk Tv ve CHP ayağınızı denk alın. Dört soytarı muhabirle MHP’ni sorgulayamazsınız, sorgulatmayız.