GündemDervişoğlu: Sadaka bile değil

Dervişoğlu: Sadaka bile değil

26.12.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinin grup toplantısında konuştu.

Dervişoğlu: Sadaka bile değil

Asgari ücreti eleştiren Dervişoğlu, “Türkiye, iktidarın sürekli ateş taşıdığı bir asgari ücret cehennemine döndü. Devlet kendi vergisine, harcına, kağıdına, mührüne neredeyse yüzde 50 zam yapmışken, çarşıda etiketler halen yüzde 100 artarken, iktidarın gözü emekçinin avucundaki kırıntılardadır” dedi.

Haberin Devamı

Dervişoğlu, “Açlık sınırının 21 bin, yoksulluk sınırının ise 72 bin lira olduğu bir ülkede işçiye reva görülen 22 bin 104 liralık asgari ücret, sadaka bile değildir. Ocak ayı itibarıyla gelecek zamlarla daha yılın ilk ayında yine kuşa dönecektir” diye konuştu.

KEŞFETYENİ
Kazancı dudak uçuklattı! Konserden aldığı para duyanları şoke etti
Kazancı dudak uçuklattı! Konserden aldığı para duyanları şoke etti

Cadde | 07.03.2025 - 13:54

Son dönemin en popüler şarkıcılarından olan Derya Bedavacı'nın sahne başı aldığı ücret dudak uçuklattı. Uzun bir konser turnesine çıkan ünlü isim servetine servet katacak.

Yazarlar