GündemDolunay dizisi 7. bölüm fragmanı yayınlandı! Ferit ve Nazlı yakınlaşıyor!

Dolunay dizisi 7. bölüm fragmanı yayınlandı! Ferit ve Nazlı yakınlaşıyor!

08.08.2017 - 10:27 | Son Güncellenme:

Dolunay 6. bölüm ile Salı akşamı ekrana geldi. Star TV'nin yaz dizisi olan Dolunay'ın son bölümünde Ferit ve Nazlı sürpriz bir şekilde başbaşa kalıyor. Fakat Demet ikilinin arasına girmeyi başarıyor. Dolunay 7. yeni bölüm fragmanı ise yayınlandı.

Dolunay dizisi 7. bölüm fragmanı yayınlandı Ferit ve Nazlı yakınlaşıyor

Dolunay son bölümü ile Salı akşamı STAR TV'deydi. Salı akşamlarının vazgeçilmez eğlencesi haline gelen STAR TV'nin sevilen yaz dizisinde dün akşam yine sürpriz gelişmeler yaşandı. Demet'in geçmişi ortaya dökkmesi Ferit ve Nazlı arasında soğukluk yaratıyor. Dolunay 7. bölüm fragmanı ise yayınlandı.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ferit ve Nazlı sürpriz bir gelişme sonucunda başbaşa kalır. Birbirlerine karşı duvarları ve inatları olmasına rağmen bu süreç ikisi için de yeni bir keşif olur
Ferit ve Nazlı'nın aralarındaki uyuma Demet gölge düşürür. Hakan’ın bilinmeyen yüzü ortaya çıkar. Bulut’un vesayet süreci tehlikeli bir hal almaya başlamıştır. Deniz, Nazlı'nın yakınında olabilmek için fırsat yaratmaya çalışır. Engin Fatoş’un gerçekte kim olduğunu öğrendikten sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşarken Fatoş kendini affettirmek için çırpınmaktadır.

DOLUNAY SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

DOLUNAY 7. BÖLÜM FRAGMANI

DOLUNAY 7. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ferit ve Nazlı sonunda yakınlaşıyor! Birbilerine açılmaya başladıklarını gördüğümüz Ferit ve Nazlı cephesinde beklenen gerçekleşti mi bilmiyoruz ama Nazlı, Fatoş'a tüm hikayeyi anlatıyor. Tabi hepsi rüyaymış diyerek..