GündemDehşet anı kamerada! Yolda yürüyen kadını takip edip bıçakladı

Dehşet anı kamerada! Yolda yürüyen kadını takip edip bıçakladı

26.09.2024 - 09:42 | Son Güncellenme:

Tokat'ta Sevgi Ginay’ın (36) kendisini takip eden kişi tarafından sırtından bıçakla yaralanmasında şüpheli olarak gözaltına alınan zihinsel engelli M.K., olayla ilgisi olmadığı tespit edilip, serbest bırakıldı. Ekipler, 150 saatlik güvenlik kamerası kayıtlarını tarayıp, asıl şüpheli zihinsel engelli İbrahim B.'yi (25), yakalayıp, gözaltına alındı.

Olay, saat 20.00 sıralarında Yeşilyurt Mahallesi Sururi Say Caddesi’nde meydana geldi. Evli ve 1 çocuk annesi Sevgi Giray (36), yürüyerek evine giderken arkasından yaklaşan bir kişi bıçakla saldırdı. Elinde bıçakla üzerine doğru gelen kişiyi fark eden kadın koşarak uzaklaşmaya çalıştı. Ayağı tökezleyen Giray yere düştüğü sırada kendisini takip edin şüpheli tarafından sırtından bıçaklandı. Kadının çığlıkları üzerine saldırgan koşarak olay yerinden kaçtı.

Haberin Devamı

Dehşet anı kamerada Yolda yürüyen kadını takip edip bıçakladı

SALDIRI ANI KAMERADA

Saldırı anı ve kadının kaçarak uzaklaştığı anlar bir apartmanın güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi. Giray’ın kaçarken yere düşmesi sonucu dizlerinden ve arkasından gelen saldırgan tarafından sırtından aldığı bıçak darbesiyle yaralandığı görüldü. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Sevgi Giray ambulansla Erbaa Devlet Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı.

Dehşet anı kamerada Yolda yürüyen kadını takip edip bıçakladı

Evine giden Giray'ı kaldırımda yürüdüğü sırada bıçakla yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan zihinsel engelli  M.K'nin olayla ilgisi bulunmadığı belirlendi.

Bunun üzerine M.K, serbest bırakıldı.

Dehşet anı kamerada Yolda yürüyen kadını takip edip bıçakladı

Polisin 60 ev ve iş yerindeki yaklaşık 150 saatlik güvenlik kamera görüntüsü izlemesinin ardından, asıl şüpheli zihinsel engelli İbrahim B.'yi (25) gözaltına alındı.

Haberin Devamı

Emniyete götürülen İ.B'nin işlemleri devam ediyor.

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan İ.B'nin ifadesi de ortaya çıktı. “Bazen farklı şeyler görüyorum. O yüzden yapmış olabilirim” diyen Bolat'ın psikolojik ilaçlar kullandığı ve yüzde 40 engelli raporunun bulunduğu öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Dehşet anı kamerada Yolda yürüyen kadını takip edip bıçakladı

Ayrıca İ.B'nin S.G'ye saldırdığı anlarla ilgili yeni güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde, kaldırımda yürüyen S.G'ye arkasından yaklaşan zanlının bir anda bıçakla saldırması ve kaçmaya çalışan kadını kovalaması yer alıyor.

Başka bir kayıtta ise İ.B'nin elinde şapkayla yürüdüğü anlar görülüyor.

Erbaa ilçesinde dün akşam kendisini takip eden kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğraması sonucu yaralanan S.G. hastaneye kaldırılmıştı.