GündemDiyarbakır ve Van'dan İstanbul'a direk uçuş başladı

Diyarbakır ve Van'dan İstanbul'a direk uçuş başladı

14.12.2009 - 11:41 | Son Güncellenme:

.

Diyarbakır ve Vandan İstanbula direk uçuş başladı

Pegasus Havayolları, geçen yıl Ankara aktarmalı olan Van ? İstanbul ve Diyarbakır - İstanbul uçuşlarının direkt olarak gerçekleştirilmeye başladığını açıkladı.

Pegasus Havayolları’ndan yapılan yazılı açıklamada, Pegasus’un Van ve Diyarbakır’dan İstanbul’a başlatılan direkt uçuş fiyatlarının 39. 99 liradan başladığı bildirildi. Pegasus’un, Diyarbakır’dan İstanbul’a haftanın yedi günü 14.45’te uçuş gerçekleştirdiği belirtilen açıklamada, ek olarak salı günleri 08.35 ve perşembe akşamları 21.30’da sefer düzenlediği belirtildi.

Açıklamada ayrıca, Pegasus, İZair ortak uçuşları ile Diyarbakırlı misafirlerini Pazartesi, çarşamba, cuma ve pazar günleri İzmir’e direkt seferlerle uçurduğu bilgisi verildi.

Pegasus’un Diyarbakır’dan İstanbul bağlantılı yurt dışı hatları arasında ise Amsterdam, Basel, Berlin, Brüksel, Düsseldorf, Frankfurt, Londra, Münih, Stuttgart ve Zürih’in yer aldığı belirtilen açıklamada ayrıca, Pegasus’un Van’dan İstanbul’a her gün saat 12:25’te sefer düzenlediği, İstanbul bağlantılı Lefkoşa, Köln ve Krasnodar’a da uçuşları bulduğu bildirildi.